Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 29/09/2020, 06:11
Actualizat: 30/09/2020, 02:06

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Saturn, Marele Profesor al astrologiei, planeta celor mai greu de îndurat lecții de viață, își încheie retrogradarea prin zodia Capricorn, zodie în care se află de 3 ani și pe care o guvernează, deci își manifestă puternic energia.

Saturn revenit în mers direct va debloca o serie de situații de viață și în cazul în care i-am învățat lecțiile, adică responsabilitatea, corectitudinea, perseverența, răbdarea, vom avea ocazia să ne bucurăm de niște oportunități în următoarea perioadă, în special profesionale, până ce Saturn va părăsi zodia Capricorn, zodie în care va mai reveni abia peste aproximativ 30 de ani.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

În plan sentimental ai parte de o zi foarte bună, în care ai șansa să-ți revitalizezi povestea de iubire sau chiar să cunoști pe cineva. Oricum, o situație se schimbă în plan sentimental dacă-ți vei revizui atitudinea și acțiunile.

Carieră

Saturn revine în mers direct în sectorul carierei și o serie de blocaje profesionale, tensiuni, se vor dizolva. Vei avea ocazia în perioada următoare să te apropii de niște obiective propuse, să-ți atingi niște țeluri, poate chiar să-ți schimbi direcția în carieră.

Bani

Sunt aspecte benefice în harta financiară și s-ar putea să primești un avantaj material sau o acțiune mai veche să se monetizeze, să primești bani din trecut.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, mai ales dacă ai devenit mai responsabilă la acest capitol și ești dornică de schimbare.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Cineva din trecut se poate întoarce în viața ta, poate chiar o persoană din străinătate sau o persoană cu care ai sau ai avut o relație la distanță. Relațiile cu membrii familiei și cu prietenii se pot îmbunătăți.

Carieră

Ai ocazia, grație lui Saturn revenit în mers direct, să-ți pui în practică o diplomă sau un atestat obținut. De asemenea poți să-ți dai seama care este calea de evoluție profesională și astfel să începi să te dezvolți în aceea direcție. Unii nativi fac un pas în atingerea unor idealuri.

Bani

Ai parte de niște idei ingenioase, foarte bune și productive, despre cum să faci bani și să-ți îmbunătățești veniturile. Poți scoate bani dintr-un proiect personal.

Sănătate

Este o zi mult mai bună în planul sănătății și ai șansa să vindeci niște afecțiuni mai vechi, să îmbunătățești o simptomatologie.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Comunicarea cu prietenii este excepțională și ai șansa să lămurești tensiuni mai vechi, să te împaci cu cineva din anturaj sau să faci un pas în a transforma o amiciție în ceva mai serios. Declarațiile de dragoste pot fi foarte pasionale.

Carieră

O zi bună din punct de vedere profesional, în care ai șansa să pui în practică niște vise, să ai o imagine constructivă, care să te inspire către o cale de progres.

Bani

Saturn revine în mers direct prin sectorul banilor și bunurilor materiale obținute din credite, moșteniri, litigii, un sector care vorbește despre banii partenerului, taxe, impozite și relația cu băncile. Ai ocazia să deblochezi o situație financiară sau poate chiar partenerul tău are șansa de a-și îmbunătăți veniturile, de a găsi un job mai bun.

Sănătate

Sănătatea este foarte bună și chiar ai șansa să vindeci ceva din trecut, să afli un remediu eficient pentru o afecțiune mai veche, pentru a trata un simptom care te-a deranjat.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Saturn revine în mers direct în sectorul relațiilor și al căsniciei și vei avea ocazia să-ți îmbunătățești remarcabil relația de cuplu dacă până acum ai dat dovadă de seriozitate și responsabilitate, dar mai ales răbdare. Blocajele relaționale se vor mai diminua.

Carieră

Saturn are impact și asupra relațiilor profesionale, așa că te poți aștepta să ți se deblocheze o serie de contracte, asocieri și colaborări în care ți-ai pus speranța.

Bani

Din punct de vedere financiar se întrevede noroc, șansă da a face bani, de a primi unele vantaje materiale, posibil chiar în urma unor acțiuni profesionale în care te-ai implicat.

Sănătate

O zi foarte bună la capitolul sănătate, dar mai ales stare de spirit. Deși vei fi mai sensibilă, vei fi destul de plină de imaginație și creativitate astfel încât vei transforma o slăbiciune într-o virtute.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ai ocazia de a vedea viața dintr-un alt unghi, de a integra niște principii și mentalități care să-ți aducă, ulterior, un real progres în viața personală și în relațiile cu ceilalți. Posibile vești din străinătate sau planificarea unei excursii dincolo de granițe.

Carieră

Saturn își revine în mers direct în sectorul muncii și te ajută din plin să-ți îmbunătățești situația profesională. Vei vedea că o serie de bariere se vor ridica, vei fi mult mai eficentă în munca ta și vei reuși să te înțelegi mult mai bine cu colegii. Cei care-și caută un loc de muncă pot avea șanse mari în perioada următoare să se angajeze.

Bani

O zi bună în plan financiar. Poți avea parte de idei foarte bune despre cum să obții un avantaj financiar, un bun material, poate chiar un credit, un împrumut. Unii nativi își sprijină partenerul să câștige mai mulți bani, poate chiar într-o afacere persoanlă.

Sănătate

Saturn este responsabil și că sănătatea ta și după o perioadă lungă de probleme, de agonie chiar, vei reuși să-ți îmbunătățești starea generală.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Cineva din trecutul tău se poate întoarce, însă cel mai probabil va fi vorba de o fostă aventură intimă sau, în cazul unor nativi, poate fi vorba de un partener cu care să trăiască o pasiune de moment. Cu toate astea, în planul iubirii este o perioadă bună, mai ales că Saturn revine aici în mers direct și înlătură niște obstacole sentimentale. Poți fi mai sensibilă ca niciodată.

Carieră

Saturn te va ajuta să-ți transformi niște pasiuni și hobby-uri în activități care să-ți aducă și alte beneficii decât cele de relaxare și distracție, motiv pentru care unii nativi pot transforma niște talente în adevărate meserii. Zi bună pentru noi contracte, asocieri.

Bani

Dă dovadă în continuare de mai multă responsabilitate, chibzuință și cumpătare la capitolul financiar. Revizuiește-ți atituidinea față de banii partenerului sau de o investiție. Poți începe să faci chiar economii.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Ai energie, bună dispoziție și ocazia de a te dedica mai mult relaxării și activităților care te detensionează.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Posibil ca o serie de obstacole pe care le-ai resimți din plin în comunicarea și interacțiunea cu familia să se detensioneze. Încearcă să-ți reevaluezi atitudinea față de partener, canalizându-te pe emoțiile tale, pe ceea ce simți. Unii nativi pot cunoaște persoane noi prin intermediul antirajului.

Carieră

Un proiect personal poate da roade. Posibil ca un partener de afaceri, un colaborator sau asociat să te ajute, să te susțină în promovarea sa și astfel să te bucuri de succes mai mult. Relațiile cu colegii se bucură de armonie mai multă, de înțelegere și empatie.

Bani

O zi foarte bună pentru negocieri, indiferent că sunt legate de contracte sau de bani. Profită să discuți aspecte financiare care vizează salarizarea, remunerația în cazul unei colaborări, comisionul, în cazul unor activități comerciale, de vânzare/cumpărare.

Sănătate

Posibil ca încă să-ți mai faci unele griji pentru starea ta de sănătate sau a altora. Te poți simți mai obosită ca de obicei, așa că odihnește-te cât ai nevoie.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Saturn te va susține în comunicarea cu cei din jur și dacă ai învățat să asculți, să ai răbdare mai multă în dialog, chiar poți avea acum parte de surprize în plan relațional. Adtăzi este o zi bună pentru romantism și poți da dovadă de multă sensibilitate.

Carieră

Comunicarea cu colegii de muncă se îmbunătățește, însă va trebui să dai dovadă în continuare de responsabilitate și maturitate, de dorință de perfecționare. Ai idei bune, constructive, care te pot ajuta la locul de muncă.

Bani

De azi sunt foarte bine susținute negocierile, tranzacțiile, comerțul și activitățile care presupun comunicare, însă nu te grăbi să iei decizii radicale pentru că ulterior le poți reanaliza, poți fi nemulțumită de gândurile de acum.

Sănătate

Poți afla vești bune despre starea de sănătate a cuiva drag sau chiar tu poți descoperi un remediu eficient pentru a trata o problemă care te macină de ceva vreme.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Oune-te mai mult în valoare, dă dovadă de mai multă încredere în tine și vei reuși să-ți îmbunătățești viașa sentimentală. O serie de acțiuni și atitudini se cer în continuare reevaluate și tratate cu maturitate. Zi bună pentru relațiile de familie.

Carieră

Analiza unor acțiuni trecute te poate ajuta foarte mult în a-ți da seama care este direcția pe care vrei să continui în viitor. Mulți nativi îți analizează profund acum cariera, aspirațiile și direcția profesională pe care se află.

Bani

Saturn își revine în mers direct prin sectorul financiar și vei observa o ridicare a unor bariere, o înlesnire a unor acțiuni financiare. Unii nativi pot recupera sume de bani date cu împrumut.

Sănătate

Vin vești bune legate de sănătatea ta și ai șanse să înlături niște frici și temeri avute, să vindeci ceva din trecut, să-ți recunoști emoțiile.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Saturn revine în mers direct în zodia ta și dat fiind că-ți este guvernator vei resimți prin toți porii acest aspect. Marele Învățător, după atâtea teste, dacă ai învățat lecțiile sale, îți va ridica o serie de bariere puse în viața de zi cu zi și-ți va reda forța și perseverența pentru a lupta să-ți îndeplinești visele.

Carieră

Comunicarea și negocierile sunt destul de bine aspectate astăzi. Ai idei foarte bune care te pot ajuta în materializarea unor vise, însă nu ai și energia necesară pentru a face pași înainte deocamdată.

Bani

Vești bune în plan financiar. S-ar putea să obții drepturile financiare pentru care atât ai luptat, fie că este vorba de un bun de patrimoniu, un credit, o moștenire, un proces.

Sănătate

Tot Saturn te va ajuta să devii mai conștientă de niște stpri interioare, să-ți înțelegi relația cu trecutul și să-ți vindeci niște răni.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Saturn, guvernatorul tău secundar, iese din retrogradare și-ți va dauce o serie de îmbunătățiri în viață. Vei avea ocazia, în primul rând, să scapi de pesimismul ultimei perioade și să vezi viața cu mai multă maturitate, dar nu și negativism. Relația de cuplu, căsnicia, are parte de o revitalizare, se reaprinde flacăra pasiunii și asta te poate uni mai mult cu partenerul de viață

Carieră

O zi foarte bună pentru a semna noi parteneriate, noi contracte de colaborare și noi asocieri. Reușești să ajungi la un consens cu partenerii de afaceri.

Bani

Negocierile sunt destul de bine aspectate astăzi, iar sectorul financiar se bucură de tranzitul Lunii. Poți avea idei mărețe legate de cum să-ți îmbunătățești veniturile.

Sănătate

Este momentul să scapi de frici și temeri și să devii mai responsabilă vizavi de acțiunile care privesc sănătatea ta. Poți face niște analize în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin zodia ta ai ocazia de a te bucura de momente plăcute în cuplu, de mai multă sensibilitate și romantism, dar ai grijă și la tentația de a viza cu ochii deschiși. Cei singuri se pot simți atrași de cineva.

Carieră

Un proiect personal sau de grup la care ai muncit până acum va începe să dea roade, iar roadele pot fi inclusiv financiare. Poți să fii mai optimistă cu privire la planurile de viitor.

Bani

Evită să faci cheltuieli majore, să dai bani cu împrumut sau să faci investiții în acaestă perioadă. Posibil să pierzi o sumă de bani.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Te recuperezi după mult stres și azi ai șansa de a te detașa complet de gânduri și nemulțumiri legate de propria ta persoană.

Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020. „Fecioarele” își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2020 se remarcă prin ingresul planetei Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Fecioară, dar și prin ieșirea din retrogradare a planetei Saturn, planeta lecțiilor de viață, a limitărilor și obstacolelor, în zodia Capricorn.

În plus, fenomenul de Lună Plină din zodia Berbec își va face din plin simțită prezența pe data de 2 octombrie.

Horoscopul săptămânii 28 septembrie – 4 octombrie 2020 vine cu vești destul de bune în plan profesional, capitol la care se vor simți reale îmbunătățiri, ridicarea unor bariere în atingerea obiectivelor propuse.

Totodată, din punct de vedere financiar vom avea ocazia să devenim mai practici, iar în planul iubirii vom munci mai mult pentru a ne îmbunătăți relațiile cu cei dragi. Vom tinde către perfecțiune, însă nu trebuie să cădem în plasa criticii și autocriticii.

Zodiacul chinezesc, 28 septembrie – 4 octombrie 2020. „Tigrii” simt nevoia de mai multă stabilitate sentimentală

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”