HOROSCOP, 3 iunie 2020. Gemenilor nu le lipsește simțul umorului

Redactor:
Gândul
HOROSCOP, 3 iunie 2020. Gemenilor nu le lipsește simțul umorului
Vești bune pentru Gemeni, în weekend-ul 4-5 iulie 2020 (FOTO: Pixabay)

Horoscopul zilei de miercuri, 3 iunie 2020. Nativii din zodia Rac se concentrează mult prea mult pe nişte detalii care, în realitate, nu sunt atât de importante cum par la prima vedere.

Berbec

Îţi concentrezi atenţia asupra detaliilor şi, astfel, reuşeşti să rezolvi probleme care la prima vedere păreau copleşitoare. Atragi atenţia unor persoane care te pot ajuta pe plan profesional.

Taur

Este o zi în care eşti dispus să depăşeşti aşteptările celor din jur. Ai ambiţia necesară pentru a face orice.

Gemeni

Creativitatea atinge cote maxime, astfel încât reuşeşti să faci paşi concreţi în legătură cu un proiect la care lucrezi pentru viitorul tău. De asemenea, nici simţul umorului nu îţi lipseşte azi.

Rac

Stresul şi-a făcut loc în viața ta şi tinzi să exagerezi în modul în care interpretezi lucrurile. Te concentrezi mult prea mult pe nişte detalii care, în realitate, nu sunt importante.

Leu

Petreci mult timp cu familia şi reuşeşti, astfel, să te încarci cu energie pozitivă. Te simţi iubit şi vrei să dăruieşti înapoi iubire. Aveai nevoie de genul acesta de zi în familie mai mult decât oricând.

Fecioară

Deşi ai avut parte de multe situaţii conflictuale în ultima perioadă, apele încep să se calmeze. Reuşeşti să te relaxezi şi să îţi exprimi opiniile cu mai mult calm şi răbdare.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Prognoza meteo, 3 iunie 2020. Vreme rece, pentru această perioadă, cu instabilitate atmosferică accentuată

Vremea se va menține la fel de rece, pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, chiar dacă valorile termice vor fi mai ridicate decât marți. Instabilitatea atmosferică va fi destul ce accentuată, pe parcurusl zilei.

În nordul, centrul teritoriului și în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în rest vor fi perioade de timp cu înnorări accentuate, averse, trecător însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo pentru București

Și în Capitală, vremea va fi rece pentru această dată îndeosebi dimineața și noaptea.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată.

România, vizată de fenomene extreme în luna iunie. Furtuni violente și ploi

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza pentru prima lună de vară, valabilă între 1 și 29 iunie.

Iunie va fi marcat de instabilitate atmosferică și temperaturi ridicate, dar până vine căldura, săptămâna viitoare vremea va fi mai rece decât în mod normal, deși din 8 iunie vine vara în toată puterea ei, cu temperaturi obișnuite pentru această perioadă.

Pe arii restrânse, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în nord-est, dar posibil de scurtă durată şi în rest, în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 şi 25 de grade Celsius, iar cele minime între 5 şi 15 grade Celsius.

×

Urmăriți Gândul LIVE Înnebuniți după șaorma cu de toate. Chiar și cu amendă. Vorbim de doi deputați PSD care n-au vrut să poarte masca în interiorul unui local care vinde șhaorma. Ba chiar au fost și violenți. Și uite așa, au dat o grămadă de bani pentru specialitatea oriental. https://www.gandul.ro/19465630Gelu Duminică și Mihai Morar, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Marţi, 7 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide