GÂNDUL LIVE. Mirela Rețegan, gașca Zurli: „Avem 12 ore de LIVE din Casa Zurli” / „Nu mi-a plăcut în copilărie că nu m-a îndrăgit doamna învățătoare”

Publicat: 01/06/2020, 13:07
Actualizat: 01/06/2020, 14:51

Mirela Rețegan de la Gașca Zurli a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre perioada pandemiei, în care spectacolele se desfășoară în mediul online, cu aceeași priză uriașă la public. De exemplu, Gașca Zurli are peste un milion de abonați doar pe YOUTUBE! Ce le transmite Mirela copiilor de 1 iunie? Vedeți la GÂNDUL LIVE!

„Este atipic. Anul trecut aveam la Sala Palatului trei spectacole. Ne-am adaptat suntem live pe Facebook. Pentru noi nu e o noutate, pe YouTube avem peste 1 milion de abonați, facem ceea ce facem de vreo 10 ani. Avem 12 ore de live din casa Zurli. Câte două personaje răspund la telefon, personal, sună copii din toată lumea. Avem spectacole de teatru, magie, concursuri, improvizat.

Încercăm să facem o zi deosebită de 1 iunie. Am fost de mică șefa organizării. Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am trăit într-un cartier de CFR-iști, toți vecinii aveau chef de viață. Ne inventau tot felul de jocuri, probabil că și de acolo îmi vine o relaxare, pe care o am cu copii.

„Mătușă, este cineva în pod!”

Mama aducea copiii de la țară la noi în vizită și îi ziceau mamei mereu „mătușă, e cineva în pod”. Eu nu sunt un talent în bucătărie, dar fiica mea Maia este foarte talentată, e bine că l-a moștenit pe taică-său.

Fiica mea se uită cu groază la universitățile care vor încă un an de școală online. Să mai stea un an cu mama ei… Eu mă transform în prezența unui copil. Dragă Bogdan Nenea Zurli, dragă Tuși Zurli, bucurați-vă cât sunt mici, că ajung la adolescență și umblă cu telefonul să te înregistreze, să te dea pe Facebook, să se vadă adevărata față.

„Nu mi-a plăcut în copilărie că nu m-a iubit doamna învățătoare”

La noi tata stătea de șase și de la mama am moștenit cheful de muncă. Pentru ea era foarte important să faci ceva mereu. Nu mi-a plăcut în copilărie că nu m-a iubit doamna învățătoare. Îi datorez Zurli și tot ce am făcut eu în care copiii să fie egali, să nu fie nicio diferență. Am o campanie Învățătoarea Anului, căutăm acea învățătoare pe care părinții o laudă online. Am ales învățătoarea anului.

Îmi doresc ca oamenii mari să nu uite că sentimentele fac diferența. Noi, oamenii mari, trebuie să ne amintim că toate emoțiile frumoase pe care le trăiesc, cu asta vor deveni oameni. Nu știm ce vor face, ce meserie vor avea, iar valorile vor rămâne aceleași și peste 10-20 de ani. Și eu cu gașca Zurli asta vrem să facem”, a declarat Mirela Rețegan la GÂNDUL LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase