GÂNDUL NEWS. Accident grav în pasajul rutier de la Piața Sudului din Capitală

Publicat: 05/10/2021, 17:00

În fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 17.00 și 20:30, vezi cele mai importante știri ale zilei, la GÂNDUL NEWS, o emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante cinci subiecte ale momentului.

Scene de film în Rădăuți! Un bărbat, care a tras cu un pistol de airsoft după un pieton, a făcut același lucru, în aceeași zi, cu un șofer. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum agresorul vine cu pistolul în mână și trage spre cel de la volan de la mică distanță. Șoferul a reușit să iasă din mașină și să se apere de bărbat. A urmat un schimb de pumni în stradă, în urma căruia pistolul a căzut pe jos, iar, ulterior, în custodia poliției. Șoferul a ajuns la Spitalul municipal Rădăuți, unde a primit îngrijiri medicale. Agresorul a comis aceste fapte în timp ce se afla sub control judiciar, iar acum este în libertate. Incidentul a avut loc în luna august iar imaginile au devenit abia acum publice.

Imagini șocante pe șantierul drumului expres Craiova – Pitești. Un camion condus de un tânăr de 27 de ani pe sub pasarela unui drum în lucru a acroșat cu bena o grindă din beton, care a căzut pe vehicul. Șoferul a scăpat fără răni grave și chiar a refuzat transportul la spital. Au rezultat doar pagube materiale, iar polițiștii au eliberat autorizația de reparație.

Un accident grav a avut loc în pasajul rutier de la Piața Sudului din București. Șoferul vitezoman a intrat cu mașina în parapetele despărțitor dintre benzi. Cel aflat la volan a suferit răni grave și a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, iar traficul din zonă a fost restricționat zeci de minute.

A rupt mașina în două și a fugit. Un accident teribil a avut loc în comuna Sanislău din județul Satu Mare. Șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp. În urma impactului puternic, bolidul a fost proiectat într-un tir, iar mașina s-a rupt în două. Șoferul de 45 de ani a scăpat cu viață și a fugit imediat de la locul accidentului. Acesta a fost găsit într-un lan de porumb, două ore mai târziu. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul avea permisul suspendat. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului, conducerea mașinii având dreptul de a conduce suspendat, dar și de vătămare corporală din culpă.

Record absolut de îmbolnăviri cu covid-19, în România, de la debutul pandemiei. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate peste 15.000 de cazuri noi de infecări, dintre care peste 2.500 sunt doar din Capitală. În același interval de timp, 252 de persoane și-au pierdut viața, iar aproximativ 1.500 de persoane se află în stare gravă pe paturile de la ATI. La fel de grav este că autoritățile au anunțat că nu mai sunt locuri libere la terapie intensivă. O altă veste proastă este că rata de infectare din București a depășit pragul de 10 la mie, pentru prima dată de la debutul pandemiei. Restricțiile aplicate pentru zonele care trec de pragul de 10 la mie sunt cele stabilite de autorități pentru pragul de 7,5 la mie. Astfel, cluburile rămân închise, iar restaurantele și cafenelele rămân deschise doar pentru persoanele cu certificat COVID-19. De asemenea, circulaţia persoanelor nevaccinate în afara locuinţei, în fiecare zi, între orele 20.00 şi 5.00, este permisă doar cu declaraţie pe propria răspundere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat...
Codul Muncii modificat oficial. Noi obligații pentru angajatori
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Mâncarea preferată a românilor de 1 Mai. Care a fost cea mai scumpă comandă?