• Publicat:
Știri

Explozie puternică la o grădiniță din Brăila. Pagubele sunt uriașe – VIDEO

Explozie puternică la o grădiniță din Brăila. Pagubele sunt uriașe – VIDEO
Grădinița din satul Movila Miresii, județul Brăila, a fost distrusă, după o explozie urmată de un incendiu, în urma cărora o parte din acoperiș s-a prăbușit. Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a exploziei este o acumulare de gaz, transmite corespondentul Mediafax.

O explozie urmată de un incendiu puternic a distrus, duminică, grădinița din satul Movila Miresii, județul Brăila.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă este o acumulare de gaz de la o butelie și apoi un scurtcircuit.

„În prima fază a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, concomitent cu solicitarea către noi, pe 112, să mergem în sprijin. În momentul în care au ajuns pompierii militari, jumătate din acoperiș era aruncat într-o grădină. Se pare că a fost o acumulare de gaze de la o butelie, că altă sursă de gaze nu există acolo. Explozia a fost urmată de incendiu, a ars acoperișul pe o suprafață de 150 mp, au fost afectate tâmplăria de la uși, ferestre, mobilierul, aparatură electronică”, a declarat Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, corespondentului Mediafax.

El a mai spus că nu fost victime deoarece, fiind duminică, nu se afla nimeni în clădire, iar acumularea de gaze s-a format în timp și explozia a fost provocată de un scurtcircuit la instalația electrică.

Foto: Captură

Inchide