Imagini emoționante după lupta cu noul COVID-19: O asistentă medicală a fost externată în aplauzele colegilor după ce fusese în comă 40 de zile – VIDEO

Imagini emoționante după lupta cu noul COVID-19: O asistentă medicală a fost externată în aplauzele colegilor după ce fusese în comă 40 de zile - VIDEO
Imagini emoționante după lupta cu noul COVID-19: O asistentă medicală a fost externată în aplauzele colegilor după ce fusese în comă 40 de zile / Sursă FOTO: Captură YouTube
Publicat: 23/07/2020, 16:18

Imagini emoționante dintr-un spital din Marea Britanie unde o asistentă medicală a fost externată în aplauzele colegilor, după 40 de zile de comă, ne arată că există speranțe și pentru cazurile grave de COVID-19!

Ayesha Orlanda, asistentă medicală în vârstă de 52 ani, a fost externată după 40 de zile în care s-a aflat în comă la Terapie Intensivă. Momentul a fost marcat de colegii acesteia care au aplaudat-o până la ieșirea din unitatea spitalicească, potrivit The Telegraph & Argus.

Imaginile emoționante au fost surprinse în Bradford, Anglia, unde asistenta medicală a fost internată în spital după ce a contractat temutul virus SARs-CoV-2

Asistenta medicală a câștigat lupta cu noul COVID-19: „Simt că mi s-a oferit o a doua șansă la viață”

Asistenta medicală a fost internată timp de 40 de zile la secția de Terapie Intensivă întrucât se afla în stare foarte gravă, iar ulterior a intrat în comă. Ulterior, după ce starea de sănătătate i s-a mai îmbunătățit, a fost transperată într-o altă secție unde și-a continuat procesul de recupare.

În total, asistenta a trebuit să fie spitalizată timp de 67 de zile. Ulterior, a fost externată în aplauzele colegilor care și-au arătat susținerea și sprijinului celei care s-a luptat cu temuta boală care a îngrozit o lume întreagă.

„Vreau să-mi exprim recunoștința pentru toți cei care m-au îngrijit, m-au ținut în viață, m-au încurajat și au fost acolo tot timpul pentru mine. Simt că mi s-a oferit o a doua șansă la viață”, a declarat Ayesha Orlanda.

„Am învățat multe despre această experiență – este foarte greu să fii pacient atunci când ești asistent medical. Înțeleg acum cât este de important este să fii acolo pentru pacienții tăi, să petreci timpul vorbind cu ei și să încerci să îi ajuți”, a mai declarat aceasta.

Pe timpul spitalizării, soțul femeii i-a fost alături, mai ales în perioada în care se afla în comă, probabil dându-i putere să lupte cu boala care face ravagii în organismul uman. Asistenta a mărturisit că este nerăbdătoare să își continue recuperarea acasă și să revină la meseria pe care o iubește.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase