INTERESANT. Ce înseamnă, de fapt, când te uiți la oră fixă. Vezi semnificație pentru fiecare oră

INTERESANT. Ce înseamnă, de fapt, când te uiți la oră fixă. Vezi semnificație pentru fiecare oră
Foto: Pixabay
Publicat: 22/04/2020, 10:49

„E fix, ma iubește!”. Cu siguranță ai auzit această expresie de cel puțin o dată. Astăzi îți vom arăta ce înseamnă cu adevărat fiecare oră din zi sau din noapte:
ORA 00:00
Dacă miezul nopții te-a găsit trează, asemenea Cenușăresei la bal, înseamnă că povestea ta de dragoste va avea un final fericit, ca în basme. Așadar, dacă te-ai uitat la 00.00 la ceas, tu și alesul tău veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți!
ORA 01:00
Îți pierzi adesea concentrarea și ești foarte visătoare în ultima vreme? Înseamnă că ești îndrăgostită și te gândești mereu numai la el. Iar dacă ți se întâmplă în ultima vreme să te uiți la ceas la 01:00 fix, atunci este clar! Asta înseamnă că iubirea ta este cât se poate de profundă.
ORA 02:00
Dacă îți place vreo persoană anume și nu știi cum să faci să îi atragi atenția, este cazul să ai puțină răbdare. În curând se pare că vei primi o invitație neașteptată în oraș. Lucru confirmat și de faptul că, în ultima perioadă te uiți tot mai des la ceas, la 2.00 fix.

ORA 03:00 
Când te uiți la ceas la 3.00 fix, atunci partenerul tău te iubește sincer și se străduiește să îți arate în fiecare zi cât de puternice sunt sentimentele lui pentru tine.

ORA 04:00
Dacă ești implicată într-o nouă relație, pregătește-te! În curând, lucrurile vor deveni serioase. Te surprinzi des uitându-te la ora 4.00 fix? Asta confirmă faptul că va vrea mai mult de la tine în iubire.

ORA 05:00 –  despre viața ta sentimentală
Dacă te uiți la 5.00 la ceas, înseamnă că persoana iubită îți duce dorul. Așadar, dacă este departe de tine, dă-i un telefon, se va bucura cu siguranță să îți audă vocea.

ORA 06:00 
Făt-Frumos cel mult visat poate sosi în orice clipă, dacă te-ai uitat la ora 6.00 fix la ceas. Lasă tristețea deoparte, pentru că în curând vei primi atenția cuvenită din partea cuiva nou apărut în viața ta.

ORA 07:00 
Te-ai trezit devreme și te-ai uitat la ceas la 7.00 fix? Vei afla lucruri complet neașteptate despre o persoană pe care o considerai antipatică până acum. Se pare că ai un admirator secret!

ORA 08:00 
Dacă te-ai uitat la ceas la 8.00 fix, înseamnă că azi vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Norocul este de partea ta în viața sentimentală, așa că profită și organizează o cină la lumina lumânărilor sau o plimbare romantică. Îl vei surprinde plăcut pe partenerul tău!

ORA 09:00
Se spune că persoana iubită îți va da o veste bună astăzi, dacă ora 9.00 fix te-a prins uitându-te la ceas. Fie că este vorba despre ceva ce vă interesează pe amândoi, fie că este o veste legată de realizările celui drag, bucuria nu se va lăsa prea mult așteptată.

ORA 10:00 
Dacă te-ai uitat la ceas la 10.00 fix, este posibil ca astăzi să ai parte de un moment special, care implică primirea în dar a unui inel. Ai ghicit: sunt șanse mari să primești o cerere în căsătorie!

ORA 11:00 
Dragostea voastră este puternică și va trece peste orice obstacole, dacă te-ai uitat la ora la 11.00 fix. Bucură-te de momentele petrecute alături de persoana iubită și oferă-i afecțiunea meritată.

ORA 12:00 
Ora la care soarele stă exact deasupra capului tău îți confirmă faptul că oricare ar fi problemele cu care te-ai confruntat până acum, ele se vor rezolva în curând.

ORA 13:00
Relația ta este pe drumul cel bun, însă este cazul să îți revizuiești atitudinea pe care o ai în anumite momente. Un plus de calm nu strică niciodată. Asta indică 13.00 fix, atunci când te surprinzi la ceas la această oră.

ORA 14:00 – despre relația ta
Iubitul tău nu este doar persoana pe care te poți baza oricând, ci și talismanul tău norocos, dacă te uiți la ceas la 14.00 fix. Gandește-te la el în momentele de cumpănă și totul se va rezolva.

ORA 15:00 – ce ascunde ea
Te uiți des la ora 15.00 fix, la ceas? Asta înseamnă că există o persoană care a fost vrăjită de privirea ta misterioasă și acum nu se poate gândi decât la tine. Se pare că este atrasă de farmecul tău aparte.

ORA 16:00 
Când ceasul îți arată 16.00 fix, înseamnă că ai un admirator secret, care este prea timid să arate ce simte pentru tine. Încearcă să-l descoperi și nu vei regreta!

ORA 17:00
Este posibil să primești o invitație la un eveniment important, atunci când orologiul indică ora 17.00 fix. Dacă ești singură, poate îți vei întâni perechea.

ORA 18:00
Dacă ești de-abia la începutul relației și mai mereu fixezi cu privirea exact ora 18.00, atunci partenerul tău este dispus să te cunoască din ce în ce mai bine. Încearcă să îi arăți partenerului tău cât de fermecătoare poți fi.

ORA 19:00 
Ora care indică 19.00 fix nu este chiar de bun augur. Nu poți mulțumi pe toată lumea și nici nu trebuie să îți irosești energia încercând acest lucru. Concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine și vei reuși în tot ce îți propui.

ORA 20:00
Dacă ai vreun amic în cercul tău de prieteni care se comportă ciudat în ultima vreme în preajma ta, este posibil ca acesta să aibă sentimente puternice pentru tine. Așadar, ora 20.00 te face să îți dezvăluie iubirea secretă a unui amic.

ORA 21:00 
Chiar dacă nu ți-ai întâlnit până acum marea dragoste, nu este cazul să te întristezi. Ai răbdare și speră că iubirea va intra în viața ta în curând. Nu vei fi dezamagită, iar faptul că din ce în ce mai des te surprinzi uitându-te la ora 21.00 la ceas poate fi o confirmare.

ORA 22:00 
Dacă te uiți la ceas la ora 22.00 fix, înseamnă că ești o persoană geloasă. Gelozia este un sentiment negativ. Încearcă să o ții în frâu, dacă vrei să ai parte de liniște.

ORA 23:00 
Când ceasul arată 23.00 fix, sentimentele partenerului tău sunt din ce în ce mai puternice. Arată-i că nu s-a înșelat atunci când te-a ales!

Sursă: divahair.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Programul spațial civil al Chinei este de fapt militar, avertizează NASA