Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020. „Capricornii” trebuie să aibă grijă la imagine

Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020. „Capricornii” trebuie să aibă grijă la imagine
Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați
Publicat: 01/11/2020, 07:28
Actualizat: 01/11/2020, 07:36

Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, aflată în retrogradare în zodia Balanță, va face un aspect tensionat cu Saturn, planeta blocajelor și a lecțiilor de viață, aflată în zodia sa de domiciliu, în Capricorn. Acest context prevestește limitări relaționale, greutăți în clarificarea unor contexte ce țin de cuplu și obstacole în comunicare, în transmiterea unor informații.

Totodată, ne aflăm sub influența opoziției dintre Soare din Scorpion și Uranus retrograd din zodia Taur, deci pot avea loc evenimente neprevăzute ce țin de situația financiară și de viața intimă. Relațiile ascunse, secretele pot ieși la suprafață acum.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Oricât ți-ai dori să te împaci cu partenerul sau cel puțin să rediscutați niște aspecte care nu funcționează, să clarificați niște neînțelegeri în cuplu, azi s-ar putea să nu-ți iasă planurile și să nu ai nici răbdarea necesară să găsești soluții.

Carieră

Se întrevăd conflicte cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii sau chiar cu colegii de muncă, dacă lucrezi astăzi, și dacă nu abordezi situația cu maturitate pot ieși scântei și se pot strica chiar parteneriate solide.

Bani

Posibil să ai parte e niște surprinze financiare care să te pună pe gânduri și să nu știi cum să le privești. Poate vrei să închei niște contracte care nu-ți aduc satisfacții financiare.

Sănătate

Simți că niște principii de viață să așează, că niște mentalități și convingeri pe care le ai pot fi stâlp de nădejdee în rezolvarea oricăror tensiuni. Ești mai întors către spiritualitate și credință și asta te face să te simți bine.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Poți avea trăiri destul de ciudate față de partenerul de viață și se pot petrece evebimente neprevăzute în cuplu care să-ți pună în lumină adevărata față a acestuia.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii și partenerii de afaceri, cu asociații sunt destul de tensionate astăzi și bine ar fi să eviți discuțiile și negocierile profesionale. Resimți limitări din cauza unui contract și te gândești să faci o schimbare majoră.

Bani

Reevaluarea unui contract profesional poate aduce cu sine o serie de beneficii financiare. Ia în calcul asta și reevalueză să vezi cum poți ieși pe plus.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește și ai ocazia să-ți observi fricile și vulnerabilitățile și astfel să le vindeci, să le depășești.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

În cuplu poți rediscuta aspecte care țin de viața intimă sau de bani, însă oricât ai vrea să dezvolți subiectul, simți limitări și obstacole din partea partenerului. Nemulțumirile sentimentale trebuie expuse cu maturitate și responsabilitatea cuvintelor.

Carieră

S-ar putea să intervină fel și fel de situații în rutina ta zilnică care să-ți dea peste cap programul. Nativii care lucrează pot avea parte de surprize la locul de muncă.

Bani

Se întrevăd beneficii financiare, ajutor de la prieteni sau partener, poate chiar și de la familie. Poți primi un cadou, o atenție din partea cuiva.

Sănătate

Este nevoie să te odihnești mai mult pentru că ai tendința de a te suprasolicita și asta nu te va ajuta deloc în săptămâna ce urmează. Posibile situații surprinzătoare legate de starea ta de sănătate, simțăminte ciudate și neînțelese sau activarea unor simptome mai vechi. Crește nevoia de spiritualitate în viața ta, chiar de rugăciune, de conexiune cu sferele înalte.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Oricât de mult ți-ai dori să discuți ceva cu partenerul de viață, să rezolvi un context legat de casă, să clarifici o situație, azi s-ar părea că stai de vorbă cu pereții. Te poți aștepta la fel și fel de surprize sentimentale. Posibile neînțelegeri și cu părinții.

Carieră

Nu este o zi bună pentru dialoguri cu asociații și colaboratorii, și cum este zi liberă ai putea să te folosești de context pentru a-ți revizui niște așteptări pe care le ai de la un contract sau parteneriat.

Bani

Evită speculațiile financiare și jocurile de noroc. Ai tendința de a cheltui pe distracții și s-ar putea să fii luată prin surprindere de cât de repede se golește portofelul.

Sănătate

Nevoia de afirmare este mare, indiferent despre ce domeniu este vorba și asta te-ar putea face să exagerezi, să faci lucruri pe care altă dată nu le-ai fi făcut. Starea de sănătate este bună.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Este o zi bună să te concentrezi pe nevoile spirituale, să-ți analizezi niște convingeri, dar și raționamentul după care funcționezi. Posibil să nu spui altora ce simți, dar dacă asta nu te tensionează, introspecția este binevenită.

Carieră

Dacă lucrezi astăzi, ai mare grijă la cum pui problema la locul de muncă pentru că pot apărea tensiuni cu colegii și poți da naștere conflictelor, mai ales că aveți viziuni diferite.

Bani

Te simți limitată din punct de vedere financiar, ca ți cum nu poți să-ți cumperi ce vrei, nu poți investi în ceea ce vrei. Dă dovadă de mai multă responsabilitate în cheltuieli.

Sănătate

Posibil să te simți mai obosit decât de obicei și să simți nevoia de liniște, de a te retrage tu cu gândurile tale. Poți face un bilanț al stării de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

S-ar putea să-i reproșezi partenerului că nu te apreciază, că nu te pune în valoare și să te simți limitată în dialog, de parcă persoana iubită nici nu te ascultă. D dovadă de maturitate și responsibilitate în dialog.

Carieră

Te gândești la nevoile tale de a te dezvolta profesional și poți căuta cursuri online, seminarii de perfecționare profesională sau chiar poți învăța lucruri noi privind, de exemplu, un documentar.

Bani

Reevaluează cu seriozitate contextul financiar în care te afli, cheltuielile pe care le-ai făcut sau vrei să le faci pentru că excesul va fi taxat. Se întrevăd nemulțumiri financiare și dina ceastă cauză limitarea unor activități.

Sănătate

Te simți mai obosită decât de obicei și ai putea profita de ziua liberă pentru a te odihni. Poți fi surprjnsă de o veste legată de starea de sănătate a cuiva.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Se întrevăd tensiuni în familie și oricât ai vrea să lămurești un context, familia nu va fi de acord cu tine și-ți va impune reguli care-ți vor activa frustrări și tensiuni. Dă dovadă de mai multă răbdare și maturitate.

Carieră

Ești destul de visător cu privire la un proiect profesional sau la ascensiunea ta și planurile pe care ți le faci astăzi sunt destul de optimiste.

Bani

În plan financiar s-ar putea să ai parte și astăzi de întâmplări ciudate, cheltuieli neașteptate și evenimente care să te scoată din zona de confort.

Sănătate

Îți faci prea multe griji cu privire la starea ta de sănătate, mai ales dacă ai o afecțiune cronică. Dacă simți că ceva nu este în regulă, te poți programa la un control.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

În plan relațional încă ești sub impactul unor evenimente care ți-au adus răsturnări de situație în cuplu și chiar și azi poți fi luat prin surprindere de atitudinea partenerului de viață.

Carieră

S-ar putea să te eddici unor activități extra care să-ți aducă profit. Încearcă să eviți tensiunile cu colaboratorii sau asociații.

Bani

Pot veni sume de bani în urma unor activități mai vechi sau chiar din activități de moment în care te implici.

Sănătate

S-ar putea sp afli niște vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a cuiva cunoscut sau chiar tu să te macini și frămânți cu privire la starea ta de sănătate. Azi nu pare să ai chef de nimic.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

S-ar putea să primești reproșuri din partea prietenilor pentru faptul că te-ai distanțat de ei, că ești rece și indiferent la activitățile de grup. Unii nativi vor refuza invitațiile în oraș și chiar dialogurile cu prietenii care altă dată le făceau plăcere.

Carieră

Un proiect în care ești implicat ți se pare că stagnează și că orice ai face nu observi nicio evoluție. Este mai bine să reanalizezi contextul cu mai multă responsabilitate și să nu iei decizii.

Bani

Se întrevăd limitări financiare din cauza cărora renunția la activitățile sociale sau la o promovare pe care o visai cu un proiect. S-ar putea ca ceea ce auzi astăzi să nu-ți placă deloc.

Sănătate

Poți fi frământat de fel și fel de gânduri și idei și tot acest context îți poate favoriza insomnii, dar și o vitalitate scăzută.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Luna îți traversează casa iubirii astăzi și face aspecte foarte bune cu Jupiter din zodia ta, deci șansa de a crește niște sentimente, de  a progresa alături de persoana iubită este mare. Sunt oportunități și pentru nativii singuri de a cunoaște pe cineva.

Carieră

Te frămânți cu privire la planurile tale de ascensiune profesională și se întrevăd nemulțumiri legate de direcția în carieră. Posibile conflicte cu superiorii pentru cei care lucrează astăzi. Ai mai multă grijă la reputația și imaginea ta profesională.

Bani

Surprizele te pot lua în continuare pe nepregătite și s-ar putea să fii nevoit să scoți bani din buzunar pentru unele cheltuieli neprevăzute.

Sănătate

În ciuda gândurilor și frământărilor tale, astăzi ai parte de o stare de sănătate foarte bună și te dedici hobby-urilor tale și activităților distractive.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Este o zi foarte bună să te preocupi de nevoie familiei, ale părinților sau ale celor cu care locuiești sub același acoperiș. Rezolvi un context legat de casă, poate faci curățenie. Persoana  iubită poate avea nevoie de atenția ta mai mult.

Carieră

Pot apărea fel și fel de evebimente neprevăzute care au legătură cu cariera ta, cu imaginea ta profesională, așa că dacă lucrezi astăzi fii prudent. Chiar și cei care nu lucrează pot fi solicitați de superiori.

Bani

Ai o intuiție foarte bună la capitolul financiar și poți să o folosești să cumperi ceva pentru locuință. Spiritul tău altruist poate fi mai mare astăzi și poți face acțiuni caritabile.

Sănătate

Starea de sănătate îți ridică multe semne de întrebare și bine ar fi să te conectezi mai mult la spiritualitate pentru a le face față. Nu sunt probleme, cât somatizări și îngrijorări mai vechi care au revenit.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Poți primi reproșuri destul de dure din partea partenerului, în special care au legătură cu viața intimă, poate cu o infidelitate, o greșeală mai veche, o lipsă de atenție. Totuși este o fi foarte bună pentru a-și comunica sentimentele și emoțiile.

Carieră

Se întrevăd limitări și obstacole legate de un proiect în care ești implicat. Posibil ca un prieten care a pretins că te ajută, azi să nu-ți răspundă la telefon.

Bani

Ai tendința de a fi mai cheltuitor astăzi, mai ales dacă ieși din casă sau participi la o petrecere sau ieși pur și simplu cu prietenii.

Sănătate

Ești luat prin surprindere de propriile tale emoții și trăiri și aspectul s-ar putea să-ți provoace niște insomnii dacă nu găsești răspunsurile.

Horoscop săptămânal, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, în zodia Balanță, zodie pe care o și guvernează, în aceeși în care și Mercur, planeta comunicării, se întoarce aici, de această dată în mers retrograd.

Acest context astrologic ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, însă doar printr-o comunicare corectă, sinceră și mai ales, dând dovadă de disponibilitate pentru a repune în discuție ceea ce nu a funcționat până acum, de a relua unele decizii și a le reanaliza, fie că sunt legate de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. O serie de contracte pot fi renegociate acum, reușind să obținem niște beneficii dorite.

Zodiacul chinezesc, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului