EXCLUSIV. Mărturia cutremurătoare a femeii mutilate de vecinul din bloc: „Îmi pune mesaje pe preș că țiganii trebuie să moară”

Publicat: 07/07/2021, 18:48
Actualizat: 07/07/2021, 19:53

Femeia din București în vârstă de 42 de ani, care a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie de un vecin, duminică, la intrarea unui bloc din Sectorul 2, chiar în fața fiicei sale, a mărturisit pentru Gândul.ro, că acest calvar durează de aproximativ doi ani, din momentul în care fetița sa a început să meargă.

Agresorul, un individ de 52 de ani, a atacat-o și a lovit-o cu pumnul, pe motiv că ar fi deranjat de zgomotul pe care îl face fiica sa în apartament. Femeia spune însă că a pus parchet și covoare în toată locuința, tocmai pentru ca fetița să nu-l mai deranjeze pe vecin. Mai mult, aceasta susține că fiica sa cea mică a fost în vacanță la țară timp de două săptămâni.

Îmi spune mereu că fetița mea tropăie, îmi pune biletele în cutia de scrisori cu jigniri ca sunt țigancă, că toată ziua vin țigani la mine acasă, dar nu este adevărat. La mine acasă vin doar fetele mele în vizită și încă două prietene. Îmi pune cărți pe preș cu mesaje că tiganii și moldovenii trebuie să moară, cărți de vizită ale avocaților, lipește afișe lângă ușa liftului, ca să vadă toți care urcă cu liftul, cu mesaje că eu sunt țigancă, că nu am ce mânca, că sunt săracă, îmi aruncă gândaci și gunoi pe preșul de la intrare, mărturisește bucureșteanca R.B* pentru Gândul.ro.

Citește Și Scene șocante în fața unul bloc din București. O mamă a fost mutilată de un vecin, chiar în fața fetiței sale (VIDEO)

R.B a mai mărturisit că bărbatul a mai încercat să o lovească, în urmă cu trei săptămâni, în holul blocului, lângă cutiile poștale.

Eram cu spatele și a venit la mine. Apoi a început să mă amenințe și a ridicat mâna la mine, pe motiv că am tropăit în capul mamei lui”, spune femeia.

”M-a scuipat, a spus că sunt cioară”

Ultima oară, femeia s-a întâlnit cu vecinul său din bloc, pe 4 iulie, duminică, atunci când a ajuns și la spital din cauza loviturilor la nas.

Ieșeam din bloc și mergeam la magazin cu fetița cea mică, iar el a intrat în scara blocului. L-am auzit când mi-a spus că sunt cioară, m-a scuipat, l-am scuipat și eu, după care efectiv mi-a tras un pumn îm față. Nu am știut nimic de mine timp de câteva secunde, am realizat când am văzut fetita lângă mine că plângea”, mai spune femeia.

Foto: Femeia a ajuns la spital din cauza loviturilor de la nivelul nasului

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu

Polițiștii Sectiei 9 s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire si alte violențe. Cercetările sunt continuate de Secția 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

La data de 04.07.2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgențe a fost examinată o femeie care prezenta o leziune la nivelul feței, posibil ca urmare a unei agresiuni.Din datele obținute de către polițiști a rezultat că în acea zi, in jurul orelor 13:30, pe fondul unor neintelegeri cu un vecin, persoana ar fi fost agresată fizic de acesta, fiind lovită cu pumnul, în timp ce iesea din scara blocului.Ulterior, persoana a depus și plângere prealabilă, potrivit unui comunicat de presă.

*Am folosit inițialele, pentru a proteja identitatea victimei.

Ina Stoica
Este absolventă a Facultății de Litere-Limbi și Literaturi Străine din București. Are un masterat în domeniul jurnalismului și cel al comunicării mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!