George Buhnici nu s-a prezentat la CNCD. Ce a cerut avocata acestuia

George Buhnici nu s-a prezentat la CNCD. Ce a cerut avocata acestuia
Sursa: Captură video YouTube
Publicat: 31/07/2022, 19:58
Actualizat: 31/07/2022, 19:59

Prima audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul lui George Buhnici a avut loc pe 27 iulie. Fostul prezentator PRO TV nu s-a prezentat, însă avocata sa a cerut un nou termen.

În urma scandalului mediatizat peste tot, George Buhnici are parte de mai multe consecințe decât s-ar fi așteptat. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma afirmațiilor vlogger-ului.

Acesta nu s-a prezentat la CNCD, iar avocata a afirmat că „Buhnici a suferit consecințe grave” după declarațiile controversate și că are nevoie de timp pentru a-și pregăti apărarea.

Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Aceasta a susținut că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident.

George Buhnici așteaptă data de 23 august

Viitorul termen stabilit de CNCD a fost stabilit pentru 23 august, iar până atunci, Buhnici va trebui să vină cu motive serioase pentru care a discriminat femeile.

De asemenea, George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul.

Din cauza aceasta, vlogger-ul a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea, potrivit Libertatea.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase