GÂNDUL LIVE. Noi detalii despre predarea interlopului Costi Litrașu! Andrei Dumitrescu, jurnalist Gândul.ro: „Detaliile dosarului sunt spectaculoase”

GÂNDUL LIVE. Noi detalii despre predarea interlopului Costi Litrașu! Andrei Dumitrescu, jurnalist Gândul.ro: „Detaliile dosarului sunt spectaculoase”
GÂNDUL LIVE. Noi detalii despre predarea interlopului Costi Litrașu! Andrei Dumitrescu, jurnalist Gândul.ro: „Detaliile dosarului sunt spectaculoase”
Publicat: 08/09/2020, 12:24
Actualizat: 08/09/2020, 14:13

Andrei Dumitrescu, jurnalist Gândul.ro, a oferit, la GÂNDUL LIVE, noi detalii incredibile despre predarea interlopului Costi Litrașu, cel care a coordonat MASACRUL de la Chiajna, în urmă cu o lună și jumătate.

Liderul interlop Costel Constantin Raiciu, zis Costi Litrașu, cel care a coordonat masacrul de la Chiajna în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, în urma căruia doi rivali au fost grav răniți după ce au fost atacați cu săbii, cuțite, dar și cu o armă de foc, s-a predat luni seară Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române. Surse apropiate anchetei au declarat pentru GÂNDUL.RO că acesta și-ar fi negociat predarea cu polițiștii care îl căutau, după ce a fost acuzat de tentativă de omor.

„Trebuie să facem o distincție între întâlnirea cu familia lui Emi Pian și această predare. El a pus la punct toate detaliile predării. Avocatul a sunat pe cineva de la IGPR după care a spus ora la care se va preda și locul. Nu e primul caz de acest gen. Practic el s-a dus acolo, polițiștii i-au făcut un P-V, după care l-au pus în arest. Detaliile dosarului sunt spectaculoase. După fuga lui Costel Litrașu s-au întâmplat mai multe lucruri. Le vom furniza în cursul zilei de astăzi.

„O miză electorală”

E o miză electorală. Atât clanul Iordan, cât și Litrașu sunt dezvoltatori imobiliari. Unii doreau să schimbe primarul, alții nu, pentru a construi în Chiajna. Fiecare dorea ca la cârma orașului să fie un edil care să nu le pună piedici.

Liviu Iordan a suferit mai multe fracturi faciale, a plecat la o clinică din străinătate, unde a suferit o refacere facială. Au fost contactați de Litrașu, prin interpuși, pentru că acesta, ca orice om, încearcă să-și îmblânzească pedeapsa. A fost încadrat la tentativă de omor, nu se mai poate împăca cu victima. Dar victima poate da o declarație, pentru o pedeapsă mai blândă.

În urmă cu 13 ani Costeluș Litrașu a mai bătut pe cineva, dar nu avea legătură cu Iordan. A fost o tentativă de omor, au fracturat toate oasele unui om. A fost o bătaie care șocat opinia publică. El e unul dintre cei mai periculoși oameni din proximitatea Bucureștiului.

„Oferta lui Litrașu a fost foarte generoasă…”

Pot să vă spun că oferta a fost foarte generoasă din partea lui Costeluș Litrașu, refuzată de ceilalți. Costi Litrașu fiind în exil a încercat să ia legătura cu victimele și a căutat o variantă prin care să-i determine să dea declarații favorabile. A pus la bătaie o sumă foarte mare de bani.

Litrașu, după cum spunea sora lui Iordan, că erau doi frați, vorbea de o agresiune de acum 13 ani. Litrașu are niște ani după gratii, e un infractor cu multă experiență. Recidiva va cântări foarte mult, în mod sigur a ieșit cu un rest de pedeapsă de la pușcărie. E vital pentru el cum se vor poziționa părțile vătămate în raport cu el.

„Război deschis în Chiajna”

Avem un război deschis în Chiajna. Până la urmă de aici a câștigat societatea. Două grupări infracționale deosebit de periculoase s-au anulat una pe cealaltă. Stâlpii ambelor grupări s-au anulat. Liviu Iordan a mâncat bătaia aia îngrozitoare, iar pentru Costi Litrașu urmează foarte mulți ani de detenție. În momentul în care o grupare rămâne fără lider, ea se destramă.

Despre cazul Pian: Este un clan în reorganizare, pentru că erau sume de bani de recuperat, afaceri care trebuiau continuate. Fiul lui Emi Pian nu are anvergura tatălui său. Nu trebuie să-i luăm niciodată… Trebuie să tratăm foarte serios situația clanului Duduianu, pentru că sunt foarte, foarte mulți și se va ridica sigur cineva”, a declarat Andrei Dumitrescu, la GÂNDUL LIVE.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...