Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de arest. Va fi cercetat în libertate după ce a condus drogat

Redactor:
Luiza Paraschivu
Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de arest. Va fi cercetat în libertate după ce a condus drogat
Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv în 28 decembrie 2019, după ce polițiștii din Olt l-au prins conducând o mașină fără a avea permis de conducere și drogat, va fi judecat în libertate, a decis, joi, Tribunalul Olt.

Albert Balint a primit, în 28 decembrie 2019, un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. Procurorii au trimis dosarul spre judecare magistraților Judecătoriei Slatina, iar judecătorul de caz a dispus prelungirea arestului preventiv.

Fiul lui Sile Cămătaru a contestat măsura impusă de judecătorii slătineni la Tribunalul Olt, iar magistrații de aici au decis, joi după-amiaza, să îl lase liber.

„Instanța a admis cererea și a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 și a dispus punerea în libertate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Arabelea, purtătorul de cuvânt al Tribunalul Olt.

Albert Balint va fi judecat la Judecătoria Slatina pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Acesta a fost prins de polițiștii din Olt conducând o mașină, pe Drumul Național 65, în localitatea Găneasa, având suspendat permisul de conducere. Albert Balint a ieșit pozitiv și la testul Drug Test făcut de polițiștii de la rutieră.

 

Inchide