Florin Roman, la începutul ședinței de plen: Vă rog să solicitați retragerea trupelor de jandarmi!

Redactor:
Alexandru Costea
Florin Roman, la începutul ședinței de plen: Vă rog să solicitați retragerea trupelor de jandarmi!
Deputatul liberal Florin Roman a cerut, joi, retragerea jandarmilor aflați la intrarea și în interiorul Parlamentului, precizând că locul acestora este pe stradă, unde "7.000 de criminali, violatori și tâlhari își fac de cap". În replică, Marcel Ciolacu a spus că asta e o decizie a Jandarmeriei.

„În această dimineață, ca și la precedenta moțiune, când am ajuns la Parlament, am observat cu toții un număr impresionat de jandarmi la intrare și în interiorul Parlamentului. Stimați colegi, locul jandarmilor este pe stradă unde 21.000 de deținuți au fost eliberați, unde 7.000 de criminali, violatori și tâlhari își fac de cap. Domnule președinte al Camerei, în calitate de deputat, vă rog frumos, să solicitați retragerea trupelor de jandarmi. Azi nu se poate întâmpla nimic rău aici, singurul lucru care se poate întâmpla este să pice un Guvern pe care oricum românii nu și-l doresc. Moțiunea va trece! Victorie!”, a declarat Florin Roman, la începutul plenului reunit al Parlamentului.

Președintele de ședință, Marcel Ciolacu, a spus că aceasta este o decizie a Jandarmeriei. „Este o decizie a dânșilor, dar momentul a fost unul special și vă mulțumim pentru el”, a spus Ciolacu.

La ora transmiterii știrii, textul moțiunii de cenzură este recitit de către deputatul USR Cristian Seidler.

Pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată este nevoie de cel puțin 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului.

Inchide