FARSĂ în trafic. Doi șoferi în CHILOȚI s-au dat în spectacol la Ploiești. REACȚIA polițiștilor

Redactor:
Laura Petrescu
FARSĂ în trafic. Doi șoferi în CHILOȚI s-au dat în spectacol la Ploiești. REACȚIA polițiștilor
Video. Farsă în trafic. Doi tineri s-au dezbrăcat în chiloți, simulând o ceartă în trafic și blocând pentru o perioadă circulația în intersecție. Vezi ce amendă au primit

Ploieștenii au avut parte de un spectacol în toată regula în trafic. Un echipaj de poliție a observat la intersecția străzilor Șoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești două autovehicule care blocau intersecția. Cei doi șoferi au coborât din mașini îmbrăcați numai în chiloți și s-au luat la ceartă.

Momentul a fost surprins de ceilalți șoferi aflați trafic, aceștia nebănuind că tinerii au regizat scena. Într-un final, după ce unul dintre ei s-a urcat pe capotă și s-a dat în spectacol, aceștia au părăsit intersecția.

Imaginile filmate au fost publicate pe internet.

Filmulețul a strâns imediat zeci de comentarii. Un internaut spune: „Cu clipul ăsta clar te-ai lansat. Felicitări pentru curaj!”.

Un alt bărbat spune: „Bine rău, mi-a plăcut”.

Totuși, nici criticii nu s-au lăsat mai prejos: „Câtă prostie! Nu cred că acesta este un umor pe gustul unui om civilizat care are respect față de oamenii din jurul lui. Dar dacă acesta e nivelul de cultură al majorității trebuie gustat sau dezgustat de alții”, spune un bărbat.

Tinerii au fost identificați și amendați

Cei doi tineri de 22 ani, respectiv 29 ani, ambii din Ploiești, au fost amendați cu 200 de lei fiecare.

De asemenea, pe numele acestora a fost deschis și un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și punerea de obstacol în trafic.

Se pare că cei cei doi au făcut același gest și într-o altă intersecție din Ploiești, în zona Caraiman, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, Marian Popescu.

„Unul dintre tineri a fost depistat la domiciliu, adus la secție și sancționat contravențional cu 200 de lei. Celălalt nu a fost depistat, dar a fost citat procedural pentru a se prezenta la secție azi (vineri n.r)”, a afirmat Popescu.

Din primele cercetări rezultă că gestul tinerilor ar fi fost o farsă, în sensul în care au simulat cearta și s-au dezbrăcat ca să vadă cum reacționează ceilalți șoferi.

Foto: Captură

×
Inchide