Lactate Brădet, propunere inedită: Haideți să ne unim forțele cu toții și chiar să facem o companie a românilor de care să fie mândru fiecare

Lactate Brădet, propunere inedită: Haideți să ne unim forțele cu toții și chiar să facem o companie a românilor de care să fie mândru fiecare
Publicat: 04/03/2016, 11:47
Actualizat: 04/03/2016, 12:21

Redăm în continuare mesajul integral postat de Lactate Brădet pe pagina de Facebook, care a strâns în doar o oră peste 3.000 de aprecieri:

„A spune că vă mulțumesc pentru ce ați făcut este prea puțin, le sunt recunoscător tuturor, chiar și celor ce ne-au criticat, știm că nu suntem perfecți. Am înțeles mai bine ca niciodată ce înseamnă să fim uniți și vă iubesc enorm de mult pentru acest lucru. Am înțeles încă o data, că lucrurile materiale sunt trecătoare și nu trebuie să ne legăm de ele. Vreau să va propun ceva inedit. Nu știu dacă se poate, dar lansez o idee și vă rog să o analizați. Dumneavoastră ați făcut ,,lactatebradet” un brand cunoscut național. Eu cred că este normal că acest nume foarte drag mie să vi-l dau dvs pentru că nu este meritul meu și el trebuie să se întoarcă la cei ce l-au creat cu adevărat. Haideți să facem un brand al românilor, un produs românesc pentru noi, să știm cu adevărat ce mâncăm, să știm cu adevărat că produsul are un preț corect și o calitate deosebită, să fim siguri că putem să-l dăm copiilor noștri și nimeni să nu-l mai poată contesta. Vrem din toată inimă să împărțim cu dvs tot ce am realizat în acești 15 ani. Rog persoanele care au studii în domeniu să ne spună dacă se poate face, total transparent, ceea ce va propun în rândurile de mai jos:

Crearea unei companii la care să participe toți cetățenii care doresc, fiecare cu cât doresc. Eu personal vreau să mă implic cu voia dvs să realizăm cea mai mare fabrică de lactate a Produsului Românesc. Vrem să folosim experiența noastră pentru a realiza o companie care să urmărească cu prioritate maximă interesele cetățeanului român. Eu pun la dispoziție, toate activele firmei noastre cu bune și rele, dvs celor care ne-ați susținut necondiționat. România a fost sarăcită în toți acești ani de tot ce a avut. Haideți să ne unim forțele cu toții și chiar să facem o companie a românilor de care să fie mândru fiecare, de la mic la mare, orice copil sau cetățean ce trăiește în România. O companie românească care să investească în casa ei, o companie care să producă pentru comunitatea ei produse sigure și sănătoase. Am să mă implic total pentru a realiza acest proiect dacă dvs doriți, dacă aveți încredere și credeți că este posibil. Dumnezeu să ne ajute!

Cu mult respect pentru toți, Marius Badea în numele întregii familii.”

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a precizat pe Facebook că deocamdată nu există nicio dovadă privind legătura dintre bebelușii morți sau bolnavi din Argeș și brânza contaminată cu E.coli de la firma Brădet, dar că a ales să facă public numele firmei pentru a preveni și alte îmbolnăviri. Irimescu a anunțat luni că s-a depistat un E. coli într-un lot de brânză produsă de firma Brădet pe 22 februarie. Îmbolnăvirile copiilor din Argeș începuseră însă de la începutul lunii februarie, iar potrivit informațiilor nu exista vreo dovadă că bebelușii ar fi consumat brânză de la firma respectivă. Mai mult, ANSVSA a precizat că în urmă cu o săptămână nu erau probleme la firma producătoare.

Patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Brădet din Argeș, Marius Badea, declara marți că închide producția și că nu mai crede în reabilitarea unității, deși este posibil ca „ministrul să se fi grăbit să arate” spre firmă. Marius Badea a spus, cu lacrimi în ochi, că nu crede că fabrica va mai putea să își continue activitatea, deși în mod oficial i s-a cerut doar sistarea activității în secția de brânzeturi.

„Eu nu am făcut rău în viața mea la nimeni. Suntem printre singurele fabrici care am plătit până la ultimul leu fermierilor. Nu este vreun fermier în țară care să se plângă de noi. Întotdeauna am plătit mai mult pe laptele materie primă decât era prețul pieței, pentru a avea un lapte de calitate. Am mers să cumpărăm lapte și la 400-500 kilometri distanță numai să luăm de la niște ferme sigure și să oferim niște produse de calitate. Ceea ce se întâmplă astăzi, probabil, că va fi ultima conferință. Eu unul nu cred că se poate reabilita fabrica. E ca un copil pe care l-ai crescut și trebuie să te desparți de el””, a spus Badea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron