Incendiu puternic la groapa de gunoi a municipiului Sighișoara. A fost emis un mesaj de avertizare Ro-Alert (VIDEO)

Publicat: 06/08/2020, 22:35

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la groapa de gunoi a municipiului Sighișoara, din județul Mureș. Focul se manifesta violent, cu fum dens, iar autoritățile au emis un mesaj de avertizare Ro-Alert pentru locuitorii din zonă.

Potrivit ISU Mureș, incendiul se manifestă violent la groapa de gunoi din Sighișoara.

„S-a activat parțial grupa operativă, se acționează pentru stingerea incendiului cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o motopompă transportabilă, o mașină de teren și 20 de cadre militare”, anunță reprezentanții Inspectoratulu pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, citați de Mediafax.

Deocamdată, nu se știe cauza izbucnirii incendiului, dar pompierii anchetează cazul.

Incendiu de vegetație în zona Ghencea din Capitală. A fost transmis un mesaj de avertizare Ro-Alert

Un incendiu de vegetație a ibucnit , joi după-amiaza, în zona Ghencea din Capitală. Autoritățile au transmis mesaj Ro-Alert, locuitorilor din zona incendiului.

Opt autospeciale de stingere acționează la fața locului, însă operațiunea pompierilor este înregunată de vânt, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF), care precizează că ard aproximativ 10.000 metri pătrați, în zona Ghencea.

„Incendiu vegetație uscată zona Strada Brațov, degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media și aplicaţiiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, este mesajul pe care l-au primit locuitorii din Sectoarele 5 și 6 și din localitatea Bragadiru.

Incendiu puternic la o fabrică din Bragadiru, lângă Centura Capitalei. A fost emis mesaj Ro-Alert de avertizare a populației

Un puternic incendiu a izbucnit, în după-amiaza zilei de 30 iulie, la o fabrică care se ocupă de ambalarea și distribuția orezului, situat în Bragadiru, în apropiere de Șoseaua de Centură a Capitalei. În interior se aflau și substanțe explozibile. Și atunci, a fost emis și un mesaj RoAlert de avertizare a populației.

„A fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru”, au precizat reprezentanții ISU BIF.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF), incendiul se manifesta la două hale, iar în interior se aflau și substanțe explozibile. Suprafața afectată a fost de aproximativ 5.000 mp.

Incendiu puternic la un salon de evenimente din Otopeni. Flăcările se vedeau din Centrul Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnit, la sfârșitul lunii iulie, în bucătăria unui salon de evenimente din localitatea Otopeni, în județul Ilfov.

Incendiul, care se manifesta cu flacără deschisă pe 2.000 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum, era vizibil din centrul Capitalei.

FOTO: Info Mureș

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase