EXCLUSIV | Surpriză în dosarul în care Lucian Becali este cercetat după ce a bătut un suporter al Craiovei

EXCLUSIV | Surpriză în dosarul în care Lucian Becali este cercetat după ce a bătut un suporter al Craiovei
Colaj: ProSport, sursa: As.ro
Publicat: 22/04/2022, 19:05

Suporterul bătut de Lucian Becali, pe Arena Națională, în seara zilei de 3 aprilie, la sfârșitul meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova, a revenit la Secția 9 Poliție. După meci, acesta a depus o plângere în care îl acuza pe nepotul lui Gigi Becali de loviri și alte violențe.

La scurt timp după fluierul de final al partidei, un bărbat s-a prezentat la Secția 9 și a spus că, a fost lovit cu pumnii de Lucian Becali, în urma unui conflict verbal care a avut loc la tribuna VIP.

Acesta a explicat că scandalul a izbucnit după ce dintr-un grup din care făcea parte și nepotul patronului FCSF, ar fi fost aruncate mai multe sticle din plastic către prietena lui.

Ulterior, pentru că a intervenit verbal, ar fi fost agresat de Lucian Becali și ar fi căzut între scaune, unde și-ar fi pierdut un pantof.

Reclamantul a depus plângere, urmând să revină cu un certificat medico-legal.
A doua zi, ân spațiul public au apărut imagini de la scadal, în care se vedea cum Lucian Becali își lovea victima.

Mai mult, Lucian Becali a publicat pe contul de Facebook un mesaj în care își cerea scuze.
Potrivit unor surse judiciare, recent, victima ar fi revenit la Secția 9 și ar fi anunțat că își retrage plângerea. Ca urmare, spun anchetatorii dosarul urmează să fie clasat.

Victima și-a retras plângerea

În același timp, surse din cadrul Jandarmeriei Române au declarat, pentru Gândul, că Lucian Becali nu a primit nici interdicție de a mai intra pe arenele sportive.

În acest sens, sursele citate au precizat că, potrivit legii, abaterile trebuie constatate de jandarmi „prin propriile simțuri” sau dacă sunt filmate, imaginile să fie surprimse cu tehnica video a autorităților.

Totuși, în toamna lui 2021, Adrian Mititelu a primit interdicție pentru un an, după ce, la meciul dinte U Craiova 1948 și Rapid, disputat în Bănie, dintr-un grup de suporteri din care făcea parte și Mititelu a fost arucată în teren o sticlă din plastic.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase