Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, candidat la Primăria Piatra Neamț: „Cunoaște realitățile județului și ale orașului”

Redactor:
Mihai Georgescu
Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, candidat la Primăria Piatra Neamț: „Cunoaște realitățile județului și ale orașului”
Fost ministru al Transporturilor, candidat la Primăria Piatra Neamț: „Cunoaște realitățile județului și ale orașului”

Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, va candida din partea PSD la Primăria Piatra Neamț.

Municipiul ar putea fi condus de Răzvan Cuc, venit tocmai din Giurgiu, dar care are „avantajul” că „ultimele luni le-a petrecut aproape exclusiv la Piatra Neamț”, plus că „este de mai bine de un an deputat de Neamț și cunoaște realitățile județului și ale orașului”.

Acestea ar fi două dintre motivele care explică decizia PSD Neamț de a merge la alegerile locale cu Răzvan Cuc, scrie adevărul.ro.

Răzvan Cuc, în caz că nu câștigă primăria, are asigurat un loc eligibil pe lista PSD Neamț la alegerile parlamentare, senatorul Emilia Arcan și-a dat demisia din partid.

Florentina Moise, șefa PSD Piatra Neamț: „Încă patru ani de stagnare înseamnă dezastru!”

„Prietenul şi colegul meu Răzvan Cuc şi-a lansat candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ. Sunt bucuros că a acceptat această provocare deoarece este un tânăr muncitor, ambiţios şi capabil, care a demonstrat în perioada cât a fost ministru al Transporturilor că poate gestiona investiţii de mare anvergură şi că este un iubitor al Ţinutului Neamţului“, a declarat Ionel Arsene, şeful Consiliului Judeţean Neamţ.

„Răzvan este de mai bine de un an deputat de Neamţ şi cunoaşte realităţile judeţului şi ale oraşului. Decizia de a-l avea candidat pe Răzvan a venit în urma mai multor sondaje de opinie. (…). Vrem, nu vrem, Piatra Neamţ a rămas mult în urma altor municipii, şi din ţară. De multe ori nu apărem nici la «meteo». Sau apărem la «alte oraşe!». Nimeni nu a făcut nimic în ultimii ani, iar încă patru ani de stagnare înseamnă dezastru, nu mai rămâne piatră pe piatră“, a susţinut Florentina Moise, şefa PSD Piatra Neamț.

Circ total pe tema autostrăzii Sibiu-Pitești/ „Morimus funereus”, gândacul croitor al stejarului, ar sta în calea finanțării lucrării/ Răzvan Cuc publică o scrisoare în care Comisia Europeană cere lămuriri, printre altele, cu privire la acest gândac

În luna ianuarie, fostul ministru Răzvan Cuc a postat pe Facebook scrisoarea Comisiei Europene în care i se cer Guvernului clarificări cu privire la unele aspecte de mediu ale proiectului autostrăzii Sibiu-Pitești, printre care o sprecie de insectă care trăiește în zonă.

Răzvan Cuc susține că proiectul a avut acord de mediu. „Dacă erau sinceri și transparenți, întreb și eu pentru românii care își doresc această autostradă, de ce nu fac publică această notificare transmisă de Comisia Europeană? Să vedem și noi ce conține scrisoarea!….Acolo se precizează clar că nu vom primi niciun ban, până când nu se răspunde la clarificările cerute de CE. Până la primirea răspunsurilor, finanțarea este suspendată!

Inchide