Frumoasă și deșteaptă. O româncă a câștigat Miss Diamond of the World. Delia Duca este o fostă campioană la șah

Frumoasă și deșteaptă. O româncă a câștigat Miss Diamond of the World. Delia Duca este o fostă campioană la șah
Publicat: 04/08/2015, 12:58

„Pentru mine, câștigarea unui concurs internațional de frumusețe este un vis împlinit. Am mai avut clasări în topurile unor astfel de competiții internaționale, dar de data aceasta am reușit să câștig marele premiu (…) Este un sentiment minunat să auzi numele țării tale strigat pe scenă, pentru că niciodată nu te strigă pe nume, ci cu numele țării pe care o reprezinți. Când am auzit ‘Miss Diamond of the World 2015 is… Romania’, am crezut că visez și că urma să mă trezesc înainte de finală”, a declarat Delia Duca.

Tânăra a precizat că fondurile strânse din biletele vândute în seara finalei au fost donate de Organizația „Miss Diamond of the World” unui centru de ajutorare a copiilor cu probleme de sănătate din Algeria. ”Am avut șansa de a-i cunoaște pe copii și de a face poze cu ei imediat după finală, lucru care ne-a bucurat și emoționat foarte mult, atât pe noi, cât și pe copii”, a declarat Delia Duca, conform bzb.ro.

Tânăra este licențiată în informatică, fostă campioană națională la dezlegări probleme de șah, iar momentan lucrează ca programator la o firmă de software, fiind de asemenea și prezentator al jurnalului de seară pentru una din televiziunile locale. Delia deține numeroase titluri de frumusețe, printre care cel de Miss Universe Romania 2012, precum și clasări în competiții de frumusețe de nivel mondial – Second Runner Up Miss 7 Continents 2013, Top 5 Princess of the Globe 2013, Top 15 Supermodel International 2012, Top 15 Miss Globe International 2010 și altele.

Pe locurile următoare la Miss Diamond of the World s-au clasat Belgia, Muntenegru, Algeria și Spania.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase