Horoscopul zilei de 12 septembrie 2020. Leii își îmbunătățesc perspectivele

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2020. Leii își îmbunătățesc perspectivele
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 12/09/2020, 14:59

Horoscopul zilei de 12 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Venus, planeta iubirii, se va afla în aspecte interesante pe cer, în special cu Chiron, Micul Înțelept, context astrologic care aduce ocazia unei mai bune înțelegeri cu cei din jur, dar și ocazia de a vindeca niște vulnerabilități, mai ales că Luna, în tranzitul său prin domiciliu, prin zodia Rac, ne va ajuta să ne axăm pe nevoile noastre interioare, emoționale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

În dragoste este o perioadă foarte bună pentru vindecare, iar dacă ai răni de pansat, ziua de astăzi și ziua de mâine se vor dovedi cu mare potențial curativ. Nativii care au parte de tensiuni în cuplu, certuri, nu vor reuși să le amelioreze decât prin manifestarea iubirii și a sentimentelor, și nicidecum prin critici și reproșuri sau dialoguri istovitoare. În schimb, cu părinții este nevoie de mai multă înțelegere, mai multă empatie și înțelepciune.

Carieră

Ziua de astăzi o vei dedica complet familiei sau preocupărilor casnice. Vei prefera să stai acasă, însă vor fi și nativi care vor avea de finalizat sarcini profesionale sau se vor preocupa de dezvoltarea lor în carieră.

Bani

Ai grijă la tendința de a cheltui fără socoteală, mai ales pentru a străluci în fața cuiva, pentru a-și demonstra puterea financiară. De asemenea, evită jocurile cu noroc.

Sănătate

În interior se petrec evenimente, trăiești emoții puternice, ai parte de stări afective intense și toate acestea te pot determina să te gândești mai mult la trecutul tău, dar nu la cel sentimental, ci la cel legat de copilărie, de familie.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Te macină ceva legat de trecutul tău, simți nevoia să vorbești cu cineva și te simți limitată sau pur și simplu nu ai cum să iei legătura cu aceea persoană. Totodată, este o zi bună să cobori în interiorul gândurilor tale și să cauți să-ți înțelegi la modul profund niște decizii luate în trecut. Vorbește cu tine. Ceartă-te, dar la final iartă-te!

Carieră

Davă lucrezi astăzi ai mare grijă la discuțiile în contradictoriu cu colegii. Nu veți reuși să vă înțelegeți și să ajungeți la același numitor comujn, așa că nu intra în polemici pentru că te vei stresa peste măsură. Capacitate de concentrare redusă.

Bani

Dacă vei pleca astăzi într-o deplasare, fie chiar și o vizită la rude, într-o plimbare, excursie, pregătește-te să scoți niște bani din buzunar.

Sănătate

S-ar putea să te îngrijorezi peste măsură despre un aspect legat de starea ta de sănătate sau legat de starea de sănătate a cuiva drag. Poți primi vești mai puțin plăcute sau care te sensibilizează peste măsură în acest sens.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

O zi foarte bună pentru comunicare, pentru a-ți transmite sentimentele, pentru a vorbi cât mai sincer și detașat cu persoana iubită. Petereceți timp împreună. Dacă ești singură, profită și ieși din casă. Sunt șanse mari să cunoști pe cineva care să-ți placă peste măsură, dar ai grijă la modul în care „te vinzi”. Ai mari șanse de a te împăca cu un prieten sau, poate, chiar cu persoana iubită, dacă ați fost despărțiți.

Carieră

S-ar putea ca viziunea ta referitoare la propria ta imagine să fie puțin exagerată sau planul tău de a-ți atinge un ideal profesional să fie mult prea optimist și entuziast.

Bani

Se întrevăd neplăceri legate de bani sau poate ai tendința de a exagera cu chletuielile pe petreceri, pe hobby-uri. Unii nativi vor scoate bani din buzunar pentru nevoile copiilor.

Sănătate

Nu ai motive să te îngrijorezi cu privire la starea ta de sănătate. Posibi ca azi să fii mai sensibilă decât de obicei.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Azi sunt posibile tensiuni în familie, în special cu părinții, care se arată destul de încăpățânați, chiar habotnici în privința nevoilor tale, cerințelor tale. Posibile vești bune, surprize din partea prietenilor. Atenție la tendința de a intra într-o relație ascunsă, extraconjugală.

Carieră

Chiar dacă este weekend, ai tendința să te lași frământată de unele aspecte profesionale. Posibile dialoguri care te demotivează cu colegii.

Bani

În continuare sunt aspecte bune, echilibrate, pe casa financiară, deci nu ai de ce să te temi. Unii nativi primesc sprijin din partea părinților, iar alții cheltuie pe distracții sau penttru a aprofunda noi domenii de interes.

Sănătate

Luna, întocmai guvernatoarea ta, îți traversează semnul și-ți aduce o mai mare sensibilitate, nevoie de liniște și pace, echilibru, dar și inspirație, imaginație bogată și clarviziune.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ești foarte comunicativă, însă de această dată tot ceea ce vei spune și tot ceea ce ți se va spune vor fi informații care vor contribui la elevarea ta, la atingerea unui grad foarte mare de spiritualitate, situație care va veni fie cu vindecări, fie cu iertări, fie cu idealuri atinse. Mai concret, ai șansa să-ți îmbunătățești viața, schimbându-ți perspectiva spirituală.

Carieră

Te simți în continuare tensionată de zona profesională, însă încearcă să te concentrezi pe faptul că astăzi este weekend și că ai voie să te detașezi complet.

Bani

Dacă alegi să faci un comision rapid azi, te vei bucura și de o remunerație mulțumitoare. Oricum, evită în continuare să cheltui bani pe vise și iluzii.

Sănătate

Posibil să afli vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a cuiva din trecutul tău sau poate fi vorba de propria ta îngrijorare cu privire la starea de sănătate. Chiar dacă azi te temi, vei observa că de mâine vezi cu totul diferit lucrurile.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Sentimentele tale sunt frumoase, ești dornică să ți le expui, să le crești, însă este posibil să dai de o barieră în cuplu, partenerul să nu-ți răspundă la fel, să fie atent la cu totul altceva decât la ceea ce spui, iar acest aspect poate să apară mai ales dacă la mijloc sunt ani de relație.

Carieră

S-ar putea să ai parte de unele neînțelegeri cu persoanele cu care te afli într-un proiect și lucrurile să nu iasă așa cum ți-ai dorit tu.

Bani

Evită negocierile și cheltuielile, mai ales dacă ieși cu prietenii pentru că poți exagera. Totodată, ai mare grijă în ce acțiuni umanitare te implici, pentru că nu toate sunt chiar ceea ce par, deci verifică înainte.

Sănătate

Este o zi foarte bună să vindeci unele simptome mai vechi, iar vindecarea va veni dacă vei reuși să te debarasezi în mod rațional de frici și temeri, de parteneri toxici și să conștientizezi cât de important este să-ți pese de tine, să-ți dai mai multă valoare și să-ți crești stima de sine

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Ai mare grijă că ai tendința de a fi mult prea autoritară, de a crede că tot ce gândești tu este de necontestat și poți intra în conflicte cu cei din jur.

Carieră

Treci printr-o furtună de idei, ai planuri mari, însă nu știi să le pui în aplicare și nici să le explici pe înțelesul celorlalți. Atenție la ceea ce spui pentru că-ți poate afecta imaginea!

Bani

Mulți nativi s-ar putea să cheltuie bani pentru a-și îmbunătăți imaginea sau să investească în ceva ce-i poate ajuta profesional. Vești surprinzătoare din partea unor colaboratori, rude cu care există bunuri la comun, persoane cu care împarți un profit.

Sănătate

Pot continua niște îngrijorări legate de starea de sănătate a cuiva drag sau a unei cunoștințe mai vechi. Este un moment bun să te ocupi și de tine, de emoțiile tale, de universul tău interior care pare abandonat.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Zi bună pentru a planifica o călătorie cu persoana iubită sau poate partenerul îți face o surpriză neașteptată care te va impresiona peste măsură. Nu da prea multă crezare prietenilor astăzi.

Carieră

Niște planuri mai vechi de atingere a unor obiective nu dau roadele așteptate și astăzi poți afla vești care să nu-ți fie pe plac și să ai senzația că bați pasul pe loc. Posibil să te fi entiziasmat înainte de timp.

Bani

Fie reușești să pui niște bani deoparte, fie te folosești de niște economii avute pentru a rezolva, achita o urgență.

Sănătate

Posibile îngrijorări și frământări cu privire la starea de sănătate. Fii prudent în deplasări astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Dacă vrei să funcționeze comunicarea în cuplu sau dacă vrei să-ți vindeci niște suferințe, niște vulnerabilități este momentul să-ți schimbi viziunea, sistemul de valori și principiile legate de zona sentimentală. Nativii care nu știu ce să aleagă între o iubire și o relație de prietenie au șansa astăzi să vadă totul la un nivel mult mai superior.

Carieră

Un proiect în care te-ai implicat mult trece prin niște momente dificile și s-ar putea să trebuiască să renunți la ceva, la cineva pentru a-l scoate la lumină.

Bani

Vei fi nevoită să rezolvi o situație financiară care nu te privește în mod direct pe tine sau în care sujnt și alții implicați. Poți avea niște nemulțumuri vizavi de prieteni cărora le-ai dat bani cu împrumut.

Sănătate

Azi simți cum în interiorul tău se produc transformări, iar aceste transformări vin cu dorința de a te elibera de ceva ce te apasă și se dovedesc a fi o cale bună spre vindecarea oricăror probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

S-ar putea să ai senzația că cei din familie nu te înțeleg și nu te susțin sau că o persoană importantă pentru tine și-a format o părere greșită despre tine, situații care să te doară, să te necăjească.

Carieră

Nu este o zi bună pentru discuții legate de ascensiunea ta profesională, de direcția aleasă și mici nu este momentul să discuți cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Dacă aveai ceva planificat în acest sens, mai bine amână.

Bani

Discuțiile legate de bani cu partenerul de viață sau legate de moșteniri, rate la credite, facturi au mari șanse să se termine favorabil astăzi.

Sănătate

Zi bună pentru sănătate. Ai chef de socializare, de distracție și de ieșit în lume. Profită și ieși cu partenerul, dedicați-vă unor activități comune, unor hobby-uri.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ai marea șansă să rezolvi o situație de cuplu prin dialog și prin schimbarea opticii, a viziunii pe care o ai asupra unui context relațional. Profită de ziua de astăzi pentru a-ți declara sentimentele, dar și micile nemulțumiri pe care le ai față de partener.

Carieră

Astăzi va trebui să te dedici unor activități legate de casă și familie, fie că vrei, fie că nu vrei. Cu toate astea, dacă ai ceva de lucru pentru muncă sau chiar este zi lucrătoare pentru tine, te bucuri de sprijin din partea celor cu care locuiești sub același acoperiș.

Bani

Zi bună să te înscrii la un curs de dezvoltare profesională sau să scoți un ban din buzunar pentru a face niște schimbări legate de stil de viață.

Sănătate

Începi să vezi cu ochi mai buni perioada prin care tocmai ai trecut și să nu mai ai senzația că tot ce este rău ție ți se poate întâmpla.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a o petrece în compania persoanei iubite, pentru a face acele activități comune care vă fac plăcere. Sentimentele și emoțiile tale sunt mult amplificate astăzi, grație tranzitului Lunii prin casa iubirii. Dacă ești singură, poți întâlni pe cineva cu care să ai foarte multe în comun.

Carieră

Dai dovadă de multă inspirație, imaginație și simț artistic, dar și multă ambiție, aspecte care te pot ajuta să-ți finalizezi într-un mod cât mai eficient un proiect sau un plan pe care-l ai de bifat în programul zilei.

Bani

Ai șansa astăzi să-ți dai seama că ai cheltuit prea mulți bani pe ceva luxos și care nu te reprezintă. Pe de altă parte, poți să-ți vindeci (conștientizezi) niște vulnerabilități financiare, niște sechele care te împing să iei decizii greșite.

Sănătate

O zi foarte bună pe sănătate. Fără niciun fel de exagerare, ai oportunitatea de a te vindeca fie după o boală, fie de o frică sau o traumă care ți-a afectat stima de sine, percepția despre propria ta persoană.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului