Lia Vasilescu, către Turcan: Câștigați prima dată alegerile și abia apoi vorbiți de legitimitate

Redactor:
Alexandru Costea
Lia Vasilescu, către Turcan: Câștigați prima dată alegerile și abia apoi vorbiți de legitimitate
Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, i-a recomandat, joi, în plenul Parlamentului, Ralucăi Turcan, care a acuzat că Guvernul Dăncilă este ilegitim, că prima dată liberalii ar trebui să câștige alegerile, să nu facă alianțe cu trădătorii și abia apoi să vorbească de ilegitimitate.

„Nu voi mai veni cu date suplimentare pentru a combate acest mini-text al moțiunii de cenzură. Aș vrea să le răspuns antevorbitorilor mei pentru că au aruncat tot felul de invective. A vorbit doamna Turcan despre un guvern nelegitim. Doamnă, câștigați întâi alegerile, nu faceți majorități cu trădătorii și abia apoi vorbiți despre legitimitate. Ați vorbit despre siguranța cetățeanului. Ați fost complici, că ați votat la vremea respectivă toate acele chestiuni. Vorbiți și acum despre fpatul că vreți dă dați afară 400.000 de bugetari, nu dumneavostră, ci eminența cenușie al PNL, domnul Cîțu”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, în plenul Parlamentului.

Fostul ministru al Muncii a precizat că poriectul privind recursul compensatoriu, prin intermediul căruia liderul USR Dan Barna a spus că au fost eliberați 22.000 de deținuți, a fost conceput de Raluca Prună.

„Ați vorbit despre recursul compensatoriu. Să nu uităm că e scris de doamna Raluca Prună. Să nu uităm că l-ați votat. Ne-ați vorbit aici despre faptul că nu veți tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori din România. Păi vorbiți cu dl Orban care a spus că va abroga legea salarizării când va veni la guvernare. Legea salarizării se aplică tuturor oamenilor. Sunt toți hoți?”, a completat Vasilescu.

Inchide