Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Noi începuturi pentru Balanțe

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Noi începuturi pentru Balanțe
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2021. „Racii” trebuie să fie mai atenți la ce-și dorește partenerul
Publicat: 16/10/2020, 06:03
Actualizat: 16/10/2020, 06:06

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Balanță, eveniment astrologic impactant care aduce noi începuturi, noi oportunități în relațiile cu cei din jur, însă fiind o lunație tensionată de planete importante nu trebuie să ne așteptăm ca șansele să vină ușor. Vor fi provocări și contexte care ne voir forța să o luăm pe noi direcții relaționale și nu numai.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 octombrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se formează întocmai în sectorul relațiilor și-ți aduce ocazia de a face schimbări de atitudine vizavi de partenerul de viață. Nu este momentul noilor începuturi relaționale, cât mai degrabă al reevaluărilor și refacerii strategiei de cuplu.

Carieră

Profită de contextul actual al momentului și revizuiește niște colaborări, parteneriate, asocieri care simți că te țin în loc, care te nemulțumesc sau refă-ți o strategie de îmbunătățire a contextului profesional.

Bani

Ești confuză cu privire la semnarea unui contract sau la continuarea unui parteneriat, mai ales dacă nu te mulțumește din punct de vedere financiar. Încă nu lua o decizie definitivă, dar pune în balanță beneficiile și dezavantajele.

Sănătate

Fii mai atentă la emoțiile tale pentru că ai șanse mari să răbufnești. Este un moment bun de analiză a ceea ce simți cu adevărat despre cineva sau ceva, un context profesional poate. Este nevoie să te recalibrezi cu energia ta nativă.

Horoscop zilnic Taur – 16 octombrie 2020

Dragoste

Odată cu această Lună Nouă este foarte probabil ca un fost partener să te caute, însă ține cont că dacă vrei să reiei relația va trebui să muncești foarte mult la consolidarea sa pentru că s-ar părea că principiile acestuia nu s-au schimbat sau, din contră, s-au schimbat într-o direcție care nu te încântă deloc.

Carieră

Luna Nouă îți cere să-ți reevaluezi locul de muncă, raportarea la sarcini și activități, la programul în sine și să găsesști o nouă strategie de îmbunătățire a contextului. Poți primi responsabilități noi cărora nu vei ști pe moment să le faci față.

Bani

Ai idei despre cum să-ți echilibrezi situația financiară, ai soluții, dar nu știi de unde să începi sau cum să începi.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate pentru că ești direct vizată de contextul astrologic și s-ar putea să te confrunți cu momente de epuizare care să te trezească la realktate și să faci o schimbare radicală în stilul de viață abordat.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 octombrie 2020

Dragoste

Luna Nouă activează casa iubirii, însă nu te aștepta ca oportunitățile promise de lunație să vină pe tavă. Este nevoie să-ți revizuiești o atitudine, față de sentimentul în sine și de raportarea la acesta sau față de persoana iubită. Poate ar trebui să-ți ceri iertare pentru o acțiune din trecut dacă vrei să ai parte de un nou început promițător.

Carieră

Dedică-te mai mult unui proiect din care faci parte. Revizuiește-ți implicarea, modul în care te ocupi de promovarea sa. Folosește-te de creativitatea ta, de ideile tale pentru a-l conduce pe o nouă treaptă.

Bani

Se anunță noi și promițătoare începuturi financiare și chiar una dintre ocaziile pe care ți le oferă Universul este valorificarea unui talent pe care-l ai.

Sănătate

Posibil să primești vești bune despre starea de sănătate a unei persoane dragi. Dacă trebuie să-ți refaci niște analize, acum este un moment bun. Preocupă-te mai mult de schimbarea stilului de viață actual.

Horoscop zilnic Rac – 16 octombrie 2020

Dragoste

O zi destul de intensă în plan emoțional. S-ar putea să ai parte de niște tensiuni în familie provocate de partener sau să fie vorba de neînțelegeri cu cei dragi din cauza sarcinilor și responsabilităților casnice

Carieră

Interesul pentru carieră este foarte mare în aceste zile și ești foarte determinată să-ți atingi niște obiective. Este nevoie, însă să-ți revizuiești strategia de atac.

Bani

Dacă te gândești să investești în casă, să renovezi, să reamenajezi sau poate chiar să-ți faci un credit imobiliar, ar trebui să știi că ai putea avea unele obstacole venite din sectorul profesional. Fie nu ai timp pentru că te solicită cariera, fie un contract nu-ți permite un credit.

Sănătate

Gestionează-ți emoțiile, caută echilibrul interior și vei depăși această zi cu Lună Nouă cu bine. Dat fiind că Luna îți este guvernatoare, este un moment resimțit intens, însă obositor în acest context al momentului.

Horoscop zilnic Leu – 16 octombrie 2020

Dragoste

Luna Nouă îți cere să-ți schimbi atitudinea în modul în care interacționezi cu cei din jur. Zilele acestea ești mai tensionată decât de obicei și poți da naștere conflictelor. Caută echilibrul, pacea, armonia!

Carieră

Ai parte de multe provocări la locul de muncă și va trebui să dai dovadă de multă adaptabilitate și responsabilitate, dar mai ales răbdare și înțelepciune. Comunică cu colegii cât mai calm și dă dovadă de mai multă înțelegere.

Bani

Ai șansa să renegociezi niște contexte financiare, însă dacă este vorba de salarizare s-ar putea să fii destul de nemulțumită de ceea ce ți se propune. Simți că muncești mai mult decât ești plătită.

Sănătate

Contextul perioadei te-a obosit peste măsură și este momentul să te odihnești mai mult, dar și să te gândești la schimbarea stilului de viață cu unul mai echilibrat și mai sănătos.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de multe provocări și obstacole în sectorul sentimental și cel mai bun sfat este să-ți reevaluezi atitudinea față de partener, față de momentele de intimitate. Poate este nevoie să dai mai multă valoare celui drag dacă vrei să funcționeze mai bine lucrurile între voi!

Carieră

Folosește-te de talentele și calitățile pe care le ai pentru a te afirma. Apreciază-te mai mult, ai mai multă încredere în tine.

Bani

Luna Nouă prevestește noi începuturi financiare, însă forțate, tensionate și destul de solicitante, mai ales în cazul nativilor care vor să-și echilibreze veniturile și caută ceva suplimentar. Evită pe cât posibil speculațiile financiare!

Sănătate

Te poți simți cuprinsă de unele frici și destul de confuză cu simptomele pe care le resimți. Cumva, ai grijă să nu somatizezi!

Horoscop zilnic Balanță – 16 octombrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se petrece în zodia ta și-ți cere să-ți reevaluezi atitudinea și acțiunile vizavi de partenerul de viață. Este un moment care promite noi începuturi, însă doar dacă vei fi mai conștientă de ceea ce trebuie să îmbunătățești în relația ta. Ține cont că relațiile nefuncționale, tensionate, agresive se pot încheia.

Carieră

Simți că ceva te ține în loc și nu te lasă să avansezi. Este un moment de reconfigurarea a unor strategii, de rescriere a unui scenariu profesional. Nu te agita, în această perioadă interesul tău este îndreptat către casă și familie.

Bani

Nu prea știi ce să faci din punct de vedere financiar. La acest capitol tronează o mare confuzie în acest moment, de aceeea nu lua decizii, nu face investiții și nici cheltuieli nejustificate.

Sănătate

Luna Nouă aduce de obicei energie benefică și vitalitate, însă dat fiind contextul tensionat s-ar putea să te simți mai slăbită din cauza provocărilor din jur, dar și a stării emoționale.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 octombrie 2020

Dragoste

A cam venit momentul să te desprinzi de trecut, fie că vrei, fie că nu. Contextul zilei îți poate aduce evenimente care să te facă să-ți dorești să scapi de niște frici, bariere, gânduri toxice și chiar să te îndepărtezi de anumite persoane care te obosesc și-ți consumă rezervele de energie.

Carieră

Ai ocazia să-ți pui mintea în mișcare într-un mod ingenios și să obții niște răspunsuri foarte interesante la problemele care te macină legate de sectorul profesional.

Bani

Negocierile sunt foarte prost aspectate, de asemenea și comerțul și orice acțiune care presupune vânzare și transport.

Sănătate

Sănătatea este un punct vulnerabil și de aceea ar trebui să profiți de zilele libere care urmează și să te odihnești cât mai mult. Este o perioadă bună să-ți echilibrezi și îmbunătățești stilul de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 octombrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se formează în sectorul prietenilor și-ți poate aduce noi începuturi în relațiile cu cei din anturaj, însă pentru asta va trebui să-ți revizuiești atitudinea față de aceștia și mai ales să le acorzi mai multă atenție, fără impunere. Sentimental, partenerul de viață are mai mare nevoie de tine ca niciodată.

Carieră

Proiectele în care ești implicată au mari șanse să intre pe o nouă traiectorie, însă pentru asta va trebui să refaci o strategie și să pui la bătaie propriile tale calități, talente și abilități.

Bani

Ai mare grijă astăzi la administrarea finanțelor, la gestionarea unei sume de bani pentru că șansele unor pierderi sunt destul de mari. Nu te grăbi să faci investiții sau tranzacții!

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică astăzi probleme, iar dacă te-ai gândit să începi o dietă, trebuie să știi că este o zi destul de favorabilă.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 octombrie 2020

Dragoste

Resimți intens Luna Nouă dat fiind că antrenează toate planete aflate în zodia ta. Este momentul să vii cu îmbunătățiri legate de modul în care te raportezi la cei din jur, dar și la propria ta persoană. Ești provocată să găsești liniștea și echilibrul în viața ta.

Carieră

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei și-ți poate aduce noi începuturi profesionale, ocazia de a ieși pe scenă, atât la propriu, cât și la figurat. Însă, nu te aștepta ca totul să fie ușor pentru că vei avea parte și de multe provocări. Atenție la tensiunile cu superiorii!

Bani

Evită să faci excese și să cheltui bani fără să ai, de fapt, nevoie de lucrurile respective.

Sănătate

Este posibil să fii mai agitată decât de obicei, mai tensionată și mai conflictuală și stările acestea să te obosească destul de mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 octombrie 2020

Dragoste

A venit momentul să-ți ceri iertare dacă ai fost mult prea agresivă cu cineva drag, dacă ai ridicat tonul fără motic sau ai acuzat pe cineva fără drept.

Carieră

Este o perioadă care te stimulează să înveți lucruri noi, să descoperi noi domenii de interes, mai ales că aici se formează și Luna Nouă și-ți poate aduce ocazia de expansiune, de progres profesional, însă va trebui să te detașezi de unele tipare îmvechite de gândire.

Bani

Dacă ai de renegociat un contract profesional, poți să o faci cu succes astăzi, însă nu te grăbi să semnezi acte și documente fără să le analizezi pe toate părțile.

Sănătate

Fii prudentă în acțiunile tale astăzi pentru a nu te răni, atât fizic, cât și psihic. Poți fi foarte activă la nivel mental, însă ai și tendința de a te speria singură, de a te panica.

Horoscop zilnic Pești – 16 octombrie 2020

Dragoste

Problemele emoționale, intime, legate chiar de viața sexuală, de o idilă, aventură intră sub vizorul acestei Luni Noi din Balanță. Este momentul să pui mai mult preț pe nevoile tale cele mai profunde, dar și pe nevoia de apreciere pe care o resimte partenerul. O relație are șanse să devină oficială.

Carieră

Se întrevăd provocări care vin din zona unor proiecte în care ești implicată și va trebui să dai dovadă de mai multă responsabilitate

Bani

Posibile pierderi financiare și cheltuieli neprevăzute care să-ți dezechilibreze bugetul. Atenție la investiții și împrumuturi. Este un moment bun la această Lună Nouă să-ți deschizi un cont de economii sau să pui un ban deoparte.

Sănătate

Dat fiind că reflectoarele sunt pe zona emoțională, s-ar putea să-ți fie greu să-ți gestionezi o flacără interioară și să te obosească contextul destul de mult.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?