Familia Luizei Melencu, revoltată după ce a aflat că a fost supravegheată tehnic: „Din părți vătămate am devenit suspecți” / „S-au spus multe alte lucruri murdare despre Luiza. Noi nu acceptăm așa ceva”

Redactor:
Luiza Paraschivu
Familia Luizei Melencu, revoltată după ce a aflat că a fost supravegheată tehnic: „Din părți vătămate am devenit suspecți” / „S-au spus multe alte lucruri murdare despre Luiza. Noi nu acceptăm așa ceva”
Familia Luizei Melencu, tânăra din Dioști, jud. Dolj, despre care Gheorghe Dincă a spus că a violat-o și a ucis-o în locuința sa din Caracal, a aflat, luni, că în perioada anchetei a fost supravegheată tehnic. Bunicul este revoltat și spune că nu ei ar fi trebuit să fie urmăriți, cu complicii lui Dincă.

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a aflat, luni, că familia fetei din Dioști a fost supravegheată tehnică în perioada desfășurării anchetei DIICOT în dosarul dispariției tinerei, acesta spunând că este revoltat de modul în care „procurorii DIICOT au pierdut timp” ascultându-i pe ei, în loc să îi asculte pe complicii lui Gheorghe Dincă. Potrivit lui Stelian Iordache, procurorii DIICOT ar fi montat în casa familiei Melencu chiar și o cameră video.

„În loc să-i urmărească pe cei care sunt complicii lui Dincă, uitați cu ce se ocupă DIICOT-ul. DIICOT-ul ne urmărește pe noi. Din părți vătămate am devenit suspecți în acest dosar și multe alte lucruri. (…) Am înțeles de la cineva că ni s-ar fi plantat și o cameră de luat vederi. S-a întâmplat acum vreo două -trei luni când au venit de la Craiova și, sub pretextul că iau obiecte de ale Luizei, am impresia că atunci au avut destul timp să monteze, să planteze acele microfoane și acele camere”, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu

Stelian Iordache e nemulțumit și de unele afirmații din rechizitoriul procurorilor și spune că mărturisirea lui Dincă în fața unui coleg de celulă este „o mânărie a DIICOT”.

„În acel rechizitoriu s-au spus multe alte lucruri murdare despre Luiza. Noi nu acceptăm așa ceva. Am citit anumite părți, adică acele afirmații oribile la adresa Luizei. Acolo a fost totul aranjat, între Dincă și acel deținut pentru că nu se putea să se obțină atât de ușor acele informații de la Dincă. A fost o mânărie făcută a DIICOT-ului”, spune Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

Ștefan Risipițianu este acuzat că, ajuns la locuința respectivă, a observat fata și i-a cerut lui Dincă acordul s-o violeze.

Dincă ar fi omorât-o în 17 aprilie 2019 pe Luiza Melencu, în bătaie, iar apoi a ars trupul acesteia într-un butoi metalic.

În 24 iulie 2019, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, județul Olt, pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și a dus-o la locuința sa din Caracal. Și cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanț, legată și violată. Dincă este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, Dincă a observat că fata a reușit să desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi și că ținea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
Bătrână bolnavă de COVID-19, legată de pat de asistente, plină de fecale. Atenție, VIDEO cutremurător
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Antonescu! S-au văzut formele generoase în toată splendoarea lor
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Unde lucrează acum Elena Băsescu. Și-a dat demisia de la fostul loc de muncă pentru...
Un fost premier, după atacurile din Franţa: ”Musulmanii au dreptul să omoare milioane de francezi”
Cum au mutat chinezii o clădire veche de 85 de ani și grea de 7.600...
Bătrână bolnavă de COVID-19, legată de pat de asistente, plină de fecale. Atenție, VIDEO cutremurător
O echipă de specialişti a stabilit finalul pandemiei. Când se va termina coşmarul pentru România
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Alertă meteo în România. Atenție, vin ninsorile în țară din această noapte
Klaus Iohannis, DECIZIA BOMBĂ a momentului: De astăzi E GRATUIT!
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Denisa Hodișan s-a pozat goală! Fanii au rămas cu gura căscată: „Ador să fac duș...
Inchide