FOTO EXCLUSIV | Laurențiu Reghecampf s-a dus să îşi facă test de alcoolemie şi analize toxicologice. Ce scrie în raportul medical

FOTO EXCLUSIV | Laurențiu Reghecampf s-a dus să îşi facă test de alcoolemie şi analize toxicologice. Ce scrie în raportul medical
Publicat: 24/09/2022, 17:16
Actualizat: 24/09/2022, 17:25

Laurențiu Reghecampf a mers să își facă test de alcoolemie şi analize toxicologice după ce fosta soție Anamaria Prodan l-a acuzat că ar fi agresat-o fizic și verbal. Mai mult, impresara a spus că Reghecampf  se afla sub influența alcoolului și a drogurilor, aseară, când a mers la vila de la Snagov pentru a-și vizita fiul. GÂNDUL vă prezintă în exclusivitate raportul medical al antrenorului de la Neftchi Baku.

În primă fază, tehnicianul a încercat să își efectueze testele încă din seara trecută, la camera de gardă a Spitalului Elias din Capitală, însă medicii de acolo i-au spus că nu pot face aceste acte medicale de constatare, fiindcă nu au legislație.

În această dimineață, Reghecampf s-a prezentat la INML, iar medicii de acolo i-au recomandat – după ce i-au emis un certificat din care rezultau leziunile suferite la nivelul fetei – să meargă la o clinică privată pentru a avea cât mai repede rezultatele. La INML, analizele toxicologice pot dura chiar și 6-7 luni.

În cele din urmă, Reghecampf s-a îndreptat către Sanador, iar rezultatul toxicologic este cât se poate de concludent: antrenorul a ieșit negativ la toate substanțele.

În ceea ce privește testul de alcoolemie, acesta nu a mai fost făcut întrucât medicii i-au explicat că ar fi inutil deoarece alcoolemia dispare din organism în câteva ore dacă ar fi existat – deși nu era cazul – și că nu ar fi fost relevant.

De la ce a pornit scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Cei doi foști parteneri s-au certat foarte tare vineri seara și s-au agresat și fizic, nu doar verbal. Totul s-a terminat la poliție, unde cei doi au stat mai multe ore aducându-și acuzații reciproce în fața oamenilor legii. În prezent, ambii au emise pe numele lor ordine de restricție, iar polițiștii din Snagov continuă cercetările.

În timpul audierilor, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf s-ar fi dus la vila familiei de la Snagov pentru a o amenința. Până la partajarea bunurilor, vila familiei este bun comun, însă Reghecampf a acceptat ca ea să locuiască acolo pentru a nu-i schimba domiciliul fiului lor, Bebeto.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase