Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată la patru ani de închisoare cu executare după ce a bătut un copil la creșă

Redactor:
Adriana Mit
Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată la patru ani de închisoare cu executare după ce a bătut un copil la creșă
Magistrații de la Judecătoria Timișoara au decis să o condamne pe Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare, după ce a bătut un copil de doi ani în timp ce lucra ca îngrijitoare la creșa familiei sale. Decizia nu este definitivă.

Judecătoria Timișoara a decis, miercuri, să o condamne pe fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, Romina Rotariu, în vârstă de 33 de ani, la patru ani și patru luni de închisoare cu executare, pentru purtare abuzivă în formă continuă. Concret, Romina Rotariu a agresat un copil de doi ani, în vara anului trecut, în creșa deținută de familia ei, unde lucra ca îngrijitoare.

De asemenea, magistrații au decis ca fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu să plătească daune morale familiei băiatului în valoare de 480.000 de lei. Totodată, judecătorii i-au interzis Rominei Rotariu să mai exercite profesia de educator/îngrijitor de copii pe o perioadă de cinci ani.

Decizia Judecătoriei Timișoara nu este una definitivă, putând fi contestată în termen de zece zile.

La sfârșitul lunii iunie a anului trecut, o femeie a depus o plângere la Poliția Timiș, acuzând-o pe Romina Rotariu de faptul că i-a bătut copilul de doi ani, înscris la creșa deținută de familia Rotariu.

Din cauza loviturilor primite, micuțul a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat de urgență în spital.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele femeii de 33 de ani, pentru purtare abuzivă și loviri sau alte violențe. Fiica lui Iosif Rotariu a fost reținută pentru 24 de ore, iar apoi cercetată sub control judiciar pentru 30 de zile.

Pe de altă parte, Iosif Rotariu a susținut că fiica sa, diagnosticată cu diabet, ar fi avut o criză de hiperglicemie și nu și-a dat seama ce face în momentul în care l-a lovit pe băiatul de doi ani.

 

Inchide