Ionel Dancă va candida la alegerile parlamentare, pentru un mandat de deputat. Precizările șefului Cancelariei premierului

Ionel Dancă va candida la alegerile parlamentare, pentru un mandat de deputat. Precizările șefului Cancelariei premierului
Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă (FOTO: Facebook)
Publicat: 11/10/2020, 08:19
Actualizat: 11/10/2020, 12:38

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunțat – sâmbătă – că va candida la alegerile parlamentare din partea PNL, pentru un mandat de deputat, din județul Vrancea.

„Candidez pentru Parlamentul României la Vrancea, alături de eroii care l-au eliminat pe baronul roșu Oprișan de la conducerea județului, Ion Ștefan și Cătălin Toma”, a anunțat Ionel Dancă, citat de Mediafax.

Acesta spune că va candida pentru a termina ceea ce a început la europarlamentare.

„Mă întorc acasă în Moldova pentru a deschide Vrancea și Moldova pentru investiții și dezvoltare. Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am început la europaralamentare, prezidențiale și locale: să învingem definitiv baronii PSD care au ținut Vrancea și Moldova 30 de ani fără speranțe la o dezvoltare care să ofere o oportunitate de a reuși in viață pentru fiecare. Candidez acolo unde mă simt ca acasă, în organizația #PNLVrancea, alături de Ion Ștefan și Cătălin Toma și de toți membrii si prietenii PNL din Vrancea”, a mai spus Dancă.

Lista PNL Vrancea va fi deschisă, la Camera Deputaților, de ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, iar la Senat, de Raluca Gabriela Ioan, precizează sursa citată.

Ionel Dancă, la alegerile locale din 27 septembrie 2020: „Am votat pentru a scăpa de mizeria primarilor şi baronilor care au ţinut în sărăcie multe localităţi”

Șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a declarat – la alegerile locale din 27 septembrie 2020 – că a votat „pentru a scăpa de mizeria primarilor şi baronilor care au ţinut mulţi ani în sărăcie multe localităţi şi regiuni din ţară”.

„Am votat pentru a scăpa de mizeria primarilor şi baronilor care au ţinut mulţi ani în sărăcie multe localităţi şi regiuni din ţară”, a mai spus acesta.

Am votat cu gândul la o schimbare de direcție în localitatea mea, in Popesti-Leordeni, dar și in Bucuresti și in județele oropsite până acum de o șansă la dezvoltare și la un trai mai bun pentru fiecare român. Am votat cu gândul la o schimbare, mai ales în județele din Moldova, la Iași, Botoșani, Neamț, Bacău, cu epicentrul schimbării la Vrancea, care au acum o șansă istorică sa-și schimbe destinul politic. Am votat cu dorința de schimbare în Sudul României, în mod special la Giurgiu și la Teleorman, unde se duce o bătălie politică simbolică împotriva satrapilor de până acum. Și, nu in ultimul rând, am votat cu gândul la Argeș, unde avem șansa de a spăla rușinea județului brătienilor de a fi condus de ultimele vestigii ale comunismului din țară”, a scris Ionel Dancă, într-o postare pe Facebook.

Marian Oprişan îşi recunoaşte înfrângerea: Am sufletul împăcat. Mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea

Marian Oprişan, președinte al Consiliului Județean (CJ) Vrancea din anul 2000, şi-a recunoscut înfrângerea politică suferită la aceste alegeri locale. Acesta a pierdut în faţa senatorului Cătălin Toma.

Marian Oprişan a transmis un mesaj pentru cetățenii din județul Vrancea în care îşi recunoaşte înfrângerea în faţa senatorului Cătălin Toma: „Dragii mei vrânceni, Vă mulţumesc din suflet, tuturor! Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţă în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat. Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârşit, pentru binele dumneavoastră. Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor şi a realizărilor fiecăruia. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne acelaşi OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele şi îi va ajuta, cu toată puterea. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”