Fenomenul bullying continuă în România: Fetiță bătută în scara blocului de două minore mai mari (VIDEO)

Fenomenul bullying continuă în România: Fetiță bătută în scara blocului de două minore mai mari (VIDEO)
Fenomenul bullying continuă în România: Fetiță bătută în scara blocului de două minore mai mari (VIDEO)
Publicat: 15/09/2020, 08:56

Un nou caz de bullying, mediatizat în România! O fetiță de 8 ani este agresată în repetate rânduri pe scările blocului, de către „prietenele” ceva mai mari. Incidentul s-ar fi petrecut în Motru, județul Gorj.

Fetița care a fost victimă pare să fie mai mică decât agresoarele ei, iar la un moment dat se aude cum plânge și se roagă să fie lăsată în pace, scrie wowbiz.ro.

Imaginile prezintă coșmarul copilei, care este urmărită pe scări, în timp ce plânge, de către o altă fată și prietena ei care filmează scenele de bullying.

Videoclipurile au fost publicate pe Facebook de către o femeie, dar au apărut și pe YouTube. „Se întâmpla la Motru ! Unde dam de aceeași părinți iresponsabili și de aceeași copii bătuți in cap ! Da , sa va înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “ la apa mare” sa se sature de așa copii fără viitor pe care ii” cresc din greu “ . Sper sa primiți ce meritați !”, a scris femeia, revoltată fiind de imagini.

Adolescenta din Târgu Jiu care a bătut și umilit două colege poate răspunde penal pentru faptele ei. Care este condiția. “Asta trebuie să se dovedească!”

Adolescenta de 14 ani din Târgu Jiu care a bătut și umilit două fete vă răspunde penal pentru faptele ei doar dacă în urma unei expertize se va stabili că a avut discernământ. Anunțul a fost făcut de avocatul Eduard Lădaru, care cunoaște foarte bine legea.

Adolescenta care agresat două fete (de 12 și 13 ani) a fost plasată sub control judiciar, după ce a petrecut o noapte în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. Este acuzată de lovire și alte violențe, dar și de tâlhărie, alegându-se cu două dosare penale.

Deși este minoră, fata poate fi trasa la răspundere pentru faptele pe care le-a comis. Trebuie, însă, să se stabilească dacă a avut discernământ atunci când le-a agresat pe cele două minore, potrivit avocatului Eduard Lădaru.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase