Fostă șefă a Gărzii de Mediu Buzău, în ipostaze indecente. Garda de Mediu face raport

Fostă șefă a Gărzii de Mediu Buzău, în ipostaze indecente. Garda de Mediu face raport
Publicat: 10/10/2012, 16:28
Actualizat: 06/02/2019, 17:27

Comisarul-șef al Gărzii de Mediu Buzău, Carmen Ichim, afirmă că va întocmi un raport către Garda Națională de Mediu, care va decide dacă va lua sancțiuni împotriva fostului șef al instituției Gabriela Brezeanu, după ce în presă au apărut mai multe fotografii în care aceasta apare aproape dezbrăcată.

Gabriela Brezeanu, șef al Gărzii de Mediu Buzău în perioada 2010-2011, în prezent comisar în aceeași instituție, apare aproape dezbrăcată în mai multe fotografii, dar și dansând provocator într-un filmuleț înregistrat la o petrecere de Crăciun a instituției și difuzat recent.

Fotografiile și filmulețul în care apar fosta șefă a Gărzii de Mediu Buzău au fost date publicității de un angajat al instituției, care și-a păstrat anonimatul, potrivit unor surse locale.

În filmulețul respectiv, Gabriela Brezeanu apare dansând provocator, folosind un scaun și un bidon cu apă. Din când în când, femeia își ridică bluza pentru a i se vedea bustul.

Înregistrarea a fost făcută la o petrecere de Crăciun a instituției, la care ar fi participat mai mulți colegi ai femeii, pe fundal fiind un brad împodobit.

În ceea ce privește fotografiile, fosta șefă a Grăzii de Mediu Buzău apare aproape dezbrăcată, într-o cameră de hotel, purtând doar o haină de blană pe care o lasă descheiată.

Data la care au fost realizate pozele și filmulețul respectiv nu este cunoscută.

Contactat, miercuri, de corespondentul MEDIAFAX, actualul comisar-șef al Gărzii de Mediu Buzău, Carmen Ichim, a declarat că în acest caz va întocmi un raport pe care îl va trimite instituției centrale, care va decide dacă va lua măsuri în privința Gabrielei Brezeanu.

Carmen Ichim a spus că după apariția în presă a filmulețului și a fotografiilor cu Brezeanu angajații instituției nu au ieșit miercuri pe teren.

„Cred că nu este o atitudine corespunzătoare a unui angajat al instituției noastre, instituție care are atribuții de control. Consider că noi, ca angajați ai Gărzii de Mediu, o instituție publică de control care și-a creat un anumit respect și solicită respect de la persoanele fizice și juridice, trebuie să avem o anume conduită șii moralitate. E o umbră, aș vrea să se delimiteze ce a făcut această doamnă, cu toate că e viața sa privată. Nu cred că ar trebui să aducă atingere imaginii instituției. La acest moment voi face un raport pe care-l voi trimite comisarului general, iar măsurile vor fi dispuse la nivelul conducerii, să se vadă daca s-au respectat normele de conduită și moralitate. Suntem o instituție care aplică sancțiuni, trebuie să avem un anumit comportament, o anumită conduită și moralitate”, a declarat actualul comisar-șef al Gărzii de Mediu Buzău.

La rândul său, fostul comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău Gabriela Brezeanu a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că atât filmarea, cât și fotografiile au fost luate din e-mail-ul său.

Brezeanu a spus că fotografiile au fost realizate de prietenul său în casa acestuia, înainte de a fi numită în funcția de conducere.

„E o răutate, o gratuitate, pe care dacă a avut-o la îndemână a folosit-o. Sunt fotografii făcute acasă la prietenul meu, acolo apare o perniță, e pernița pisicului meu, nu știu cum au ajuns aceste poze în presă pentru că ele sunt pe căsuța mea de mail, făcute de mine și de prietenmul meu acasă la el”, a explicat Brezeanu.

În ceea ce privește filmulețul în care apare dansînd provocator, Gabriela Brezeanu spune că nu are ce-și reproșa și că în spatele acestui scandal ar putea sta fie un patron pe care l-a amendat în urma controalelor derulate în județul Buzău, fie vreo „doamnă invidioasă” pe modul în care arată.

„E o petrecere privată, la un local, nu în instituție, nu eram decât eu, o colegă care mă filma și un coleg de serviciu care și proba muzica. Mie chiar îmi place să dansez. Știu că nu trec neobservată pe unde mă duc, dar până la asta… Mie îmi place să dansez, filmulețul nu este relevant. Ori e vreo doamnă supărată pentru că sunt așa cum sunt ori, mai degrabă, e cineva supărat că a luat vreo amendă de un miliard”, a susținut Brezeanu.

Fosta șefă a Gărzii de Mediu Buzău a mai spus că nu i s-a reproșat nimic la locul de muncă, după izbucnirea scandalului, atât timp cât este vorba despre viața ei personală, și nu despre activitatea profesională: „De ce să mi se reproseze, ce să mi se reproșeze? Ce, m-au văzut debrăcată? Sunt singură, sunt poze făcute la prietenul meu acasă. Nu o să rămână așa pentru că ce au făcut ei se cheamă spargere de căsuță. Căsuța mea personală de e-mail. Nu poți intra în intimitidatea omului și să faci așa ceva”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?