Liderul Ligii 1, lovit de coronavirus. Încă două cazuri la Universitatea Craiova, după Paul Papp și Alexandru Tudorie

Liderul Ligii 1, lovit de coronavirus. Încă două cazuri la Universitatea Craiova, după Paul Papp și Alexandru Tudorie
Liderul Ligii 1, lovit de coronavirus. Încă două cazuri la Universitatea Craiova, după Paul Papp și Alexandru Tudorie
Publicat: 08/10/2020, 14:33

Universitatea Craiova, liderul Ligii 1, este lovit în plin de coronavirus. Alte două persoane, mai exact doi membri ai staff-ului, au fost testate pozitiv. Gruparea olteană a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat, postat pe site-ul oficial.

Paul Papp și Alexandru Tudorie au fost cele mai recente cazuri de coronavirus din cadrul echipei. Din fericire, la ultima testare rezultatele lor au fost negative. În schimb, doi membri din sfaff-ul tehnic au fost depistați acum pozitiv.

În această săptămână a avut loc o nouă testare COVID-19 și toți fotbaliștii sunt negativi. Două persoane din rândul staff-ului nostru tehnic au fost depistate pozitiv. Din fericire, colegii noștri sunt asimptomatici și le dorim însănătoșire grabnică”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Focar de coronavirus la Universitatea Craiova

La Universitatea Craiova, primul infectat cu coronavirus a fost Stephan Drăghici. Au urmat, apoi, finanţatorul Mihai Rotaru, preşedintele Sorin Cârţu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeştin, antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian, preparatorul fizic Cornel Blejan şi kinetoterapeuţii Ovidiu Blendea şi Radu Rinderiu. În prezent, Universitatea Craiova este lider în Liga 1, cu 18 puncte din tot atâtea posibile după șase etape disputate.

Încă 3.130 de cazuri noi de coronavirus

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.130 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus. În total, până pe 8 octombrie, au fost confirmate 145.700 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. 113.112  pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 5.247 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au încetat din viață. În intervalul 07.10.2020 (10:00) – 08.10.2020 (10:00) au fost raportate 44 de decese (28 bărbați și 16 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Iași, Maramureș, Olt, Prahova, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.