INCIDENT. Patru ani de pușcărie pentru o glumă de natură sexuală. Nenorocirea s-a produs după ce o femeie beată i-a băgat mâna în pantaloni!

Redactor:
Gândul
INCIDENT. Patru ani de pușcărie pentru o glumă de natură sexuală. Nenorocirea s-a produs după ce o femeie beată i-a băgat mâna în pantaloni!

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost condamnat, recent, la patru ani de închisoare, pentru vătămare corporală, după ce iubita lui a făcut o glumă de natură sexuală cu alt bărbat, care, ulterior, a sărit la bătaie. 

Potrivit adevărul.ro, ieşeanul a fost protagonistul unui caz ce a avut loc tocmai în 2012. Pe 25 iunie 2012, victima şi iubita sa se aflau la un sătean, unde consumau băuturi alcoolice. La acea casă au ajuns în scurt timp un anume Constantin Toma şi o altă persoană.

La un moment dat, femeia a început să glumească cu săteanul care îl însoţea pe Toma „căruia i-a introdus mâna în pantaloni şi cu privire la care a afirmat că are un penis prea mic pentru nevoile sale“, se arată în motivarea judecătorilor. Gluma a degenerat, iar Toma i-a spus femeii că are „nevoie de ceva nou“, moment în care femeia a răbufnit, „după care şi-a dat jos pantalonii şi i-a arătat zona genitală“, potrivit aceluiaşi document.

Toma a lovit-o cu palma peste faţă pe femeie, în sprijinul căreia a intervenit iubitul ei. În acel moment, Toma l-a lovit cu scaunul în cap pe acesta, care a căzut inconştient la podea. Victima a fost dusă la spital, unde a fost salvată de medici.

×

Declarații susținute de ministrul Finanțelor și de cancelarul Prim-ministrului

Publicată de Gandul pe Miercuri, 27 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide