Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020. Taurii au succes financiar

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020. Taurii au succes financiar
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. Taurii primesc șanse sentimentale (FOTO: Pixabay)
Publicat: 09/09/2020, 06:23

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Ziua de astăzi se remarcă printr-un aspect benefic care se formează între Soare, aflat în zodia Fecioară, și Marele Benefic al astrologiei, Jupiter, aflat în retrogradare în zodia Capricorn.

Acest aspect, deși nu este simțit la adevărata putere, dat fiind că Jupiter este slăbit, ne aduce totuși o mare doză de energie, vitalitate, chef de viață, voință de a evolua spiritual și dorință de progres profesional.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Soarele, guvernatorul iubirii tale, în aspecte de susținere cu Jupiter poate aduce șansa ca o poveste de iubire să crească, să treacă la nivelul următor. Poate aduce împăcare în cuplu, poate chiar și ocazia ca cei singuri să cunoască o persoană care să le trezească interesul, o persoană cu funcție sau cunoscută într-un mediu profesional.

Carieră

În activitățile profesionale dai dovadă de eficiență și multă putere de muncă și ai ocazia să-ți crești proiectele, să le dezvolți și să te faci remarcată, chiar să primești aprecieri. Superiorii te pot lua în vizor pentru o posibilă avansare în funcție.

Bani

Ai ocazia să scoți bani întocmai din talentele tale, din valorificarea abilităților și pasiunilor tale, poate dintr-un proiect artistic și creativ. Sunt susținuți puternic în această privință interpreții, artiștii.

Sănătate

Cum Soarele se află pe casa sănătății tale și în aspecte foarte bune cu Jupiter, te vei bucura astăzi de o energie vitală foarte mare. Vei fi optimistă, încrezătoare și veselă.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Ai mari șanse să-ți conduci povestea de iubire pe o treaptă superioară, să te dezvolți alături de partener. Ține cont că Soarele îți luminează sectorul iubirii, iar acest aspect cu Jupiter poate aduce expansiune în relația ta, poate chiar și o discuție despre posibilitatea de a deveni părinți. Cei singuri pot cunoaște persoane interesante într-o călătorie sau la un curs.

Carieră

Ai ocazia să crești cu ajutorul pasiunilor și hobby-urilor tale, să progresezi profesional punându-ți în lumină un talent. Pentru unii nativi progresul poate veni folosindu-se de o diplomă obținută sau alegând să se înscrie la un curs, seminar. Posibile vești din străinătate foarte bune pentru cei care așteaptă un răspuns legat de carieră.

Bani

Cu Luna în tranzit prin sectorul financiar și foarte bine susținută de Mercur și Venus, s-ar putea ca astăzi să ai ocazia să negociezi profitabil un contract, să primești o sumă de bani, un cadou, să ți se facă o reducere, să prinzi oferta mult așteptată la un preț bun.

Sănătate

Veștile care vin din zona sănătății sunt bune și reușesc să-ți liniștească din temerile avute. O zi bună pentru analize și investigații medicale.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Astăzi mai mult ca niciodată simți sprijinul familiei, simți ajutorul celor dragi și poți fi susținută de părinți în proiectele tale, în deciziile tale. Jupiter este guvernator al relațiilor tale și al căsniciei și ai putea ajunge la adevărate revelații despre viața în doi. Dacă au existat neînțelegeri între familie și partener, acestea au șanse să se dizolve astăzi.

Carieră

Încearcă să-ți păstrezi cumpătul la locul de muncă, mai ales în relația cu superiorii. Este posibil ca viziunile tale profesionale să nu coincidă cu cele ale celorlalți și să intervină nemulțumiri.

Bani

Sunt susținuți nativii care trebuie să intre în posesia unei moșteniri, a unui bun de patrimoniu. Este o zi în care se pot face negocieri rentabile, investiții bune.

Sănătate

Este momentul să depășești amintirile neplăcute, să lași în spate trecutul, cu fricile sale. Luna în tranzit prin semnul tău îți aduce chef de stat la povești, de socializare și o stare de spirit foarte bună.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Comunicarea în cuplu este foarte bine aspectată și ai mari șanse să ajungi la aceeași concluzie cu partenerul de viață, ai mari șanse să lămurești aspecte care până acum au produs tensiuni și obstacole între voi. Cei singuri pot cunoaște persoane intersante cu care să lege noi relații.

Carieră

Jupiter îți guvernează casa muncii și poți vedea astăzi situația profesională dintr-un alt unghi, poți discuta cu colegii și poți primi susținere din partea acestora, sprijin pentru a progresa cu un proiect.

Bani

Ești foarte bine susținută în negocieri și poți profita de acest aspect dacă ai ne discutat aspecte profesionale, poate legate de salariu, de comision, de o plată.

Sănătate

Azi te poți preocupa mai mult de tine, de nevoile tale, poți purta un dialog cu propria persoană și poți afla ce te nemulțumește. La modul general, starea de sănătate este una bună, echilibrată.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Cum Jupiter este guvernator al iubirii tale, iar Soarele este întocmai guvernatorul tău, s-ar putea să ai ocazia să simți din plin beneficiile aspectului de susținere dintre cele două. Dacă ești singură te poți face remarcată de cineva care, implicit, să-ți trezească și ție interesul, iar dacă ești parte a unui cuplu, vei simți o reală îmbunătățire a relației, sprijin și suport din partea partenerului.

Carieră

Ai șansa să crești un proiect profesional la care ai muncit, așa că astăzi dă-ți tot interesul în acest sens. Este o zi productivă, în care dai dovadă de multă eficiență, mult simț practic.

Bani

Soarele se află pe casa banilor, iar aspectele de susținere cu Jupiter îți pot aduce abundență, ocazia de a-ți crește veniturile, de a primi poate o mărire de salariu sau un bonus, o primă. Dacă-ți cauți un job suplimentar, ai șanse să găsești unul destul de bine plătit.

Sănătate

Este o zi bună pentru a tratat probleme de sănătate mai vechi, pentru că șansele de vindecare sunt foarte mari. Ești plină de energie și asta contează!

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Cu Soarele aflat în semnul tău și în aspecte de susținere cu Jupiter, aflat în casa iubirii tale, s-ar zice că astăzi ai parte de conștientizări care te vor ajuta să-ți îmbunătățești povestea de iubire, să o duci la un alt nivel, să-ți dorești să progresezi alături de persoana iubită. Și cei singuri pot avea ocazia de a explora noi sentimente, poate de acunoaște o persoană interesantă.

Carieră

O serie de proiecte, în special artistice, culturale, creative, vei simți că fac progrese și acest aspect te va bucura foarte mult. Explorează-ți mai mult niște talente și abilități pentru că le poți crește. Ai energie pentru a te implica în această zonă, deci profită! Azi te poți face remarcată de o persoană importantă pentru cariera ta.

Bani

Zi favorabilă negocierilor legate de carieră, de aspirațiile tale, de un proiect profesional. Felul în care vorbești îi va atrage pe cei din jur și vei ști să te faci plăcută.

Sănătate

Ai parte de energie, optimism, bună dispoziție și ești foarte veselă. Azi poți învinge orice gând negativ care vrea să te domine.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Poți discuta orice cu familia, mai ales să reiei dezbateri din trecut sau poate doar stați la povești. Oricum, cei dragi sunt lângă tine și te susțin puternic. Ascultă-le sfaturile! În cazul în care au fost neînțelegeri între tine și părinți, acestea se pot rezolva astăzi prin dialog.

Carieră

S-ar putea să ai tendința de a-ți face niște vise prea mari, niște iluzii ușor irealiste cu privire la un loc de muncă, la o funcție sau poate la un plan profesional pe care-l ai în vizor.

Bani

Pe casa banilor nu se petrec aspecte financiare noi, însă ține cont că îl ai în zodia ta pe Mercur, planeta care te susține în negocieri, comerț și tranzacții.

Sănătate

Este o zi a conștientizărilor, iar dialogul cu ceilalți te poate ajuta, poate deveni vindecător pentru tine, dar și tu poți aduce alinare prin cuvinte, deci comunică.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

O zi foarte bună pentru comunicare, pentru a ieși în oraș și a reaprinde viața socială. Dialogurile cu prietenii se pot dovedi constructive și poți primi sfaturi din partea acestora care să te ajute să progresezi în direcția dorită.

Carieră

Ai mari șanse să primești o sponsorizare a unui proiect sau cineva să te ajute în promovare, să investească într-o idee a ta. Zi bună să te faci remaractă printr-un discurs public sau într-o ședință.

Bani

Negociază cu încredere astăzi pentru că ai șanse de reușită. Poți obține niște avantaje financiare dorite.

Sănătate

Posibil să te confrunți cu dureri de cap care să te împiedice să te concentrezi, însă va fi ceva trecător. Nu uita de odihnă!

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor ești mai atentă la nevoile partenerului, mai implicată și poți profita de aspectele bune pe comunicare pentru a discuta tot ceea ce te frământă sau pentru a lămuri niște aspecte de cuplu.

Carieră

Te pui foarte bine în evidență din punct de vedere profesional și acțiunile combinate cu energia ta te vor propulsa în față. Te poți face remarcată de superiori, așa că profită și pune-te în valoare. Zi favorabilă discuțiilor legate de un parteneriat, asociere.

Bani

Ai ocazia să faci bani și vei depune toată energia în acest sens. Poți să primești o mărire de salariu, o primă, să renegociezi un contract, dat fiind că Jupiter, întocmai guvernatorul tău, în tranzit pe casa banilor, se află în aspecte bune cu Soarele.

Sănătate

Ai energie, ești optimistă și plină de viață. S-ar putea să exagerezi pe ici, pe colo cu entuziasmul tău, dar va fi trecut cu vederea pentru că îi binedispui și pe ceilalți.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Aspectele de astăzi îți susțin evoluția spirituală, iar contextul vine la pachet și cu mai mult optimism, o viziune mai largă asupra vieții, noi orizonturi se deschid și toate acestea se reflectă în starea ta de spirit. Permkte abundenței să intre în viața ta!

Carieră

La locul de muncă ești foarte comunicativă, reușești să te faci bine înțeleasă de ceilalți și chiar să-ți surprinzi plăcut superiorii într-o ședință.

Bani

Este o zi bună pentru a face investiții și tranzacții financiare, pentru a discuta termenii unui credit sau poate pentru a plăti niște facturi.

Sănătate

Aspectele care vizează sănătatea sunt foarte bune, mai ales că Jupiter în aspect cu Soarele îți aduce o mare doză de vitalitate, optimism și bună dispoziție.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Luna tranzitează casa iubirii tale și face aspecte foarte bune, prin urmare vei putea discuta orice cu persoana iubită pentru că îți va înțelege nevoile. O zi minunată pentru declararea sentimentelor în cuplu, pentru apropiere de partener.

Carieră

Poți purta dialoguri despre pasiunile tale, despre hobby-urile tale și nu este exclus să realizezi că mare parte din acestea pot fi duse la un alt nivel. Ai o imaginație foarte productivă.

Bani

S-ar putea ca azi să reiei un context legat de o moștenire, credit, o investiție făcută și să cauți niște soluționări mai bune, mai profitabile pentru tine.

Sănătate

Începi să-ți recapeți mare parte din optimismul tău, din vitalitate, iar ajutorul poate veni chiar în urma unor conștientizări legate de principiile tale de viață. Te ajută anumite mentalități și prejudecăți să evoluezi, să progresezi? Dacă nu, lasă-le în spate!

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Cu Soarele aflat în sectorul relațiilor, în aspecte de susținere cu Jupiter, guvernatorul tău secundar, ai mari șanse să faci progrese în cuplu, să faci un pas înainte în povestea de iubire pe care o trăiești. Cei singuri pot cunoaște pe cineva din cercul de prieteni care să le trezească interesul.

Carieră

O zi foarte bună în plan profesional. Ai energie, ești încrezătoare și poți face progrese semnificative cu un proiect pe care-l ai sau într-o relație de asociere, în afacerile personale.

Bani

Menține-ți prudența în toate aspectele care vizează banii pentru a nu regreta ulterior. Posibil să te simți limitat pentru moment într-un context financiar.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba din contră, vei fi mai veselă și mai bine dispusă ca de obicei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Programul spațial civil al Chinei este de fapt militar, avertizează NASA