Horoscopul zilei de 26 august 2020. Vărsătorii se pot confrunta cu probleme de sănătate

Horoscopul zilei de 26 august 2020. Vărsătorii se pot confrunta cu probleme de sănătate
Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Marte activează zodia Gemeni
Publicat: 26/08/2020, 00:51
Actualizat: 26/08/2020, 01:45

Horoscopul zilei de 26 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, pe cer, se formează un aspect tensionat între Venus, planeta iubirii, din zodia Rac și Jupiter, Marele Benefic și planeta progresului, aflat în retrogradare în zodia Capricorn.

Acest aspect, în energia colectivă, poate aduce o ușoară tendință către desfrâu, către excentricitate și excese, ne poate face mai puțini siguri pe noi, pe ceilalți și poate aduce o doză de temere în parteneriatele în care suntem implicați sau intenționăm să o facem.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

S-ar putea să resimți tensiuni interioare, dat fiind acest context astrologic al zilei, dar și al perioadei. Posibil să intri în conflicte cu familia, să faci unele excese pe care cei dragi să nu le vadă cu ochi buni. Evită să te cerți cu părinții și persoanele mai în vârstă.

Carieră

Nici la locul de muncă situația nu stă prea bine și asta pentru că sunt multe cerințe, multe sarcini și responsabilități cărora cu greu le faci față. S-ar putea să fii solicitată de viața personală și să nu te poți ocupa așa cum îți dorești de un proiect profesional. Evită să te contrazici cu superiorii pentru că o ceartă de acum poate rupe relații.

Bani

Pe cât muncești, pe atât câștigi, cam așa s-ar rezuma în cazul tău ziua de astăzi, aspect care este mult mai bine resimțit de cei care lucrează pe cont propriu sau pe comision.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, ba chiar ai capacitatea necesară de a-ți reveni imediat după un context mai puțin plăcut.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Cu toate că viața amoroasă este bine aspectată, există și posibilitatea unor mici conflicte în dialog, mai ales în cazul cuplurilor în care partenerii văd o situație în mod diferit. Fiecare își expune punctul de vedere, principiile, mentalitățile și credințele și de aici poate izbucni tensiunea. Dacă vei da dovadă de înțelepciune și îngăduință și vei asculta și părearea celuilalt, șansele de a depăși cu bine ziua sunt foarte mari.

Carieră

Este o zi în care atenția ta cade către zona de studiu și învățare. Unii nativi se pot simți incapabili să rețină noi informații, în timp ce alții vor da dovadă de determinare să învețe lucruri noi și să-și consolideze cunoștințele. Profită și înscriete-te la noi cursuri și seminarii!

Bani

Dai dovadă de multă înțelepciune în drămuirea finanțelor. S-ar putea să plătești un tratament astăzi sau sp scoți bani din buzunar pentru un set de analize.

Sănătate

În cazul în care te-ai confruntat cu vreo problemă de sănătate, vei simți o remarcabilă îmbunătățire a situației. Azi vei ști cum să-ți înțelegi și vindeci nevoile cele mai profunde ale organismului.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Azi este o zi foarte bună pentru împăcarea cu o persoană dragă, fie că este vorba de un prieten, fie că este partener de viață. Poți ierta și dai dovadă de o mai mare sensibilitate. Însă există și riscul de a fi prea directă în exprimare și nu toți pot empatiza cu această atitudine. Posibil să te cerți cu cineva din familie din cauza părerilor diferite.

Carieră

Este o zi foarte bună să-ți analizezi talentele și să le transformi în profesie, să ieși cu ele în lume și să le monetizezi. Este un sfat care te va ajuta să evoluezi și să progresezi, să-ți atingi niște obiective de imagine. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine că vei reusi!

Bani

Trebue să fii foarte atentă la ceea ce faci cu banii astăzi pentru că există riscul să-i pierzi, dar și să-i scapi printre degete, la modul figurat vorbind, ceea ce înseamnă că poți face excese sau poți plăti pe ceva cât nu valorează. Rezumă-te la cheltuielile necesare.

Sănătate

În afară de niște gânduri lăuntrice care te pot măcina, nu ar trebui să te confrunți cu alte neplăceri. Pentru foarte puțini nativi ziua de astăzi poate evidenția o problemă de sănătate mai veche.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Aspectul tensionat care se formează astăzi la grad perfect te impactează în mod direct și sfatul meu este să fii cât mai calmă, mai înțeleaptă și mai deschisă către a face lucrurile să funcționeze în cuplu. Posibil să fie nevoie să faci unele compromisuri și le poți face atâta timp cât nu treci peste principii de viață importante.

Carieră

Profesional simți că bați pasul pe loc, dar evită să te arunci în acțiune negândite, evită atitudinea excentrică. Din cauza faptului că nu-ți îndeplinești niște nevoi, ai tendința de a fi conflictuală cu ceilalți. Totuși, azi ai ocazia să primești sprijin și ajutor de la cineva, în sensul că-ți poate deschide noi orizonturi, îți poate schimba viziunea. Apelează la înțelepciune și nu te grăbi să preiei o funție dacă nu te simți pregătită, nu te grăbi să semnezi un contract, parteneriat, dacă nu ai verificat toate detaliile.

Bani

Nu este cea mai bună zi pentru negocieri, mai ales dacă sunt profesionale. S-ar putea să nu reușești să obții nici măcar o schimbare a programului de lucru sau o învoire. Atebție la acte și documente!

Sănătate

Te preocupă destul de mult starea de sănătate și asta pe fondul stresului pe care-l trăiești, însă nu ai de ce să te îngrijorezi. Evită să faci excese și evită să crezi în tratamente miraculoase!

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Nu asculta toate vorbele care ți spun astăzi pentru că cel mai probabil sunt mincinoase și urmăresc alte scopuri. În cuplu poți scoate la suprafață niște resentimente și poți fi destul de acidă în comunicare, poți da naștere conflictelor și te poți alege cu critici și acuze.

Carieră

Este o zi foarte bună să dai valoare pasiunilor tale, să te dedici unor talente creative, activități artistice. Capacitatea de concentrare va fi redusă, însă făcând ceea ce-ți place există posibilitatea să faci bine.

Bani

Ai tendința de a cheltui în exces, mai ales pe distracții, pe vacanțe, pe ieșiri cu partenerul de viață. Risc de fraudă și înșelăciune! Evită negocierile!

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să trebuiească să plătești niște excese din trecut. Este recomandat să acorzi mult mai multă atenție stării de sănătate și să dai dovadă de mai multă maturitate la acest capitol. Posibil să te confrunți cu tulburări digestive și probleme hepatice.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Este o zi în care ai face bine să stai departe de toată lumea pentru că ești excesiv de conflictuală. Nimic nu-ți convine, ești confuză, nehotărâtă și foarte critică cu ceilalți. În cuplu și cu prietenii există risc de exagerare, de a duce totul la extrem, iar în familie te cerți fără remușcări, spui lucruri pe care nu le conștientizezi și rănești foarte ușor.

Carieră

Cel mai bine ar fi ca astăzi să citești, să te documentezi, să aloci pe cât de mult timp posibil dezvoltării tale profesionale. Uită-te la un documentar, studiază traiectoria de ascensiune a unei personalități. Învață de la alții!

Bani

Te poți ocupa cu succes de o situație financiară care vizează un bun de patrimoniu, poate regimul unei locuințe, poate de un credit pentru achiziționarea unei case.

Sănătate

Este o zi în care este indicat să petreci mai mult timp cu tine și să-ți analizezi emoțiile și gândurile. Ai șansa de a-ți vindeca ceva interior, de a te desprinde de o durere care te-a măcinat. Este o zi fertilă.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Comunicarea în cuplu este foarte bună și ai șansa să ajungi la idei comune cu partenerul de viață. Unii nativi care s-au despărțit recent ed cineva pot simți că durerea s-a vindecat. Pe de altă parte, te poți împăca cu cineva apropiat. Parte cu minus vine din familie unde contextul este destul de delicat și tensionat.

Carieră

Dacă te gândești să sari niște etape în dezvoltarea ta profesională, află că nu o să-ți mergă. Te simți tensionată pentru că nu reușești să-ți atingi niște obiective, însă trebuie să mai înveți, să dai dovadă de mai multă înțelepciune. Unii nativi pot fi acaparați de sarcini personale și nu-și pot opri atenția la cele profesionale. În schimb, dacă lucrezi pe cont propriu poți bifa un mix succes prin prisma unei colaborări sau parteneriat.

Bani

S-ar putea să scoți niște bani din buzunat pentru a rezolva o situație legată de muncă, poate de acte, hârtii, documente sau pentru a plăti un examen, o testare a cunoștințelor. Unii nativi pot achita o excursie.

Sănătate

Ceea ce vei auzi astăzi legat de sănătate s-ar putea să nu-ți placă prea mult, să te necăjească și să-ți dea peste cap niște principii, niște credințe, așteptări pe care le aveai.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ești foarte conflictuală astăzi, chiar atingi apogeul la acest capitol și s-ar putea ca în urma unui astfel de dialog să realizezi că ai nevoie de o nouă abordare a unui sistem de gândire, sistem de valori, o nouă abordare a principiilor de viață.

Carieră

Încearcă să nu te grăbești în semnarea unui contract și să nu-ți acorzi încrederea tuturor. Negocierile pot fi un punct densibil al zilei. De preferat ar fi să te dedici studiului, să înveți ceva nou, să dezvolți mai mult ceva ce deja ai, știi.

Bani

Posibi să fie nevoie să scoți niște bani din buzunar pentru a plăti ceva sau pe cineva, pentru a finanța un proiect. Oricum să nu-ți pară rău pentru că o să ai rezultate bune. Ai puetre de muncă și posibil ca acest aspect să-ți aducă un comision, mai ales dacă lucrezi pe procent.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba din contră ai șansa de a te vindeca emoțional, de a-ți înțelege niște nevoi interioare și astfel de a-ți schimba stilul de viață sau un aspect care vizează modul de desfășurare a activităților cotidiene.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

În cuplurile vechi pot să apară probleme din cauza cheltuielilor excesive și necumpătate. Pe de altă parte, este o zi bună să-ți dezvălui nevoile interioare și să le onorezi. Lasă loc liber persoanei iubite să se apropie mai mult de tine. Cei singuri pot primi aprecieri și laude și pot petrece timp de calitate cu cineva drag. Părinții își înțeleg copii, desfășoară activități împreună.

Carieră

Se întrevede o zi stresantă la locul de muncă care te va suprasolicita peste puterile tale și nu este exclus ca cineva să nu-ți ia în calcul ideile pe care le ai. Ar trebui să încerci pe cât posibil să lași încăpățânarea deoparte și să nu te arunci în promisiuni mărețe.

Bani

Sectorul financiar nu este deloc bine aspectat și contextul astrologic de astăzi te poate îndemna la excese, la o atitudine necumpătate vizavi de finanțe și de administrarea lor. Evită să faci investiții majore, mai ales dacă promit prea mult și evită să dai bani cu împrumut. Lasă speculațiile financiare deoparte că vei pierde bani!

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă în interiorul tău se pot produce tensiuni, te poți frământa și agita pe diferite motive, dat fiind că guvernatorul tău, Jupiter, este implicat în aspecte tensionate. Unor nativi li se pot activa durerile de oase.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Relația de cuplu este oricum tensionată, iar contextul astrologic de astăzi nu face decât să pună sare pe rană. Dă dovadă de înțelepciune și evită reproșurile și acuzele. Unii nativi se pot aștepta să fie țina acestora dacă nu acordă timp suficient persoanei iubite. Cei mai liniștiți sunt cei singuri care au ocazia să conștietizeze de ce sunt singuri și cum pot îmbunătăți asta.

Carieră

Evită să iei decizii profesionale majore astăzi. Posibil să ai parte de tensiuni și conflicte cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii sau persoanele cu care ești implicată într-un proiect. Nu crede tot ce auzi și n-ți acorda încrederea pe gratis. Unii nativi, din cauza muncii vor fi nevoiți să renunțe la o pasiune, o distracție, un hobby.

Bani

Nu te aștepta la câștiguri rapide și ușoare. Nu investi bani în ceva ce pare prea frumos ca să fie adevărat. Atenție mare la execese pentru că ai tendința de a arunca cu banii pe geam, mai ales dacă ești într-o vacanță.

Sănătate

Simți nevoia să ții ceea ce simți pentru tine. Posibil să ai parte de frământări și gânduri, să-ți apară niște temeri majore, unele legate de sănătate, altele de lipsa bucuriei din viața ta. Azi poți fi medicul tău, deci nu somatiza și tratează-te printr-un dialog în oglindă.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Se întrevăd tensiuni în cercul de prieteni, tensiuni care pleacă de la opinii diferite, de la valori diferite și chiar de la bani. Posibil să devii un fel de umăr pe care se plânge și asta, deși de obicei este o calitate a ta, astăzi să te enerveze, să te facă să te simți folosită.

Carieră

La locul de muncă se întrevede mult stres și cu greu te poți alinia la cerințele celorlalți. Posibile tensiuni cu colegii care să degenereze și să te afecteze emoțional.

Bani

Evită să dai bani cu împrumut pentru că nu-i mai vezi prea curând înapoi. Pe de altă parte, un proiect poate avea nevoie de niște investiții și va trebui să te mobilizezi. Atenție la acțiunile umanitare în care te implici. Asigură-te de veridicitatea lor.

Sănătate

Contextul astrologic de astăzi dinamizează întocmai axa sănătății și poate fi un bun stimulent pentru tine în sensul că te poate detremina să-ți faci o programare la medic. Unii nativi pot primi rezultatele unor analize. Posibile neplăceri legate de piele, oase, hormoni, ficat și bilă. Evită excesele alimentare.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Contextul astrologic de astăzi nu te va face deloc sociabil, ba chiar te va arunca în gropa cu lei. Te poți certa cu prietenii, poți avea conflicte cu persoana iubită și cu copiii și ar trebui să depui un efort considerabil pentru a face față provocărilor primite. Unii nativi au tendința de a călca strâmb, de a fi infideli.

Carieră

S-ar putea să întâmpini niște probleme în semnarea unui contract, parteneriat profesional sau un colaborator te dezamăgește. Zi foarte bună pentru a-ți etala un talent, pentru a te bucura de aprecieri la locul de muncă. Stima de sine va crește.

Bani

Mulți nativi din zodia Pești au șansa să scoată bani din exploatarea unui talent. Devine foarte importantă libertatea financiară pentru ei și vor face tot ce le stă în putință să crească profesional pentru a obține un ban în plus la salariu.

Sănătate

Ai mare grijă la excesele pe care le faci pentru că te pot trimite la medic, cu toate că starea de sănătate nu-ți ridică probleme. Nu practica sporturi extreme astăzi.

Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Berbecii luptă pentru afirmare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 august 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna aceasta se va dovedi foarte intensă pentru toate semneze zodiacale, dat fiind că planete personale, ca Venus, care reprezintă iubirea și armonia, Mercur, care reprezintă comunicarea și intelectul, și Marte, care reprezintă energia și acțiunea, vor face foarte multe aspecte cu restul astrelor de pe cer.

Săptămâna 24 – 30 august 2020 se remarcă prin trăiri intense, sentimente profunde, dorințe puternice care se cer materializate, tensiuni cu autoritatea pentru mai multă independență.

Totodată, vom avea idei bune, sclipitoare, ingenioase, raționamentul se va limpezi și ne va susține în punerea în practică a unor idei îndrăznețe, revoluționare.

Zodiacul chinezesc, 24-30 august 2020. „Bivolii” trebuie să fie răbdători cu familia

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 24-30 august 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 24-30 august!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani