JUDECĂTOAREA Carmen Mladen, acuzată de șantaj și corupție sexuală, a fost REȚINUTĂ. Procurorii cer arestarea ei. DNA: a primit miercuri 5.000 de euro de la o persoană șantajată

JUDECĂTOAREA Carmen Mladen, acuzată de șantaj și corupție sexuală, a fost REȚINUTĂ. Procurorii cer arestarea ei. DNA: a primit miercuri 5.000 de euro de la o persoană șantajată
Publicat: 14/06/2012, 12:16
Actualizat: 05/07/2013, 22:46

UPDATE DNA: Judecătoarea Carmen Mladen a primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o șantaja

Judecătoarea Carmen Mladen a primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o șantaja din 28 mai, împreună cu un complice, căreia i-a spus că va face publice fapte compromițătoare dacă nu primește banii, potrivit Direcției Naționale Anticorupție.

Judecătoarea Elena Carmen Mladen, de la Secția civilă a Curții de Apel Craiova, și Ionel Stoian sunt cercetați de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru infracțiunea de șantaj.

Potrivit procurorilor, în perioada 28 mai – 12 iunie, Carmen Mladen și Ionel Stoian „au constrâns, în mod repetat, o persoană denunțătoare, parte vătămată în cauză, să le remită sume de bani, sub amenințarea că vor da în vileag fapte presupus compromițătoare pentru respectiva persoană”.

Cei doi au obținut astfel 5.000 de euro de la persoana vătămată, banii fiind primiți miercuri de judecătoarea Carmen Mladen.

În aceeași zi, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviințat reținerea și arestarea preventivă a magistratului de la Curtea de Apel Craiova.

Carmen Mladen și Ionel Stoian au fost reținuți de procurorii anticorupție, care vor cere, joi, Curții de Apel București arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.


Procurorii anticorupție au reținut-o, în noaptea de miercuri spre joi, pe judecătoarea Carmen Mladen și vor cere instanței Curții de Apel București arestarea ei preventivă pentru 29 de zile în dosarul în care este acuzată de șantaj și corupție sexuală.

Judecătorarea Carmen Mladen, de la Secția a II-a civilă a Curții de Apel Craiova, a fost ridicată, miercuri, de procurorii anticorupție și dusă la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată în legătură cu acuzațiile de șantaj și corupție sexuală.

La finalul audierii, procurorii au dispus reținerea judecătoarei Carmen Mladen și urmează să ceară, joi, instanței Curții de Apel București arestarea ei preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, Carmen Mladen este acuzată că ar fi întreținut raporturi sexuale cu oameni de afaceri, despre care avea cunoștință că sunt căsătoriți. Ulterior, judecătoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natură să afecteze căsniciile lor.

Judecătoarea ar fi pretins sume mari în valută, au mai spus sursele citate. În ultimul caz, la care procurorii DNA au și intervenit, ar fi fost vorba despre 5.000 de euro pretinși de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvălui amănunte din relația lor extraconjugală.

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviințat, miercuri, reținerea și arestarea preventivă a magistratului Elena Carmen Mladen, la solicitarea procurorilor DNA, pentru presupuse fapte de șantaj.

Ionut Muresan
Ionuț Mureșan este reporter pe domeniul Justiție-Afaceri Interne din 2006 și a lucrat de atunci pentru publicațiile NewsIn, Gardianul, Puterea, Mediafax, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican