EXCLUSIV. Un pușcăriaș român din Franța a ajuns, din cauza molimei de coronavirus, pe lista celor mai periculoși deținuți din Paris!

Redactor:
Andrei Dumitrescu
EXCLUSIV. Un pușcăriaș român din Franța a ajuns, din cauza molimei de coronavirus, pe lista celor mai periculoși deținuți din Paris!

Un român din Satu Mare, încarcerat în Penitenciarul Villepinte, situat în apropiere de capitala Franței, s-a trezit, printr-un concurs de împrejurări, pe aceeași listă cu teroriștii musulmani.

Cu ani în urmă, Nicolae a luat drumul străinătății împreună cu nevasta, sora și soțul acesteia, dar și alte persoane din localitatea lor de baștină. Grupul de români a ajuns atunci la Paris, unde era nevoie de forță de muncă necalificată, pe șantier.

Potrivit unor surse din cadrul comunității românești din capitala Franței, acum câteva luni, liniștea micului grup venit de la Satu Mare avea să fie puternic zdruncinată, după ce cumnatul lui Nicu a aflat că soția îl înșeală cu un alt român, tocmai un consătean de-al lor.

Pentru că nu erau, totuși, siguri sută la sută, cei doi bărbați au decis să investigheze temeinic, pentru ca nicio acuzație ulterioară să nu fie lipsită de probe. Ca urmare, au început s-o urmărească pe femeie, iar zvonurile s-au dovedit adevărate.

Sursele citate au precizat că, într-o zi, în timpul filajului, soțul și cumnatul au văzut-o pe aceasta urcându-se în mașina amantului, care a pornit, grăbit, pe autostradă. Bărbatul încornorat nu a mai răbdat și a pornit în trombă. După o scurtă urmărire, presupusul amant a oprit, a dat-o jos din autoturism pe femeie și a plecat grăbit, de teamă să nu intre pe mâna soțului furios.

Cei doi au bătut-o, însă, pe nevasta infidelă. Mai mult, Nicolae a mușcat-o și de nas, suficient de tare încât să-i lase o cicatrice pentru toată viața.

Așa a ajuns cetățeanul român la Penitenciarul Villepinte, cu numai câteva luni înainte ca Franța să fie copleșită de coronavirus.

În urmă cu aproximativ o lună, sub presiunea numărului mare de îmbolnăviri pe întreg teritoriul francez, s-a luat decizia ca o parte dintre deținuți să fie eliberați de urgență. Excepție făceau doar teroriștii, criminalii, violatorii, tâlharii deosebit de periculoși, dar și cei închiși pentru violență domestică.

Și așa a rămas românul din Satu Mare, acuzat că a bătut și a mușcat o femeie de nas, închis alături de cei mai periculoși infractori din penitenciar, în condițiile în care restul prizonierilor au fost deja trimiși acasă!

Inchide