Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020. Peștii își îmbunătățesc viața de cuplu

Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020. Peștii își îmbunătățesc viața de cuplu
Publicat: 13/10/2020, 06:25
Actualizat: 13/10/2020, 06:26

Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Fecioară și formează un aspect de susținere cu Venus, planeta iubirii, ceea ce ne aduce foarte mult pragmatism și magnetism în relațiile de iubire. Știm să ne facem plăcuți de cei din jur, iar asta este un plus adus socializării în contextul astrologic al momentului care, după cum bine știm, este unul foarte tensionat.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 octombrie 2020

Dragoste

Sunt tensiuni în cuplu și trebuie să dai dovadă de răbdare dacă vrei ca lucrurile să funcționeze…azi mai mult ca niciodată. Nu încerca să grăbești lucrurile și nici nu impune termene.

Carieră

La locul de muncă ești foarte eficientă, practică și vrei să faci toate lucrurile ca lacarte, dând dovadă de un perfecționism care va fi apreciat de ceilalți. Relații bune cu colegii, înțelegere și sprijin.

Bani

Ai idei bune despre cum să faci bani din munca pe care o practici, însă te și temi să le pui în aplicare. Notează-le pe o foaie. Va veni și vremea lor.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate și evită acțiunile impulsive. Posibil să te confrunți cu salturi de energie și, implicit, în cazul unor nativi pot apărea puseuri de tensiune.

Horoscop zilnic Taur – 13 octombrie 2020

Dragoste

Luna și Venus în tranzit prin casa iubirii îți aduc foarte multă popularitate, te fac plăcută de cei din jur și cresc șansele unei noi povești de iubire. Astăzi ai parte de momente de calm și liniște în viața sentimentală.

Carieră

Ai energie foarte multă, însă tinzi să nu o canalizezi constructiv, către sarcinile pe care le ai, așa că sfatul este să-ți faci un program pe care să-l respecți cu maximă rigurozitate. Atenție la atitudinea arogantă pe care poți să o manifești față de colegi.

Bani

Sunt aspecte din ce în ce mai bune în plan financiar și este posibil ca cineva să te ajute (chiar forțat) să faci bani. De exemplu, ți se poate da un proiect suplimentar pe care, deși l-ai fi refuzat, remunerația te stimulează să-l accepți.

Sănătate

Azi și mâine sunt zile destul de sensibile pe sănătate și este recomandat să te odihnești corespunzător. Nu este exclus să te confrunți că tensiune mare. În plus, nu acționa din impulsivitate, nu te grăbi și fii atentă să nu te accidentezi.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 octombrie 2020

Dragoste

Relația cu familia este foarte bună astăzi și cauți liniștea în brațele celor dragi. Însă, în plan sentimental ai tendința să vrei ca lucrurile să se petreacă mai repede, iar nerăbdarea ta poate strica o relație. Ai mare grijă la orgoliu pe care tinzi să-l duci la extrem, atât în cuplu, cât și în relațiile cu prietenii.

Carieră

Ai tendința de a fi ușor visătoare în ceea ce privește cariera ta, însă nu este nimic rău în asta atâta timp cât visul te îndeamnă să progresezi. Fii mai răbdătoare cu un proiect în care ești implicată și nu te aștepta să dea roade peste noapte.

Bani

S-ar putea să te bucuri de sprijin financiar din partea familiei sau poate obții niște beneficii materiale în urma unui imobil, unui bun de patrimoniu.

Sănătate

Primești vești bune legate de sănătate în această perioadă, iar astăzi ai ocazia să-ți exteriorizezi niște emoții, aspect care te va ajuta să te eliberezi de frământări.

Horoscop zilnic Rac – 13 octombrie 2020

Dragoste

În tot tumultul acestor zile, tu ai ocazia printr-o vorbă bună, caldă și aduci liniștea în jurul tău. O zi foarte bună pentru comunicare afectivă și pentru exprimarea emoțiilor și sentimentelor, pentru a te împăca cu cineva drag, apropiat.

Carieră

Fă tot posibilul să nu dai naștere tensiunilor cu superiorii, cu autoritățiule din viața ta. Ai grijă că un exces de orgoliu poate să nu fie tolerat de șefi. Sunt susținuți nativii care dau interviuri, examene, teste, conduc ședințe sau vorbesc în fața unui public.

Bani

Ești susținută în negocieri și ai idei foarte bune despre cum să aduci un venit în plus în casă. Posibil să ai surpriza unui dialog despre salarizare, remunerație, comision.

Sănătate

Starera de sănătate este foarte bună, ba chiar șansele de a vindeca o problemă emoțională, intimă sunt foarte mari.

Horoscop zilnic Leu – 13 octombrie 2020

Dragoste

Nevoia de validare este mare, nevoia de a fi apreciată, iubită și de a ți se recunoaște calitățile, iar astăzi te vei bucura din plin de popularitate și de complimente. Rămâne activ sectorul intimității și ai vieții sexuale.

Carieră

Ai idei foarte bune, practice și inventive despre cum să-ți atingi niște scopuri, despre cum să faci un salt profesional. Ieși în evidență foarte ușor astăzi, însă atenție la orgoliul exagerat. Este ok să recunoști că mai ai ceva de învățat și chiar să te concentrezi pe asta.

Bani

O zi foarte bună în plan financiar. Ai parte de avantaje nebănuite și poți să-ți crești veniturile, chiar și cu o primă de merit, un bonus de performanță. Nevoia de stabilitate financiară este mare și poți înregistra unele succese.

Sănătate

Menține-ți prudența la capitolul sănătate și nu face abuzuri, excese, mai ales la volan. Circulă cu maximă prudență și evită călătoriile în acaestă perioadă.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 octombrie 2020

Dragoste

Luna și Venus, ambele în tranzit prin zodia ta, îți aduc astăzi o stare de bine, de liniște și pace și o nevoie mare de a fi cu tine și a-ți acorda atenție. Te preocupă imaginea ta, confortul tău și nu este exclus să aduci unele îmbunătățiri aspectului fizic. Viața socială se animează astăzi și poți ieși cu prietenii.

Carieră

O zi bună în plan profesional, mai exact, o zi liniștită în care-ți desfășori sarcinile cu mult calm și eviți să intri în polemici.

Bani

Sectorul financiar este tensionat și este recomandat să eviți acțiunile impulsive și nerăbdarea de a obține un avantaj, beneficiiu material. Poți pierde bani dacă faci investiții nechibzuite și necalculate.

Sănătate

O zi foarte bună pentru sănătate, mai ales în contextul emoțiilor pe care le fructifici și le transformi în aspecte constructive pentru psihicul tău.

Horoscop zilnic Balanță – 13 octombrie 2020

Dragoste

Sunt multe tensiuni în plan relațional, multe orgolii la mijloc între tine și partener și nu vei reuși să faci față unui aspect ca acesta decât dând dovadă de înțelegere și răbdare. Familia îți este aproape.

Carieră

Planurile pe care ți le faci, chiar dacă pot părea puțin fanteziste, au mari șanse să se îndeplinească dacă ești perseverentă și răbdătoare, un cuvânt destul de greu de asimilat acum.

Bani

Chiar dacă pe moment situația financiară nu-ți ridică probleme, nu te avânta în mari cheltuieli pentru că Mercur va începe să retrogradeze aici și s-ar putea să vină cu unele limitări pe viitor.

Sănătate

Ai mare nevoie de liniște, de odihnă și de pace, iar astăzi emoțiile tale sunt benefice pentru că vor contribui la vindecarea unei dezamăgiri. Nu te tejme să visezi. Visele îți fac foarte mult bine.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 octombrie 2020

Dragoste

O zi cu mult chef de viață, de petrecere, de flirt și voie bună. Ieși cu prietenii, socializezi și ai șanse să cunoști pe cineva care să-ți trezească interesul și să te surprindă plăcut.

Carieră

Un proiect în care ești implicată se va bucura de sprijin din partea unor persoane din anturaj și, în plus, va avea șanse foarte mari să aibă succes. La locul de muncă poți avea parte de noi tensiuni cu colegii care să te agite destul de mult ed data aceasta.

Bani

Ai șanse mari să câștigi din speculații financiare, însă există și riscul de a pierde dacă faci excese, dacă te calicești, prin urmare menține-ți prudența și nu uita că Mercur se pregătește să retrogradeze în zodia ta, deci poate taxa deciziile de acum.

Sănătate

Mare grijă la sănătate zilele acestea. Evită să acționezi impulsiv pentru că acest context astrologic implică și risc de accident sau operație, deci nu te grăbi și nu izbucni. Accesele de furie pot afecta nativii cu boli cronice.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să nu ai răbdare într-un context sentimental sau, la polul opus, să dai dovadă de prea mult orgoliu, prea multă mândrie. Echilibrul este cheia succesului, dar și răbdarea de a face pași mici, mai ales într-o relație aflată la început.

Carieră

Ai ocazia să te faci cunoscută astăzi, mai ales prin felul tău de a raționa. O zi în care popularitatea și tangențele cu publicul, cu superiorii, sunt foarte bine aspectate și te bucuri de succes și recunoașterea meritelor.

Bani

Sectorul financiar rămâne un punct de interes pentru tine. Posibil ca astăzi să scoți niște bani pentru a plăti ceva legat de casă sau pentru a investi într-un proiect.

Sănătate

Te bucurti de o stare psihică bună, de liniște și armonie cu gândurile tale. Azi reușești să mai domolești frământările.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 octombrie 2020

Dragoste

Te liniștești foarte mult în plan sentimental și posibil ca starea de calm și pace să vină în urma unui dialog cu o persoană înțeleaptă sau în urma unor conștientizări pe care le ai.

Carieră

Atenție la relația cu superiorii pentru că se întrevăd conflicte care pornesc din prea mare orgoliu sau în urma unor acțiuni negândite pe care e faci. Dacă deții o funcție de conducere, nu te impune, ci apelează la diplomație.

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare, însă evită să faci cheltuieli de care nu ai nevoie, doar pentru a demonstra ceva cuiva. Posibil să investești în casă. Zi bună pentru a negocia.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar s-ar putea să resimți niște tensiuni interioare destul de puternice, de copleșitoare.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să reușești să înțelegi mai bine nevoile partenerului dacă stai de vorbă cu acesta, însă ai grijă la tendința de a vorbi cu superioritate. Nu lăsa orgoliul să pună stăpânire pe tine.

Carieră

Ai idei bune și acestea pot aduce o serie de avantaje și oportunități profesionale, însă nu te aștepta să-ți ridice nimeni statuie pentru că superiorii pot fi cu ochii pe tine și pot căuta nod în papură.

Bani

Ai intuiție financiară și idei foarte bune despre cum să rezolvi un context legat de bani și bunuri materiale, de un proces, poate un partaj.

Sănătate

Ai mare grijă la deplasări. Nu apăsa pedala de accelerație, nu te grăbi și nu acționa din impulsivitate pentru că există risc de accident.

Horoscop zilnic Pești – 13 octombrie 2020

Dragoste

Dai dovadă de un magnetism aparte, de senzualitate, farmec și afectivitate în relația de cuplu. Șansele de a îmbunătăți viața în doi sunt foarte mari.

Carieră

Posibile tensiuni cu colegii de muncă, însă nu le vei pune prea mult la suflet. Îți faci planuri pe termen lung de expansiune, de progres.

Bani

Orgoliul de care dai dovadă astăzi te-ar putea împiedica să accepți că ai făcut un calcul greșit sau o investiție riscantă. Evită în continuare acest tip de situații la limită dacă vrei să-ți menții bugetul echilibrat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este vorba de unele frici și temeri care se activează, în special frici legate de pierderea valorii, a reputației.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun