Familia Luizei Melencu, revoltată după ce a aflat că a fost supravegheată tehnic: „Din părți vătămate am devenit suspecți” / „S-au spus multe alte lucruri murdare despre Luiza. Noi nu acceptăm așa ceva”

Familia Luizei Melencu, revoltată după ce a aflat că a fost supravegheată tehnic: „Din părți vătămate am devenit suspecți / „S-au spus multe alte lucruri murdare despre Luiza. Noi nu acceptăm așa ceva
Publicat: 20/01/2020, 15:43

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a aflat, luni, că familia fetei din Dioști a fost supravegheată tehnică în perioada desfășurării anchetei DIICOT în dosarul dispariției tinerei, acesta spunând că este revoltat de modul în care „procurorii DIICOT au pierdut timp” ascultându-i pe ei, în loc să îi asculte pe complicii lui Gheorghe Dincă. Potrivit lui Stelian Iordache, procurorii DIICOT ar fi montat în casa familiei Melencu chiar și o cameră video.

„În loc să-i urmărească pe cei care sunt complicii lui Dincă, uitați cu ce se ocupă DIICOT-ul. DIICOT-ul ne urmărește pe noi. Din părți vătămate am devenit suspecți în acest dosar și multe alte lucruri. (…) Am înțeles de la cineva că ni s-ar fi plantat și o cameră de luat vederi. S-a întâmplat acum vreo două -trei luni când au venit de la Craiova și, sub pretextul că iau obiecte de ale Luizei, am impresia că atunci au avut destul timp să monteze, să planteze acele microfoane și acele camere”, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu

Stelian Iordache e nemulțumit și de unele afirmații din rechizitoriul procurorilor și spune că mărturisirea lui Dincă în fața unui coleg de celulă este „o mânărie a DIICOT”.

„În acel rechizitoriu s-au spus multe alte lucruri murdare despre Luiza. Noi nu acceptăm așa ceva. Am citit anumite părți, adică acele afirmații oribile la adresa Luizei. Acolo a fost totul aranjat, între Dincă și acel deținut pentru că nu se putea să se obțină atât de ușor acele informații de la Dincă. A fost o mânărie făcută a DIICOT-ului”, spune Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

Ștefan Risipițianu este acuzat că, ajuns la locuința respectivă, a observat fata și i-a cerut lui Dincă acordul s-o violeze.

Dincă ar fi omorât-o în 17 aprilie 2019 pe Luiza Melencu, în bătaie, iar apoi a ars trupul acesteia într-un butoi metalic.

În 24 iulie 2019, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, județul Olt, pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și a dus-o la locuința sa din Caracal. Și cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanț, legată și violată. Dincă este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, Dincă a observat că fata a reușit să desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi și că ținea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât