Lidl face angajări în mai multe orașe din țară. Lista job-urilor disponibile

Lidl face angajări în mai multe orașe din țară. Lista job-urilor disponibile
Publicat: 23/03/2014, 13:04
Actualizat: 21/03/2019, 15:27

Retailerul deține în prezent o rețea de 174 de magazine și oferă locuri de muncă în județele Ilfov, Prahova și Mureș, potrivit anunțurilor postate pe portalurile joburi și pe site-ul propriu.

Compania oferă un pachet salarial atractiv și peste medie, instruire sistematică și practică, un mediu de lucru „plăcut, modern și dinamic”, precum și posibilitatea de dezvoltare profesională, potrivit anunțurilor făcute publice.

Salariile oferite de Lidl diferă în funcție de regiunea țării, de perioada anului, de experiența fiecărui salariat și de vechimea în cadrul companiei. Potrivit unor surse din piață citate de Ziarul Financiar, salariile de început sunt de 800-1000 de lei net. Conform Lidl, un lucrător comercial poate ajunge la un salariu brut de 2.600 de lei pe luna.

Cât despre profilul candidaților căutați, retailerul precizează că aceștia trebuie dea dovadă de „amabilitate și orientare către clienți”, de „capacitatea de a lucra cu plăcere într-o echipă”, dar și de „punctualitate și rezistență la stres”. Studiile superioare și experineța în domeniu reprezintă avatanje pentru posturile cu responsabilități mai mari.

Lidl a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Lidl are peste 3.800 de angajați în rețeaua de magazine, centrele regionale de distribuție și în sediul central. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase