Încă o nuntă încheiată cu amenzi / Polițiștii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Încă o nuntă încheiată cu amenzi / Polițiștii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor
Publicat: 28/10/2020, 14:25

Poliţiştii din Ilfov au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale după ce au descoperit o nuntă care a fost organizată într-un local din comuna 1 decembrie.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Ilfov, poliţiştii din Măgurele s-au deplasat la localul respectiv, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un eveniment privat organizat în localul din comuna 1 decembrie.

Când au ajuns poliţiştii, evenimentul nu mai era în desfăşurare, dar, în urma verificărilor făcute, oamenii legii au stabilit că a fost vorba de o nuntă, la care au participat mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispoziţiile prin care este interzisă organizarea de evenimente private, precum şi măsurile de protecţie individuală.

Poliţiştii ilfoveni au identificat o parte dintre persoanele participante la evenimentul respectiv precum şi pe admnistratorul unităţii de profil.

În urma verificărilor, pâna la acest moment, poliţiştii oraşului Măgurele au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, din care o sancţiune contravenţională, în valoare de 3000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei, au fost aplicate persoanelor participante”, a mai transmis Poliţia Ilfov.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru identificarea tuturor participanţilor şi au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Târgul de Crăciun din Sibiu nu va fi anulat din cauza pandemiei! Ce măsuri de protecție anunță organizatorii

Târgul de la Sibiu de anul acesta nu se va anula, chiar dacă situația coronavirusului în acest oraș nu este tocmai una care să nu îngrijoreze autoritățile. Totuși, pentru a limita răspânidrea SARS-CoV-2, organizatorii celebrului târg de Crăciun anunță că au mărit suprafața desfășurării evenimentului, pentru a favoriza distanțarea între participanți.

Organizatorii anunță că Târgul de la Sibiu se va desfășura în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie, fiind „adaptat pentru a putea oferi siguranța necesară vizitatorilor și spațiu suficient pentru distanțare”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase