Fostul procuror Mircea Negulescu rămâne în arest. Instanța Supremă a respins cererea sa de înlocuire a măsurii preventive

Redactor:
Gândul
Fostul procuror Mircea Negulescu rămâne în arest. Instanța Supremă a respins cererea sa de înlocuire a măsurii preventive
„Portocală”

Instanța Supremă a respins, marți, cererea fostului procuror Mircea Negulescu, poreclit „Portocală” de înlocuire a măsurii preventive, dispuse pe numele său, astfel că acesta rămâne în arest.

Astfel, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins cererea lui Mircea Negulescu, de înlocuire a măsurii arestării preventive, ca nefondată, dar decizia ÎCCJ poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Mircea Negulescu a fost arestat în data de 23 iulie, pentru 30 de zile, după ce Instanţa Supremă a decis, definitiv, să admită contestaţia Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie. Iniţial, ÎCCJ îl plasase sub control judiciar pe Negulescu.

Negulescu este acuzat că, în timp ce era procuror la Direcția Națională Anticorupție (DNA) Ploiești, ar fi „fabricat” dosarul în care era vizat şi Victor Ponta şi era menţionat şi numele fostului premier al Marii Britanii, Tony Blair.

Victor Ponta a publicat o înregistrare-bombă cu procurorul „Portocală” despre care spune că încerca să convingă un martor să depună mărturie mincinoasă în dosarul „Ponta -Blair”

Liderul Pro România, Victor Ponta, îi solicită ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, să acționeze împotriva abuzurilor făcute de către magistrații din România, făcând referire îndeosebi la foștii procurori Onea și ”Portocală” (Mircea Negulescu).

Victor Ponta a publicat și o înregistrare-bombă cu „Portocală”, despre care liderul Pro România susține că fostul procuror încearcă să convingă un martor să depună mărturie mincinoasă.

„Va atașez o înregistrare din Dosarul de la DNA Ploiești cunoscut opiniei publice că “Dosarul Ponta – Blair” / deși este foarte greu trebuie să ascultați până la capăt cum procurorul Negulescu încearcă să convingă un martor să depună mărturie mincinoasă împotrivă mea / deși limbajul este de o vulgaritate și agresivitate greu de suportat trebuie să auziți cum și de ce se făceau dosare penale în România/ sper că niciun minor să nu asculte acesta mostră de ticăloșie – dar dvs trebuie să asclutati – după care trebuie să luați măsuri drastice!

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Ora de iarnă 2020: România dă ceasul înapoi în „cea mai lungă noapte din an”,...
Țara care te bagă la închisoare dacă nu porți mască în spațiile publice
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
Organismul românilor, afectat GRAV în această seară. Ce se întâmplă sâmbătă, pe 24 octombrie
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide