Judecătoarea Olimpia Crețeanu, cea care a refuzat să semneze procesul-verbal de la Biroul Electoral Sector 1, audiată la SIIJ (SURSE)

Redactor:
Cristian Lisandru
Judecătoarea Olimpia Crețeanu, cea care a refuzat să semneze procesul-verbal de la Biroul Electoral Sector 1, audiată la SIIJ (SURSE)
Judecătoarea Olimpia Crețeanu, cea care a refuzat să semneze procesul-verbal de la Biroul Electoral Sector 1, audiată la SIIJ

Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) continuă audierile în cazul alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei, pentru a se constata dacă acestea au fost sau nu fraudate.

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Olimpia Crețeanu, locțiitoarea în BES 1 (Biroul Electoral Sector 1) a procurorului Nicolae Sprîncu, este audiată acum de procurorii SIIJ.

Aceleași surse au mai dezvăluit, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că procurorii îl vor cita – săptămâna viitoare – pe președintele BES 1, Nicolae Sprîncu, procurorul care apare alături de reprezentanții USR în filmările care arată cum s-a intrat în sala în care se aflau saci cu buletine de vot și procese verbale.

Ancheta se află abia la început, urmând a fi efectuată și expertiza informatică pe hard-disk-ul ridicat de procurori.

Discuția purtată de procurorul Bogdan Sprîncu și judecătorul Olimpia Crețeanu

Într-o înregistrare audio – difuzată de România TV -, discuția pe care judecătoarea Olimpia Crețeanu a avut-0 cu procurorul Bogdan Sprîncu este aproape halucinantă.

Olimpia Crețeanu i-a atras atenția procurorului Sprîncu că nu putea descoperi listele permanente și listele suplimentare. Mai mult, ceea ce era foarte grav în contextul electoral, au fost găsite ștampile în saci, iar sigiliile lipseau.

(Claudia Crețeanu) – Nu găsesc listele permanente şi listele suplimentare.
(Bogdan Sprîncu) – Suplimentare?
(Claudia Crețeanu) – Cum aţi făcut dumnevoastră aici?
(Bogdan Sprîncu) – Aoleu!
(Claudia Crețeanu) – Ceilalţi au spus să pună ştampilele, să pună toate materialele, adică listele permanente, listele suplimentare să le pună în sac… Decât ia-le de la mine… Unde sunt sacii atunci?
(Bogdan Sprîncu) – Haideţi să vedem.
(Claudia Crețeanu) – Cum verifici dumneata dacă mi-a pus el mie acolo? Are sigiliu pus? Unde dracului sunt sacii ăia cu rechizite? Că n-am văzut niciun sigiliu. De unde ştiu că ăla mi-a pus mie listele permanente şi nu sunt acasă sau în coşul de gunoi, pe stradă? Haideţi, dar eu întreb acum. Unde este sigiliul pe sacii cu rechizite unde au fost şi ştampile? Am găsit ştampile în saci. În alea cu voturi am găsit.
(Bogdan Sprîncu) – Trebuiau să fie toate sigilate.
(Claudia Crețeanu) – Bun, şi? Cine să facă primirea?
(Bogdan Sprîncu)- Biroul Electoral de sector, dar face primirea doar la saci.
(Claudia Crețeanu) – Şi erau sigilaţi sacii? Căutaţi-mi listele electorale, listele permanente şi suplimentare la secţiile astea! Că oamenii ăştia au înnebunit. Eu n-am nimic din listele permanente. Nu am NIMIC!

Acuzații de ”fraudă electorală”

În spațiul public au apărut mai multe imagini (VEZI IMAGINILE AICI) în care persoane neidentificate pătrund, noaptea, într-o cameră a Biroului Electoral Sector 1 în care ar fi fost depozitați saci cu buletine de vot.

Imediat după izbucnirea scandalului, președintele PSD, – Marcel Ciolacu – a acuzat USR de ”fraudă electorală”, în timp ce Clotilde Armand a reacționat, declarând că respectivele imagini sunt de la procesul de numărare a voturilor, iar persoanele care intră în cameră sunt doar observatori.

Surse GÂNDUL.RO au declarat, ÎN EXCLUSIVITATE, că trei polițiști de la Biroul Investigații Criminalistice au fost trimiși – însoțiți de jandarmi – la sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 pentru a efectua verificări în dosarul de fraudă electorală referitor la sacii cu buletine de vot din camera în care s-a pătruns noaptea, ilegal.

ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
Cum a murit, de fapt, sponsorul Simonei Halep! Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață:...
ULTIMA ORĂ! S-a aflat prospectul vaccinului anti-COVID-19. Ce reacții adverse produce. Doamne..
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
S​tandard&Poor’s păstrează ratingul României, dar perspectiva nu este pozitivă. Cîțu: „Victorie! Am reușit imposibilul!”
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
Veste GENIALĂ! Medicamente gratuite și compensate! Cine va beneficia de ele
Adevarul despre noii patroni ai lui Dinamo. Fotbalistii cer sprijinul Guvernului Orban. Ce se întâmplă...
AVEM prospectul vaccinului anti-COVID! Este ŞOCANT: Ce scrie în el
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Aceste semne zodiacale sunt foarte narcisiste. Taurul încerca întotdeauna să se dovedească că este mai...
Inchide