Giuliani avertizează din nou că va face dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

Redactor:
Mihai Draghici
Giuliani avertizează din nou că va face dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România
Rudy Giuliani, avocatul președintelui american Donald Trump, a avertizat din nou că va prezenta informații despre presupuse afaceri ilegale în România ale familiei fostului vicepreședinte Joseph Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidențial din 2020.

Într-un interviu acordat postului Fox News, Rudolph Giuliani a făcut din nou referire la presupuse afaceri ilegale ale familiei lui Joseph Biden în Ucraina, România și China.

„Ucraina este doar vârful aisbergului. Mergem la China, v-am spus despre România, mai am o țară care este pe listă”, a declarat Rudy Giuliani.

Avocatul personal al președintelui Donald Trump a afirmat că există suspiciuni că președintele Ucrainei a primit „mită” pentru a bloca o anchetă care viza afacerile familiei Biden.

„Nu spun că Biden a fost implicat în oferirea mitei, dar acesta este singurul lucru în care nu a fost implicat. Acest caz are un miros urât, oricât ar fugi ei de el. Vreau să fiți atenți nu doar la China, fiți atenți la România! Doar urmăriți România!”, a declarat Rudy Giuliani, conform site-ului de știri Breitbart.com.

În urmă cu câteva zile, Rudolph Giuliani l-a apărat pe președintele Donald Trump, criticând atitudinea presei și avertizând cu dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joseph Biden în România. „Presa de la Washington a acoperit aceste lucruri în ultimii trei ani. Încerc să investighez un scandal de corupție masiv din perioada Administrației Barack Obama”, a declarat Rudy Giuliani într-un interviu acordat postului tv Fox News. „Hunter Biden spune: «Nu am făcut nimic rău». Stop, stop, nicio investigație. Nimic. Toate aceste lucruri ar fi trebuit să înceteze când președintele Donald Trump a spus că nu a făcut nimic rău”, a continuat Giuliani, criticând atitudinea presei americane față de președintele SUA. „De ce există acest tratament diferențiat față de republicani”, a continuat Giuliani, denunțând ancheta „falsă” a Camerei Reprezentanților și faptul că presa ar fi subordonată intereselor Partidului Democrat. „Presa nu relatează aceste lucruri. Dar eu am toate informațiile. Sunt numeroase lucruri care vor apărea. Nu am trecut încă la România. Să vedeți când vom ajunge la România (…)”, a subliniat Giuliani, numindu-l „escroc” pe Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidențial din 2020.

Camera Reprezentanților, aflată sub controlul opoziției democrate, a lansat o investigație parlamentară care ar putea conduce la inițierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreședinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcția de președinte al SUA, și a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigației, Camera Reprezentanților a trimis citații prin care le solicită unor membri ai Administrației de la Washington participarea la audieri și furnizarea documentelor referitoare la contactele președintelui Donald Trump cu Ucraina.

Ca reacție, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii dețin majoritatea, a anunțat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupție în Ucraina.

Tags:
Inchide