Experiențe de coșmar în Zanzibar. Ce au pățit două românce plecate în vacanță: ”Multă mizerie, condiții insalubre. Ne-am plimbat cinci ore din spital, în spital”

Experiențe de coșmar în Zanzibar. Ce au pățit două românce plecate în vacanță: ”Multă mizerie, condiții insalubre. Ne-am plimbat cinci ore din spital, în spital”
Sursă Foto - media.fshoq.com
Publicat: 24/01/2023, 17:42

Două femei din România au trăit o experiență în Zanzibar care le-a lăsat cu un gust amar. Cele două se aflau în vacanța mult așteptată, dar n-aveau habar că vor număra zilele până când se vor întoarce acasă! Iată despre ce e vorba.

Două românce au trăit coșmarul vieții lor în Zanzibar, în timp ce se aflau în vacanță.

Femeile au povestit totul pe Facebook.

Majoritatea românilor își planifică vacanțe exotice, mai ales în perioada iernii.

Una dintre cele mai râvnite destinații pentru o astfel de vacanță este Zanzibar, însă nu toți turiștii care ajung în zonă se bucură de experiențe plăcute.

Este cazul unor românce care au descris vacanța lor în Zanzibar ca pe un coșmar, pe Facebook.

„Vă spun din suflet că nu e ceea ce mă așteptam. Este ultima țară în care aș veni.

Este o mizerie de nedescris, plaja este mizerabilă, mâncarea jalnică. În afară de excursii pe care le plătești extra, nu mi-a plăcut nimic. Îmi doresc să se termine coșmarul. Mai am o zi și scap”, a scris una dintre aceasta pe Facebook.

„Vă descurcați mai departe”

O altă româncă și-a povestit experiența dramatică din Zanzibar, în care a fost nevoită să caute un spital pentru o radiografie timp de cinci ore.

„Toate bune și frumoase până în momentul când chiar ai o problema ce trebuie rezolvată. Atunci faptul că majoritatea nu vorbesc decât două cuvinte în engleză atunci apare adevărată provocare!

Eu am picat, pe picior, durere cumplită, după ce-mi revenisem din leșin nu am putut călca pe picior. Umflat instant bineînțeles, aștept taxiul.

‘Reprezentantul agenției’, românașul nostru stabilit în Zanzibar de 5 ani, a zis că ne-a trimis taxiul, ‘vă descurcați voi mai departe’.

Vă descurcați mai departe într-o țară în care nimeni nu vorbește și nu înțelege o propoziție cap coadă, unde știi clar (trăind de 5 ani aici ce spitale sunt), ne-am plimbat 5 ore din spital în spital căutând un medic și să fac o radiografie”, a povestit acesta pe Forum Zanzibar.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase