Fost primar, judecat pentru omor. O tânără de 25 de ani a murit într-un accident, după ce l-a fotografiat dezbrăcat și legat cu cătușe

Fost primar, judecat pentru omor. O tânără de 25 de ani a murit într-un accident, după ce l-a fotografiat dezbrăcat și legat cu cătușe
Sursă Foto - Jurnalmehedinti.ro
Publicat: 15/11/2022, 10:42
Actualizat: 15/11/2022, 10:46

Fostul primar al localității Baia de Aramă, Rafael Ionel Dunărințu, a fost trimis în judecată pentru omor. Procurorii gorjeni au luat această decizie după ce au finalizat cercetările în dosarul accidentului rutier, în urma căruia o tânără de 25 de ani a murit.

Fostul primar al orașului Baia de Aramă, Rafael Dunărințu, a fost trimis în judecată, la finalul lunii iulie, pentru omor.

Dosarul are legătură cu moartea tinerei de 25 de ani din Drăguțești, Roxana Mădălina Bîzu, fiind citați, în calitate de părți civile, părinții acesteia.

Roxana Mădălina a fost invitată, pe 28 aprilie 2017, la o petrecere privată la restaurantul ”Select” din localitatea Brebina, la care participa și Rafael Dunărințu, primar al orașului Baia de Aramă la acel moment.

Sursă Foto – Jurnalmehedinti.ro

Fata ar fi intrat în camera în care era cazat primarul, l-ar fi legat pe Dunărințu cu niște cătușe erotice roz și l-a fotografiat pe acesta semi-dezbrăcat, moment în care între cei doi ar fi izbucnit o ceartă.

Primarul i-ar fi spus că vrea să-l șantajeze, iar Roxana Mădălina a fugit din cameră, fără pantofi în picioare, doar într-o cămașă, sutien și bikini, apoi s-a urcat în mașină și a plecat repede.

În zona numită Dealul Manii, la intrarea în Peștișani, dinspre Tismana, Roxana Mădălina a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul într-un copac, iar de acolo a ricoșat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, și a decedat pe loc.

Primarul va fi judecat luna aceasta

Un localnic din zonă a fost prima persoană care a ajuns la locul incidentului. Acesta le-a povestit polițiștilor că, în momentul în care a auzit zgomotul produs de accident, a văzut un SUV de culoare neagră, cu număr de Timiș, care a întors și a demarat în trombă.

Polițiștii care au ajuns în acea noapte la locul tragediei susțin tânăra era desculță, având doar lenjeria intimă pe ea și cămașa cumva ieșită de pe corp, în urma dinamicii accidentului.

Acest detaliu le-a trezit suspiciuni oamenilor legii, mai precis, tânăra nu putea pleca dezbrăcată și desculță, în plină noapte, decât dacă exista un motiv întemeiat.

Așadar, anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere ale restaurantului ”Select” dar și de pe cele ale unor obiective economice pe traseul Brebina-Baia de Aramă-Tismana, pentru a identifica mașina care a urmărit-o pe tânără.

În data de 30 iunie, procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru Dunărințu, menținută și de judecători.

Dosarul se judecă luna aceasta, pe 29 noiembrie, în camera preliminară, cu privire la legalitatea rechizitoriului și a administrării probelor în cursul urmăririi penale, Gorjonline.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase