Interlopul Sorin Udrea, dispărut după condamnarea la închisoare, a fost prins în Italia

Interlopul Sorin Udrea, dispărut după condamnarea la închisoare, a fost prins în Italia
Publicat: 18/03/2016, 07:30

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, Sorin Udrea, care era dat în urmărire internațională de la sfârșitul săptămânii trecute după ce polițiștii nu au reușit să îl găsească pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani și 8 luni, a fost găsit de autoritățile italiene și se află în custodia lor.

Conform surselor citate, după îndeplinirea formalităților necesare, Sorin Udrea va fi predat autorităților române pentru ispășirea pedepsei.

Joia trecută, pe numele lui Sorin Udrea a fost eliberat un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea după ce acesta a fost condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Timișoara la șase ani și opt luni pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la contrabandă, complicitate la tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor în formă agravată.

De asemenea, în urmărire generală a fost dat și Viorel Cosma, considerat locotenentul lui Udrea, care a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat, tâlhărie în formă calificată și contrabandă. Acesta se află în continuare în libertate. Alți trei membri ai grupării, care, săptămâna trecută, au primit condamnări definitive cuprinse între patru ani și o lună și cinci ani și zece luni au ajuns în penitenciare.