GÂNDUL LIVE. Virgil Ianțu: „Copilăresc în curte, mă bucur de vremea frumoasă” / „Sunt vesel pentru că sunt răsfățat”

Publicat: 01/06/2020, 12:36
Actualizat: 01/06/2020, 14:44

Virgil Ianțu a vorbit, la GÂNDUL LIVE, chiar de ZIUA COPILULUI, despre copilăria sa și sentimentul că este și acum un etern copil. Cât despre fiica sa, vedeta tv spune că-i oferă libertate aproape deplină și aceasta a învățat singură care sunt limitele.

„Copilăresc în curte, deocamdată și mă bucur de vremea asta, nu îmi place vremea urâtă. Eu copilăresc cam tot timpul. Sunt vesel pentru că sunt răsfățat. O să petrecem această zi împreună și datorită mie, părinții au liber și datorită mie, că m-am luptat în Parlament.

Săptămâna asta mă revăd cu unii dintre copiii pe care i-am avut în emisiunile mele, sper să fi rămas tot copii.

Am primit acea pereche de pantofii…

Pentru că ascultarea era principalul instrument din acele emisiuni, am avut eu de învățat de la copii. Încerc să-mi recâștig în fiecare zi veselia, zâmbetul pe buze. Cel mai important lucru am învățat să-mi regăsesc sinceritatea.

Când am primit eu prima pereche de Otter și avea talpa aia injectată…Nu știi… Nu era nicio treabă. Nu mă mai descălțam. Am mai primit o pereche de adidași din Germania și aveau niște piele întoarsă în vârf, dar erau ceva superb. Am luat un marker și am tras dungile. Și după prima dungă m-am oprit și a rămas ăla așa. Ca să pot să merg, mi-am pus un scoci pe pielea întoarsă și așa am ajuns la școală.

Și-a spart barba când a căzut de pe bicicletă

În copilărie mi-am spart o dată capul, dar era mic, aveam vreo 4 ani. Am dat cu capul de calorifer. Mi-am mai spart nasul o dată la fotbal și barba am căzut de pe bicicletă. Mi-a sărit vioara cât colo.

Copiii sunt foarte pragmatici. Nu au intepretări. Cred că trebuie să-și câștige pe parcurs emoția. Tehnologia i-a ținut departe de emoția directă. O câștigă cu cât cresc în vârstă.

Momentul în care a sărutat o fată pe obraz și s-a ales cu o… palmă

Nu cred că vorbele frumoase pot fi dozate. Afecțiunea până la capăt și rigoarea pot aduce un rezultat bun. Copilul are nevoie de o inteligență emoțională. Să știe și ce-i suferință și dragostea. Această combinație le face bine.

Eu nu am avut nicio iubită niciodată. Soția nu e soție, e iubită. Aveam în clasa I sau II era o colegă Laura la pian și țin minte că am pupat-o pe obraz și mi-a dat o palmă atunci și urma să-i spun poezia dar nu am mai apucat. Așa era pachetul.

Noi chiar încercăm să-i dăm libertate de alegerea Iasminei, suntem foarte relaxați cu ea, până și ea a învățat de mult care sunt limitele. Explicăm și încercăm să găsim varianta cea mai bună”, a declarat Virgil Ianțu la GÂNDUL LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase