Sora lui Florin Salam a fost audiată, în secret, la Poliție! A denunțat clanurile mafiote: „Dau această declarație fără știrea fratelui meu, întrucât știu că nu ar fi de acord” (EXCLUSIV)

Sora lui Florin Salam a fost audiată, în secret, la Poliție! A denunțat clanurile mafiote: „Dau această declarație fără știrea fratelui meu, întrucât știu că nu ar fi de acord” (EXCLUSIV)
Sora lui Florin Salam a dat o declarație în fața polițiștilor/Sursa/captură video
Publicat: 05/09/2020, 19:30
Actualizat: 06/04/2021, 16:08

Sora celebrului interpret de muzică lăutărească Florin Salam a povestit, în fața polițiștilor, o serie de detalii incredibile despre modul în care fratele ei era terorizat de liderii clanului Duduianu. Aceasta a explicat că Salam nu putea să ducă o viață normală din cauza spaimelor repetate la care era supus și a subliniat că acesta nu știe că ea a decis să vorbească, în condițiile în care, de frică, s-ar fi opus.

„Sunt sora numitului Stoian Florin, cunoscut sub numele de scenă Florin Salam”, își începe declarația Maria Petrache. Iar depoziția a intrat în exclusivitate în posesia reporterilor GÂNDUL.RO.

Încă de la început, femeia a explicat polițiștilor că are o relație de concubinaj, care ține de doi ani, cu Marius Marian Ioniță, zis Grasu, cel care ține evidența evenimentelor la care trebuie să ajungă Florin Salam și care îl însoțește peste tot. În plus, tot Ioniță este și cel care răspunde la telefon în locul lui Salam, în condițiile în care manelistul nu are mobil.

În contextul relației amoroase pe care o are cu omul de încredere al fratelui ei, Maria Petrache a explicat anchetatorilor cum a ajuns să audă de frații Aramis și Anaser Duduianu.

Femeia a descris un episod care pare, mai degrabă, rupt dintr-un film cu mafioți. Aceasta spune că iubitul ei i-a povestit într-o dimineață, când a ajuns acasă, că Florin Salam tocmai fusese urmărit, până în fața restaurantului în care trebuia să cânte, de Aramis Duduianu, care venise însoțit de mai mulți indivizi.

După ce l-au așteptat lângă mașină câteva ore, l-au sunat pe Ioniță și i-au transmis manelistului să iasă și să stea de vorbă cu ei. În cele din urmă, pentru că era evident că interlopii sunt puși pe scandal, întâlnirea a avut loc „la lumină, pe terasa localului”.

Sora lui Salam a spus că Aramis i-ar fi cerut bani fratelui ei și, din ce i-a povestit acasă iubitul său, i-ar fi reproșat cântărețului că nu ar fi fost respectuos și că nu ar fi venit să cânte la fetița lui Anaser Duduianu.

Maria Petrache: „Fratele meu nu poate să ducă o viață normală!”

În continuare, Maria Petrache a spus că, deoarece încercarea Duduienilor a eșuat, aceștia s-au îndreptat și împotriva iubitului ei și a descris un episod care, cel puțin pentru ea, s-a dovedit a fi unul traumatizant.

„În data de 25.06.2020 am mers împreună cu concubinul meu Ioniță Marian Marius, în stația de carburant Mol din zona Piața Muncii. Când am ajuns în parcarea benzinăriei, acesta mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Aramis Duduianu.

Eu am ales să rămân în mașină, iar Ioniță a coborât și l-a așteptat pe Aramis. Menționez că eu nu îl cunosc pe Aramis decât de pe Facebook”, a scris Maria Petrache în fața polițiștilor.

Femeia susține că a văzut din mașină cum liderul interlop țipa la iubitul ei și îl amenința. După aproximativ 20 de minute, acesta a revenit în autoturism, însă abia spre seară i-a spus că Aramis l-a „amendat” cu 100.000 de euro.

Sora lui Salam a explicat anchetatorilor că, din cauza presiunilor făcute de interlopi, fratele ei nu poate să ducă o viață normală, din cauza depresiei. Acesta a relatat și un alt moment, în care familia sa a fost amenințată de un alt membru al clanului Duduianu, cunoscut sub numele de Lindon.

Acest Lindon a transmis, prin intermediul unui apel video, că frații Anaser și Aramis au jurat că vor comite crime și că nu se vor lăsa până când nu-l vor lăsa pe Florin Salam fără niciun ban.

„Declar faptul că toate aceste presiuni, amenințări și telefoane l-au afectat pe fratele meu iar în acest moment are o stare mentală foarte proastă și este în depresie. Ioniță a încercat, de-a lungul timpului, să-l țină departe de toate aceste conflicte și i-a ascuns foarte multe dintre telefoanele și amenințările adresate lui.

Fratele meu nu își poate duce un trai normal și este într-o permanentă stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau această declarație fără știrea fratelui meu, deoarece știu că el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, a explicat Maria Petrache.

Totuși, polițiștii au la dosar și o declarație a lui Florin Salam, care recunoaște faptul că, timp de peste 11 ani, Duduienii i-au luat sume mari de bani și că Denom, unul dintre liderii clanului, și-ar fi „ridicat casa” cu banii lui.

GÂNDUL.RO a dezvăluit, recent, și stenogramele înregistrărilor ambientale care i-au probat pe șefii clanului Duduianu în acest dosar. Aceștia au fost interceptați, într-o benzinărie, unde îl avertizau pe ”Grasu” că se vor răzbuna pe Salam dacă nu le plătește ”amenda”: ”Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero! (…) Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…” (CITEȘTE AICI INTERCEPTĂRILE INTEGRALE!)

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avem lista completă a concurenţilor Asia Express! Filmările sunt gata să înceapă. EXCLUSIV
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ion Țiriac! Moștenitoarea imperiului l-a impresionat cu apariția...
Părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt revoltați. Ce a întrebat judecătoarea la proces
Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un resort de...
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cel mai mare supermarket din România dispare! Ce companie l-a cumpărat și în ce se...
Un român s-a trezit cu amendă pentru ROVINIETĂ dintr-un motiv bizar
„Mă şantajează. Vor să facă asta în secret, fără să îmi iau la revedere.”. Mama...
Produsele marcă proprie din magazine ar putea să dispară! „Nu pot accepta profiturile speculative făcute...
Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina...
”Fratele” multi-milionar al Prodancei s-a sinucis la Dubai! El a avut în trecut inclusiv o...
Peste CÂT TIMP se refac PLĂMÂNII atunci când renunți LA FUMAT
UNGARIA anunță Noua Ordine Mondială! Budapesta pregătește noua eră. Va fi de neoprit
Stațiunea supranumită „Perla Apusenilor”, un adevărat paradis. Ce boli se pot trata
Felicitări și mesaje de Dragobete, pe 24 februarie. Imagini și urări de dragoste cu ”Te...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Peste 3.000 de oameni, evacuați din cauza unei bombe din cel de-Al Doilea Război Mondial