Horoscopul zilei de 10 mai 2021. Taurii au idei financiare profitabile

Horoscopul zilei de 10 mai 2021. Taurii au idei financiare profitabile
Horoscop / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 09/05/2021, 20:29

Horoscopul zilei de 10 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o conjuncție pe care o face Mercur, planeta comunicării, din zodia Gemeni cu Destinul, cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcția acestui an în evoluția fiecăruia. Este o zi în care putem avea idei și soluții care să ne repună pe direcția de mers înainte, o zi care poate aduce dialoguri revelatorii și momente de conștientizare.

Tot astăzi, Luna intră în zodia Taur și se pregătește de fenomenul de Lună Nouă, care va avea loc mâine, și ne induce o mare nevoie de stabilitate și confort, de siguranță financiară și materială.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 mai 2021

Dragoste

Latura sentimentală nu are o importanță deosebită pentru tine astăzi, însă te poți folosi de contextul general pentru a purta discuții importante cu partenerul de viață pentru că astăzi poți înțelege multe situații care până acum păreau fără logică.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru negocieri, pentru a discuta despre statutul tău financiar, mai ales că vei avea idei bune despre cum să obții ceea ce-ți dorești pentru viitorul tou. Pot veni vești importante.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să faci niște deplasări care-ți fac plăcere sau să primești o propunere pentru i excursie, o plimbare, să faci o vizită.

Horoscop zilnic Taur – 10 mai 2021

Dragoste

Sunt situații legate de viața intimă, de propria ta sexualitate pe care astăzi le poți discuta cu partenerul de viață sau tu poți avea conștientizările necesare pentru care unele lucruri s-au petrecut într-un fel sau altul în viața ta.

Carieră și bani

Te preocupi de obținerea confortului tău financiar. Poți avea idei bune despre cum să faci bani și să-ți îmbunătățești veniturile sau poți primi oferte, sfaturi în acest sens.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te vei bucura de o stare generală de bine și vei fi foarte productiv în activitățile propuse.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 mai 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să-ți dai seama dacă relația în care ești este ceea ce-ți dorești, dacă te ajută în evoluție. Sunt nativi care conștientizează necesitatea unui divorț sau a unei căsătorii.

Carieră și bani

Conjuncția Mercur-Nodul Nord este foarte importantă pentru tine, atât grație faptului că se petrece în zodia ta, cât și datorită faptului că Mercur îți este gvernator. Azi poți avea revelații despre viața ta, despre evoluția ta și despre ce trebuie să faci să avansezi. Unele contracte se pot încheia pentru a face loc altor colaborări.

Sănătate

Cu ziua de astăzi te vei mai întâlni peste 18 ani, așa că fă tot posibilul să emiți gânduri pozitive în Univers, gânduri optimiste și să dai dovadă de mai multă încredere în tine.

Horoscop zilnic Rac – 10 mai 2021

Dragoste

Este o zi care poate veni cu deja-vu-uri, cu revelații legate de trecutul tău și te poate ajuta să te desprinzi de ceva ce a fost, să ierți și să lași amintirile în spate. Posibil să ai parte de un dialog cu cineva din trecut.

Carieră și bani

S-ar putea să resimți ca acaparatoare sarcinile de la locul de muncă, să nu-ți convină nimic, să nu-ți fie pe plac nimic. Ia-ți un moment de pauză și fă o introspecție. Poate doar este o imagine distorsionată a prezentului.

Sănătate

S-ar putea să te simți obosit, acaparat de griji, stresat de problemele profesionale, iar ceea ce trebuie să faci astăzi este să te odihnești, să faci o meditație, un masaj de relaxare. Poți găsi remedii la problemele de sănătate cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Leu – 10 mai 2021

Dragoste

Este o zi bună pentru socializare pentru că sfaturile prietenilor și discuțiile cu aceștia te pot scoate din orice stare și te pot bucura, dar și ajuta. În cazul unor nativi, limita între prietenie și iubire este fragilă, deci mare atenție. De preferat este să aleagă prietenia.

Carieră și bani

Fii atent la ce idei îți trec prin minte pentru că pot reprezenta soluția la problemele tale profesionale, legate de asocieri, pot constitui rezolvarea în cazul unor proiecte. Îndrăznește să-ți faci planuri de viitor.

Sănătate

Este posibil să ai senzația că nu te mulțumește pe deplin nimic din jurul tău, să fii stresat psihic și să nu poți da frâu liber bucuriei, aventurii. Prietenii te pot scoate din starea asta

Horoscop zilnic Fecioară – 10 mai 2021

Dragoste

Sunt nativi care se simt copleșiți de situații ce vizează familia și locuința și pot avea senzația că sunt acaparați de responsabilități de familie, însă trebuie să ia în calcul că aceasta este o viziune de moment și poate fi distorsionată.

Carieră și bani

Se anunță o zi foarte promițătoare pentru cariera ta. Poți primi oferte de avansare, noi responsabilități, poți lua decizii de viitor, chiar dacă presupun schimbări profesionale, și un dialog te poate lămuri dacă ai dubii.

Sănătate

S-ar putea să adormi destul de repede astăzi și asta pentru că suprasolicitarea profesională este mare, dat fiind că Mercur este guvernatorul tău.

Horoscop zilnic Balanță – 10 mai 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță te poți aștepta ca astăzi să se întâmple ceva frumos, poate un dialog să fie promițător, să existe o întâlnire neașteptată. Pentru alți nativi este o zi bună să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Poți primi vești din străinătate sau legate de un curs, o diplomă pe care trebuie sau vrei să o obții. Ai odei bune despre ce trebuie să faci pentru a te dezvolta personal și profesional.

Sănătate

Este de preferat să fii mai atent astăzi la deplasări, să eviți plimbările și excursiile, oricât de mult ți-ai dori să ieși din casă. O vizită la rude te poate enerva.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 mai 2021

Dragoste

În cuplu se pot purta discuții constructive și de viitor în legătură cu bugetul comun, dar și legate de viața intimă și de sexualitate.

Carieră și bani

Te temi prea mult pentru pierderea unei surse de venit, mai ales dacă ai datorii sau credite. Ziua de astăzi poate veni cu idei, sfaturi și soluții privind obținerea unor bunuri materiale și rezolvarea unei situații financiare.

Sănătate

Poți conștientiza că fricile și angoasele tale nu au o bază reală, iar pentru femeile Scorpion ziua de astăzi poate aduce un răspuns favorabil în cazul unor analize ginecologice.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 mai 2021

Dragoste

Ai șansa astăzi să-ți dai seama cât de importantă este o relație în viața ta, dacă ești singur, iar dacă ești parte a unui cuplu poți conștientiza că partenerul te ajută să evoluezi. Sunt posibile discuții constructive în cuplu despre viitor.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, conjuncția dintre Mercur și Destin îți poate aduce o nouă colaborare, noi contracte profesionale.

Sănătate

Luna îți traversează casa muncii și s-ar putea ca astăzi să te suprasoliciți pentru a rezolva niște sarcini. Posibil să te simți mai obosit ca de obicei.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca niște contexte din trecut să revină în atenția ta astăzi, însă mai degrabă să te sperie și să-ți activeze niște îndoieli și frici. Poți avea tendința de a crede că celorlalți nu le pasă de tine, însă este doar o iluzie de moment.

Carieră și bani

Conjuncția dintre Mercur și Destin de astăzi te poate ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru a-ți crește randamentul la locul de muncă. Discuțiile cu colegii pot fi constructive.

Sănătate

De asemenea, tot această conjuncție poate sta la baza unor idei bune despre cum să-ți îmbunătățești stilul de viață. Poți lua decizia de a face schimbări în rutina zilnică.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 mai 2021

Dragoste

Conjuncția dintre Mercur și Destin se petrece în sectorul iubirii și poți avea ocazia de a cunoaște pe cineva care să te atragă. Poți flirta și poți cuceri mai ușor. Cei care sunt parte a unui cuplu pot discuta despre copii, despre mărirea familiei sau despre educația acestora, dacă sunt deja părinți.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea, mai ales dacă este vorba de zona oratorică, poate atinge cote înalte și poți surprinde plăcut pe cei din jur cu ideile tale artistice.

Sănătate

Bucură-te cât poți de pasiunile tale, mai ales că azi pot veni idei noi despre cum să le duci pe culmi înalte sau poți decsoperi că te atrag noi lucruri, poate descoperi un nou hobby.

Horoscop zilnic Pești – 10 mai 2021

Dragoste

Un dialog purtat astăzi te poate apropia mai mult de familie sau poate decizi că este momentul să te preocuoi mai mult de casă, de construirea unui cămin.

Carieră și bani

Cumva, contextul zilei te poate face să crezi că menirea ta este profesia și că trebuie neapărat să avansezi, să câștigi admirația altora, însă ia în calcul că s-ar putea să fie o imagine distorsionată. Totodată, poți avea impresia că toată lumea te critică și reputația ta este afectată.

Sănătate

Încearcă astăzi să porți un dialog interior, cu tine, copilul de altă dată, pentru că vei descoperi o serie de emoții pe care le reprimi și care te apasă, inhibându-ți evoluția.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor...
Mielul de Paște, „o pasăre rară”. Puțini români își vor permite
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare