Florin Piersic Jr., APOSTROFAT pentru dialogul „vulgar” dintr-o piesă de teatru. Oamenii au ieșit nervoși din sală: Până când aveți de gând să vă mai bateți joc!?

Florin Piersic Jr., APOSTROFAT pentru dialogul „vulgar dintr-o piesă de teatru. Oamenii au ieșit nervoși din sală: Până când aveți de gând să vă mai bateți joc!?
Publicat: 04/04/2019, 13:49

Impresarul Radu Fefceac a dus piesa „Vestul Sălbatic” la Buzău, într-o sală cu 400 de locuri. O parte din spectatori nu au fost însă pe aceeași lungime de undă cu trăirile personajelor, acuzând că nu s-a respectat textul original de Martin Mc.Donach, câștigător al unui premiu Globul de Aur pentru scenariul filmului „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”.

Chiar dacă piesa nu este recomandată minorilor sub 14 ani, din cauza dialogului piperat, mulți buzoieni au mers la spectacol alături de copii, apoi au ieșit din sală, „revoltați” de replicile personajelor respective. „Cam după două treimi din piesă, din 400 de spectatori plecaseră vreo 70-80″, scrie Fefceac pe Facebook.

Unul dintre spectatori s-a ridicat în picioare și a vorbit direct cu actorii: „Până când aveți de gând să vă mai bateți joc!?” Florin Piersic Jr. i-a răspuns calm, în rol: „Până la sfârșit!”

„Acesta nu este textul original, vă bateți joc!”, i-a reproșat un alt spectator lui Piersic.

„După ce personajele își reintră în text, Coleman (Florin Piesic Jr.) strigă la un moment dat la Valene (Vlad Zamfirescu): „M***st c***cios și virginist ce ești!”. După care lasă o pauză scurtă și spune din nou, fără a ieși din rol: „TEXTUL ORIGINAL!”. Din nou sala e în delir, aplauze furtunoase, semn că încă mai există speranță”, mai scrie Fefceac în postarea lui.

Florin Piersic Jr. a reacționat la postarea criticului cu următoarele cuvinte: „Mulțumesc pentru gând”.

Foto: Facebook/Florin Piersic Jr.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase