Horoscopul zilei de 3 septembrie 2020. „Balanțele” primesc aprecieri profesionale

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2020. „Balanțele” primesc aprecieri profesionale
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 02/09/2020, 23:44
Actualizat: 03/09/2020, 00:13

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna continuă să traverseze zodia Pești, însă se va afla în aspecte tensionate cu Mercur, planeta comunicării, din Fecioară prin urmare va trebui să fim mai atenți la cum punem problema într-un dialog, la cum ne exprimăm nevoile și simțirile pentru că putem fi hipersensibili și putem, la rândul nostru, să-i rănim pe ceilalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

În cuplu este o stare generală apăsătoare, simți că nu-ți poți exprima întocmai ceea ce simți și pot să apară unele frustrări și frământări interioare. Totuși, comunicarea este cheia care deschide orice uși. Nativi nu se simt apreciați de persoana iubită și dau tot ce este mai bun să capteze atenția celui drag.

Carieră

Posibil să se reitereze niște conflicte mai vechi cu colegii de muncă, însă există și o parte pozitivă. Ai idei foarte bune despre planurile și proiectele profesioanle și ai și toată susținere să le pui în practică.

Bani

Sectorul financiar este foarte bien aspectat. Vin bani din idei puse în practică sau din bonusuri primite la locul de muncă pentru originalitate și implicare într-un proiect.

Sănătate

Starea de sănătate poate fi mai delicată astăzi, în sensul că te simți epuizată psihic, suprasolicitată și îți faci mult prea multe gânduri negative.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Se remarcă îmbunătățiri în viața de cuplu și chiar dacă nu mai poți repara trecutul, ai șanse de a-ți revoluționa viitorul sentimental. Atenție la conflictele cu prietenii care pot pleca de la răsturnarea unor planuri făcute împreună.

Carieră

Poți fi ușor stresată în legătură cu un proiect personal sau profesional pe care-l ai în desfășurare și să simți că-ți răpește tot timpul sau că nu poți să ajungi la o înțelegere cu cei implicați. Folosește-te de propriile idei pentru că sunt ingenioase și pot aduce rezultate neașteptat de bune.

Bani

Evită să dai bani cu împrumut astăzi. Totodată, posibil să ți se ceară ție să ajungi la zi cu o datorie. Atenție mărită la o negociere contractuală.

Sănătate

S-ar putea să fii peste măsură de stresată din cauza unei situații legate de sănătate, fie a ta, fie a cuiva drag. Posibile vești despre starea cuiva de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Nu prea știi să-ți definești emoțiile și trăirile și ești destul de confuză legată de sentimentele tale. În familie s-ai putea să ai parte de niște tensiuni plecate de la reproșuri care ți se fac și să devii destul de autoritară.

Carieră

Nevoile tale profesionale intră în contradicție cu posibilitățile pe care le ai la îndemână. În alte cazuri, o negociere legată de o funcție sau o decizie luată referitor la carieră te poate indispune.

Bani

S-ar putea ca un plan financiar pe care ți l-ai făcut fie să nu dea roade, fie rezultatele sp nu fie cele așteptate. Evită să dai bani cu împrumut chiar și prietenilor.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și ai mari șanse să te recuperezi după o afecțiune, accidentare sau pur și simplu după o perioadă mai stresantă.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

O zi foarte bună în dragoste în care dai frâu liber emoțiilor și romantismului. Ești foarte plăcută de cei din jur, atragi privirile, iar dacă ești singură poți cuceri foarte ușor pe cine îți dorești, însă atenție la comunicare. Nu spune tot ce ai pe suflet și nu te deschide prea mult.

Carieră

Toate tensiunile par să dea roade și te apropii de o decizie profesională finală. Evită să fii impulsivă și nu te aștepta la mari beneficii dacă nu ai muncit cu responsabilitate și perseverență până acum. Posibile conflicte cu superiorii.

Bani

Poți avea parte de discuții avantajoase legate de un proiect și nu este exclus să primești o finanțare sau cineva să investească într-un vis al tău.

Sănătate

Posibil să afli unele vești despre o persoană care să te necăjească, să te întristeze sau chiar să te deranjeze.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

În cuplu pot să apară conflicte care pleacă de la cheltuieli, de la proasta administrare a finanțelor. Este o zi favorabilă să impui noi reguli și să-ți dorești independență financiară.

Carieră

Ai parte de multă popularitate în carieră, te faci plăcute de toți și reușești să vii cu idei revoluționare despre cum să-ți atingi un obiectiv profesional.

Bani

Zi foarte bună pentru a primi o primă, un bonus, o remunerație, însă nu te poți bucura prea mult pentru că s-ar părea că trebuie să-i cheltui și nu neapărat pentru tine, cât pentrua rezolva problema altora, poate a partenerului de viață.

Sănătate

Poți afla vești neplăcute despre starea de sănătate a cuiva drag. Este o zi în care ar trebui să eviți călătoriile și dacă le faci, să dei dovadă de prudență.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Astăzi pot apărea certuri cu partenerul de viață din cauza unor cuvinte pe care le spui mult prea direct sau fără să le analizezi. În schimb, este o zi foarte bună pentru dialoguri cu prietenii și chiar poți să le asculți sfaturile.

Carieră

O persoană importantă te poate ajuta cu un proiect pe care-l ai în desfășurare sau cu un plan pe care-l pregătești, îți poate intermedia o întâlnire sau te poate promova.

Bani

Din punct de vedere financiar ai parte de unele neplăceri, nemulțumiri sau trebuie să faci cheltuieli peste măsura posibilităților tale. Conflictele vor fi destul de serioase în acest sector.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună, ai energie și chef de a face lucrurile altfel, de a trăi diferit, de a te aventura în ceva nou.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

S-ar putea să apară conflicte destul de serioase în cuplu, conflicte de autoritate și lupte pentru putere. Cu această atitudine veți reuși să ajungeți în curând la război.

Carieră

Ai parte de o zi foarte bună la locul de muncă, o zi în care îți evidențiezi talentele artistice și te faci plăcută de cei din jur. Superiorii pot observa asta și te pot aprecia.

Bani

Ai tendința de a cheltui nesăbuit, de a scoate bani pentru a-ți satisface niște pofte care sunt edstul de costisitoare.

Sănătate

Afli vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a cuiva drag sau primești rezultatul unor analize care cer schimbarea stilului de viață. Ai tendința de a te îngrijora mai mult decât trebuie legat de un aspect de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ești foarte conflictuală astăzi, agitată, nehotărâtă de direcția pe care vrei să o urmezi și-i enervezi și bulversezi și pe cei din jur. Posibile tensiuni cu persoana iubită din cauza unor planuri comune. În cuplurile de lungă durată se ajunge la aceeași viziune revoluționară despre viitor. Dacă ești singură ai șanse să cunoști pe cineva prin intermediul cercului de prieteni.

Carieră

Zi foarte bună pentru promovarea unui parteneriat, colaborare, pentru a-ți pune în evidență un talent și a primi susținere din partea unei persoane importante. Este nevoie să fii mai atentă la un discurs public.

Bani

S-ar putea să cheltui bani pentru nevoile copiilor sau pentru propriile tale nevoi, însă nu vei face distincția între nevoi reale și nevoi închipuite. Unii nativi plătesc pentru distracție. Evită speculațiile și jocurile de noroc!

Sănătate

Relaxarea, plimbările, activitățile sportive vor fi un bun remediu nu doar pentru starea fizică, ci și pentru starea psihică.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

În cuplu pot să apară conflicte care pleacă de la bani sau cerințele partenerului de viață sunt prea mari și ți se par imposibil de satisfăcut. Zi favorabilă pentru a petrece timp cu tine și a te armoniza cu emoțiile tale, cu trăirile tale interioare.

Carieră

S-ar putea să ai parte de niște obstacole în atingerea unor țeluri și idealuri, unor scopuri profesionale, însă nu te agita mai mult decât trebuie pentru că este o situație de moment. Pare că un proiect stagnează, însă va da roade ulterior.

Bani

Poți primi ajutor financiar de la cineva din familie sau tu, la rândul tău, vei ajuta cu bani părinții și acesta spect îți va aduce împlinire sufletească.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, ești plină de viață și ai chef să petreci timpul într-un mod diferit, să faci ceva nou, ceva revoluționar și nonconformist.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Ai ocazia să ajungi la niște concluzii foarte bune împreună cu persoana iubită, să vă faceți planuri noi și nonconformiste, chiar dacă totul începe de la o contrazicere de idei.

Carieră

Simți că ai depus toate eforturile posibile și totuși ceva nu funcționeză la locul de muncă, într-un parteneriat de afaceri sau în legătură cu un scop profesional pe care ți l-ai propus să-l atingi.

Bani

Poți primi bani de la cineva din străinătate sau dintr-un proiect în care este implicată o persoană de altă cultură, naționalitate, poate fi vorba și de un proiect cultural, artistic.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, în schimb îți poți face niște gânduri negative în urma aflării unei vești despre starea cuiva de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Astăzi nu prea poți să taci și să te faci că nu observi anumite aspecte în cuplu, așa că poți isca niște certuri cu persoana iubită. Unii nativi au parte de tensiuni financiare.

Carieră

Ești foarte conflictuală la locul de muncă, te cerți cu colegii, te impui și poți avea execese de autoritate.

Bani

Te frămânți cu privire la o investiție făcută, la situația financiară a partenerului sau la o situație care vizează o moștenire, un partaj, un proces.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, ba mai mult ai chef să ieși, să te distrezi, să petreci timpul într-un mod mult mai calitativ. Poate mergi la un spectacol, la teatru, la un concert.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

O zi foarte bună în dragoste. Ești visătoare, romatică, dornică de afecțiune și plină de imaginație. Atenție, totuși, la cum deschizi o discuție pentru că poți interpreta greșit un mesaj sau te poți simți criticată când nu este cazul.

Carieră

Un parteneriat profesional nu se conturează așa cum îți dorești. O negociere legată de un contract, de o asociere în afaceri nu va fi pe placul tău, dar ai răbdare și nu lua decizia astăzi.

Bani

Încearcă să găsești un echilibru între cheltuieli și câștiguri, mai ales că ai tendința de a da bani pe mofturi și capricii, pe distracții. Evită speculațiile și jocurile de noroc!

Sănătate

Dacă aștepți rezultatul unui set de analize, acesta te va bucura. Un dialog cu un medic, parapsiholog te poate ajuta foarte mult să-ți înțelegi unele simptme sau chiar frici pe care le ai.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscopul lunii septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie este o lună provocatoare, dinamică, atât în plan personal, cât și social. Este de remarcat faptul că planeta Marte, care este responsabilă cu modul nostru de acțiune, va intra în retrogradare pe 10 septembrie, întocmai în zodia sa de domiciliu, zodia Berbec, de asemenea o zodie cu valențe conflictuale.

Așadar, vom fi mai puși pe harță, mai tensionați și agitați și nu sunt excluse conflictele în stradă, din cauza măsurilor social-politice, aspecte care se evidențiază cu precădere către finele lunii.

Horoscop săptâmânal, 31 august – 6 septembrie 2020. „Peștii” au parte de revelații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se va forma fenomenul de Lună Plină în zodia Pești, chiar pe data de 2 septembrie, aspect care va aduce momente de conștientizare și ocazia de a ne bucura (sau nu) de recolta noastră.

Putem culege roadele unor implicări, putem definitiva proiecte mai vechi și putem elimina din viața noastră ceea ce este toxic.

Săptămâna 31 august – 6 septembrie 2020 se remarcă prin ingresul lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Balanță, aspect care se petrece pe data de 5 septembrie și care aduce cu sine o mai bună relaționare cu cei din jur.

Totodată, în ultima zi a perioadei analizate, Venus, planeta iubirii, va părăsi zodia Rac pentru a intra în Leu, aspect care ne va stimula să ne exprimăm sentimentele într-un mod mult mai dramatic, mai teatral.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
O nouă metodă de fraudă face ravagii: Infractorii se prefac angajați bancari