Horoscopul zilei de 26 octombrie 2020. „Peștii” sunt creativi și au intuiție

Horoscopul zilei de 26 octombrie 2020. „Peștii” sunt creativi și au intuiție
Horoscopul zilei de 26 octombrie 2020. „Peștii” sunt creativi și au intuiție / Foto: Pixabay.com
Publicat: 25/10/2020, 22:02

Horoscopul zilei de 26 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Pești și va forma aspecte benefice cu Soarele aflat în conjuncție cu Mercur retrograd în zodia Scorpion. Aceste aspecte vor veni cu o mare nevoie de liniște și pace, de împăcare cu noi și cu ceilalți, dar și cu o doză de creativitate, inspirație, simț artistic și profunzime în exprimare și raționament. Totodată, intuiția și telepatia vor funcționa remarcabil, în special pentru semnele de apă, Rac, Scorpion și Pești.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 octombrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente pasionale în cuplu, împăcări și dialoguri care vindecă. Posibil ca parteneri din trecut să revină cu propuneri, complimente și chiar să-și ceară iertare pentru ceva ce au făcut și care, probabil, a condus la despărțire.

Carieră

Ești tensionat la locul de muncă, dar reușești să te focusezi pe ceea ce ai în plan și astfel să rezolvi cu succes tot ceea ce ți-a programat.

Bani

Reușești să rezolvi un context financiar mai vechi sau care în trecut ți-a creat nemulțumiri, frustrări. Posibil să renegociezi niște aspecte, chiar dacă nu în mod oficial.

Sănătate

Te liniștești foarte mult astăzi. Reușești să-ți înțelegi gândurile, simțirile și să cauți calmul, iar starea de sănătate va fi una foarte bună, cu posibilitate de vindecare în cazul nativilor care s-au confruntat de diferite afecțiuni.

Horoscop zilnic Taur – 26 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de momente plăcute, calde, afectuase cu prietenii și poți primi sfaturi bune de la aceștia. Totodată, poți îndrepta un context relațional, poate chiar o situație de cuplu.

Carieră

Este momentul să accepți ajutorul, sprijinul, sfatul unei persoane cu experiență sau care deține un loc important în sectorul profeisonal. De asemenea, poți lua decizia de a rediscuta un contract și a încheia o colaborare care nu te mai avantajează.

Bani

Este momentul să pui la punct niște aspecte financiare pe care le-ai tot amânat, indiferent ce înseamnă asta. Poate fi vorba de o renegociere a unui parteneriat. Nu prea mai accepți să fii plătită sub valoarea ta.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, dar trebuie să eviți excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 octombrie 2020

Dragoste

Predomină o stare de liniște în plan sentimental și asta te ajută foarte mult să-ți canalizezi atenția asupra unor strategii de atingere a unor țeluri.

Carieră

Pui mult preț pe imaginea ta profesională, pe reputație și astăzi te vei bucura de laude, de aprecieri și vei reuși să atragi toate privirile asupra ta grație modului în care vorbești sau ideilor care-ți vin cu privire la rezolvarea unei situații de la locul de muncă.

Bani

Se întrevăd beneficii financiare care pot veni în urma unei munci depuse. Poate fi vorba de remunerarea unor ore suplimentare sau de o primă de merit.

Sănătate

Posibil să te preocupi pentru starea de sănătate a cuiva drag sau destul de apropiat de tine și să încerci să vii cu rezolvări, să cauți tratamente și remedii.

Horoscop zilnic Rac – 26 octombrie 2020

Dragoste

Luna, guvernatoarea ta, te susține foarte mult astăzi să ajungi la niște conștientizări spirituale cu imapct remarcabil asupra vieții tale sentimentale. Trăiești intens și poți face declarații de dragoste care merg direct la sufletul persoanei iubite.

Carieră

Ești susținută să te înscrii la un curs, la un seminar de perfecționare profesională, iar dacă nu ți-ai propus asta până acum, ar trebui să o vezi ca o variantă de îmbunătățire a carierei. Posibile vești de peste hotare.

Bani

Reanalizezi un con text financiar și poți decide că este vremea să-ți faci mici pofte, să-țâi satisfaci unele dorințe, poate chiar să plătești pentru a dezvolta un hobby.

Sănătate

Te bucuri de energie, iar starea de sănătate este bună, așa că te poți apuca de sport, poți eddica mult timp unor activități recreative.

Horoscop zilnic Leu – 26 octombrie 2020

Dragoste

Pasiunea se reaprinde în cuplu și trăiești fiecare moment la cote înalte, iar asta te apropie mult de partener. Dacă vrei să reiei teme de dialog din trecut cu familia, este o zi bună să obții rezultatele și răspunsurile așteptate.

Carieră

Prinzi multă încredere în tine astăzi și acest aspect te poate ajuta și la locul de muncă sau în carieră, pentru a-ți atinge niște obiective.

Bani

Se întrevăd rezolvări financiare, poate legate de banii partenerului sau poate ești ajutată de acesta cu o sumă de bani. În alte cazuri, părinții pot susține o rată la casă sau pot să-ți ofere sub formă de cadou un obiect pe care ți-l doreai pentru casă.

Sănătate

Te bucuri de o stare bună de sănătate, ai energie și bună dispoziție. Posibil să afli o veste despre sănătatea cuiva apropiat care să te pună pe gânduri.

Horoscop zilnic Fecioară – 26 octombrie 2020

Dragoste

Se scriu momente de poveste în cuplu și reușești să rezolvi prin dialog calm și înțelegere un context mai vechi care ți-a adus nervi și frustrări. Nevoia de a-ți exprima sentimentele este mare, așa că nu te teme să spui ce simți.

Carieră

Din punct de vedere profesional se anunță o zi destul de bună. Posibil să renegociezi avantajos un contract, să reiei un dialog cu un asociat sau partener de afaceri și să ajungeți la noi concluzii.

Bani

Renegocierea unui contract, mai ales dacă are conotații financiare, se va desfășura în favoarea ta, însă ai grijă că cineva poate încerca să te păcălească sau să te ducă cu zăhărelul.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, ai multă energie și multă putere interioară să rezolvi tot ce ți-ai propus pe ordinea de zi.

Horoscop zilnic Balanță – 26 octombrie 2020

Dragoste

Se mai calmeazxă atmosfera în relația cu partenerul de viață, însă nu poți răsufla încă ușurată. Încearcă doar să eviți conflictele și să lași bunăvoința să iasă la suprafață.

Carieră

Reușești să te faci practică și să fii foarte eficientă la locul de muncă, ciar să te faci indispensabilă, iar ceilalți să-ți asculte sfaturile, mai ales că simțul artistic, creativitatea vor fi așii din mânecă.

Bani

S-ar putea să primești o sumă de bani ca urmare a unor activități extra sau poate chiar de la locul de muncă, în urma unor idei bune care au adus profit.

Sănătate

Posibil să nu te mai simți la fel de în formă ca zilele trecute, iar dacă este așa și simțp că rexzervele de energie se termină, odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează casa iubirii și face aspecte care te susțin să aplanezi un conflict mai vechi, să ierți și să-ți declari cu pasiune sentimentele. Cei singuri pot flirta mai ușor și se pot pune în evidență prin dialog, pot cuceri prin vorbele lor.

Carieră

Cumva va trebui să fii atent la cum și cât glumești, dar mai ales cu cine glumești pentru a nu deranja un superior fără a avea cea mai mică intenție să faci asta.

Bani

Poți fi luat prin surprindere de niște discuții, negocieri financiare, poate cu un colaborator și încă te gândești dacă să închei un contract care nu este deloc profitabil față de munca pe care o depui.

Sănătate

Starea de sănătate este nu bună, ci foarte bună și ești plin de energie, vitalitate și chef de a face cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt, deci ai grijă să nu te obosești.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 octombrie 2020

Dragoste

Este o zodie bună pentru rezolvări și clarificări cu familia. Poți relua cu succes discuții mai vechi. Pe de altă parte, simți să-ți expui simțirile, trăirile, să lași emoțiile să iasă la suprafață și asta poate aduce îmbunătățiri în relația cu persoana iubită.

Carieră

Mare parte din energie o canalizeză către rezolvarea unui context ce ține de locuință, însă fii cu ochii-n patru șți la muncă pentru că poți primi unele vești neașteptate.

Bani

Reușești să-ți pui cât de cât ordine în cheltuieli, să faci chiar și niște economii și asta îți dă o stare de bine și te bucură foarte mult.

Sănătate

Pot veni niște răspunsuri legate ed starea de sănătate, poate de la niște analize sau poate găsești remediul mult așteptat care să te repună pe picioare.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 octombrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un atu al tău astăzi și poți profita din plin pentru a te împăca cu un prieten, pentru a face un plan pe termen lung legat de viața ta personală sau chiar pentru a face o declarație de dragoste siropoasă. Oferi sfaturi bune.

Carieră

Poți avea idei ingenioase, creative, artistice legate de cum să-ți pui în lumină un proiect profesional. Bucură-te de sfaturile și înțelepciunea celor cu experiență.

Bani

Posibil să primești niște vești neașteptate cu impact financiar care să-ți trezească multe curiozități și dorința de a face lucrurile să meargă, mai ales dacă ai investit la rândul tău bani într-o direcție.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, însă te poți preocupa de starea de sănătate a cuiva din anturaj, din cercul de cunoștințe, poate fi vorba chiar de un colaborator, asociat.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 octombrie 2020

Dragoste

Se întrevăd unele rezolvări în cuplu, reabordarea unor teme mai vechi și soluționarea lor, mai ales dacă au iz financiar, sau persoana iubită te apreciază mai mult și chiat ține morțiș să-ți spună asta.

Carieră

Tot contextul profesional tensionat din ultima vreme se pare că a avut roade bune și că vine la pachet cu unele aprecieri și cu o creștere considerabilă a stimei de sine.

Bani

Din punct de vedere financiar dai dovadă de o intuiție remarcabilă pe care ar trebui să o asculți. Totodată este o zi în care simți nevoia să te răsfeți, să-ți cumperi ceva care să-ți bucure sufletul. Poți primi un bonus, o primă pentru munca depusă.

Sănătate

Posibil să nu începi ziua chiar cu cel mai bun tonus, așa că încearcă să nu te suprasoliciți prea mult la muncă.

Horoscop zilnic Pești – 26 octombrie 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin zodia ta ai toată susținerea să înțelegi dintr-un alt unghi, mult mai spiritual și mai intuitiv un context de viață prin care treci.

Carieră

Ești foarte creativ, dai dovadă de mult simți artistic, poetic și în funcție de locul de muncă sau de proiectele pe care le ai, ai șanse să primești aplauze. Ești empatic și te implici în ajutorarea celor din jur. Posibile progrese.

Bani

Dacă-ți asculți intuiția și vocea interioară nu ai cum să faci greșeli sau să iei decizii eronate nici în plan financiar.

Sănătate

Luna te susține, îți aduce energie și începi săptămâna în forță. Ai vise mărețe și dispui de mijloacele necesare pentru a le atinge. Atenție, însă, că ești mai sensibil emoțional decât de obicei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...