GROPILE și-au făcut deja apariția în București. Consilier USR: Administrația Străzilor este pe AVARIE

Publicat: 23/12/2018, 11:42
Actualizat: 25/03/2019, 22:40

Iarna este la început, dar gropile deja și-au făcut apariția în București, semn că asfaltul de pe străzile orașului a început să cedeze.

„Asfaltul este de foartă proastă calitate, pentru că de doi ani Administrația Străzilor este practic în imposibilitatea de a funcționa normal, pentru că prin înființarea Companiei Municipale de Străzi și Poduri nu s-au mai dat fonduri către Administrație, iar angajații au muncit permanent sub imperiul fricii că vor fi concediați. Deci, partea aceasta de mentenanță a fost dată uitării în mandatul doamnei Firea. Desigur, gropi apar și la New York primăvara, dar la noi sunt prea multe, asta pentru că repet, Administrația Străzilor a fost în ultimii ani pe avarie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Roxana Wring, consilier USR în CGMB.

Potrivit Roxanei Wring, Companiei Poduri și Străzi i-au fost delegate serviciile în luna august 2018, iar până atunci nu a avut activitate.

„Nici acum nu am văzut să se fi apucat de treabă. Oricum, delegarea serviciilor s-a votat ilegal, cu majoritatea simplă, dar fiind vorba de transfer de patrimoniu trebuia majoritate de două treimi, iar noi am atacat hotărârea în instanță”, mai susține Wring.

Pe de altă parte, consilierul PMP Lucian Iliescu spune că este normal să apară gropi, pentru că s-a folosit foarte multă soluție anti-îngheț, amestecată cu sare și care strică foarte mult asfaltul.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase